Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    embassy ile calisan sirketler mevcut , o yuzden kolayca birkac sirktten fiyat alabilirsin.
  • dc yakinlarinda cankurtaranlik isleri mevcut , hersene onlarca ogrenci alirlar bu sene de alacaklar. O ise kolayca girebilirsin. Lokasyon gidince belli oluyor ancak calisacagin yerler virginia nin kuzeyi ve maryland in guney kisimlari olacak. Yani dc nin cevresi oluyor bu alanlar. 10-30 dakikalik mesafeden bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

embassy ile calisan sirketler mevcut , o yuzden kolayca birkac sirktten fiyat alabilirsin.

Fiyatları da hemen hemen bılıyorum zaten kendın bıle mail ıle sorabılırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet bende an itibari ile abi tavsiyesi ile bu işe niyet ettim ilk diyeceğim bi whatsapp grubu falan varsa benide alın şahane olur bende önümüzdeki hafta sonu şirketlerle görüşmeyi düşünüyorum taksimde (çok pis para gidicek tırsıyom)
    (bir whatsapp grubu olmama ihtimaline karşı söyliyim istanbulda olan ve bu işe 2016 da yapıcak ciddi olanlar numaralarını bana yollasın ben bir grup açım çok önemli mevzu)
  • Arkadaşlar beni de alın aranıza. 2016 yazında gitmeyi planlıyorum ben de. Ankara'dayım, burada olanlar iletişime geçebilir mi benimle? Teşekkürler!
  • 9000 tl kadar toplam masraf çıkarttı bir firmayla görüştüm dün sizce normal mi bu kadar masraflı olması self placement yaparsam 800-900 dolar kadar fiyatın düşeceği söylendi ayrıca self placement konusunda yardımcı olabilecek var mı burda bir arkadaşın dediği gibi bende kuzeybatı seattle civarlarında çalışmak tercihim work and travel firmasına istediğim eyaleti söyleyip iş seçme şansımız yok sanırım
  • Eyvallah saol @ozgursum tam DC a
    Olmasi gerekmiyor 20 30 daha iyi bile olabilir istedigim yere yakinsa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar belli ki yeni basliyorsunuz sirket arayisina , cok gecirmeden sene sonuna kadar kayit yaptirmaniz onemli bence. Suan sirket fiyatlari 1650 dolar ile 1900 dolar arasinda degisiyor. Daha ustunu isteyen de varmis ama sallayin gitsin.Bunun disinda 195 dolar vize ve sevis ucreti olacak. Ekstra olarak da ucakbileti ve harclik da gelecek ancak kimse ne kadar ucak bileti ve harclik alacaginizi simdiden soyleyemez. Bu sececeginiz ise gore cok degiskenlik gosterecek seylerdir. Ilk sayfada sirket isimlerini saydigim bir mesajim var , tum sirketler onlar degil ancak ben kendi bildigimce sirket listesi yaptim. Iyi bir arastirma yapacaksaniz en az 7-8 sirketle gorusup , is ve fiyat bilgilerini almalisiniz. Her sirkete ellerinde BOS KONTENJANLI isleri sormalisiniz. Size bir is listesi maili ya da linki verebilirler bunlara kanmayin , ozellikle o listedekilerin hepsinin kontenjaninin bos olup olmadigini ve eger begendiginiz olursa o is icin kayit olacaginizi belirtin. Buna karsi verecekleri tepki bile seciminizi kolaylastiracaktir. Cogu firmanin verdigi hizmet kalitesi artik cok benzer oldugu icin fiyat en onemli tercih kriteri olmali bence. Bunun disinda self olarka gitmeniz cok cok zordur . Self is bulmak hele ki hic gitmeyen biri icin imkansiza yakindir. Ondan full program icin bakmanizi oneririm. Full program icin sirketlere kaydolurken Konaklama garantisini mutlaka isteyin. Konaklamasi olmayan isleri size sunarak , konaklamanizi kendiniz bulun diyenlerden de uzak durun. Konaklama bulmak sponsorun , eger bulmuyorsa da araci sirketlerin gorevidir. Bol sans simdiden.

• istedigin yer neresi?
  • Dediyin gibi Virginia olabilir. Istedigim yer kisacasi DC ye yakin olan her yer :D

• Bu haftasonu cumartesi işverenle Taksim Intercontinental Otel'de görüşecez bakalım.Nelere dikkat etmem gerekir iş görüşmesinde daha önce yapanlar varsa önerilerini alabilirim.Ayrıca bu yıl Virginia Beach'e gidecek varsa benimle iletişim kurabilir.
  • arkadaşlar benim de bu cumartesi Taksim Intercontinental Otel'de görüşmem olacak. eğer daha önce böyle bir görüşme yapmış arkadaşlar
    varsa bizi bilgilendirebilirler mi? iş verene nasıl davranılmalı, neler sorulmalı? çok resmi davranmaya gerek var mı?
  • Arkadaşlar şimdi fuar yolundayım. Yarın sabah görüşmem var. Umarım sorun yaşamam :)

Bu arada CIEE mülakatina girecek olan arkadaşlar. Size tek tavsiyem mülakatta size verilen, istedikerinizi söyleyebildiğiniz o 2 dakikayı kesinlikle kullanın. Onun sayesinde geçtim diyebilirim. Sorulara cevabım berbattı diyebilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç yıldır donanım habere girmiyordum wat için girdim . Geçen hafta UT ile başvurdum. Birazdan ciee mülakatımı yapıcagım belki aynı yere gidecek insanlar vardır tanışmak lazım :)
  • vize de problem olmazsa bende six flags texas over da olacağım
  • Arkadaşlar dün iş fuarındaydim. Aldik işi sorun olmadan. Gerçekten çok güzel bir ortam. Ve zevk verici.Korkulacak birsey yokmuş gerçekten. Sakin olunursa gayet rahat geçiliyor. Vizemizi de alabilirsek Montana'ya gideceğiz bakalım. Herkese başarılar şimdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağ olun. Bu hafta içinde görüşmeye gideceğim. Söylediklerinizi dikkate alacağım.
  • bilmediğimden soruyorum bunları;
    ilk olarak hangi şehirlere gidebiliyoruz bazılarından duydum da köy gibi yerlere yollayabiliyolar mış

diğer sorum kaç lira tutuyor tahminen oraya ulaşmak ve işlerde ne kadar kazanılıyor

son sorum da süresi ne kadar bu olayın benim asıl amacım dilimi geliştirmek

kısaca bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz

• Öncelikle üniversite öğrencisi olma zorunluğu var.
    Düşündüğün gibi şehirlerde işler çok nadir çıkar ve başta ingilizce seviyen iyi değilse o işlere seçilmek zordur. Genellikle yerli nüfusun az olduğu ama yazın genel nüfusun kalabalık olduğu turistlik yerlerde iş olur.
    Kaç lira tuttuğu şirketten şirkete değişiyor ama tahmini yaklaşık eğer self programla katılmayacak isen 8000-11000TL arası değişir. Ve orada kazanılan maaş saat başı yaklaşık $7-13 arası değişir.
    Tam olarak ne zaman gidiş geliş tarihi bilmiyorum ama Haziran dan Ekime kadar kalan kişiler var.
    Yanlışlarım olabilir, düzeltirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdreamer -- 15 Aralık 2015; 2:48:52 >
  • Hocam 8000 $ değil o 8bin-11bin TL diyelim :D arkadaşlar soğumasın.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.