Şimdi Ara

2017 Chevrolet Camaro, 640 hp Güç İle Geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2017 Chevrolet Camaro, 640 hp Güç İle Geliyor!

Chevrolet, 2017 Chevrolet Camaro’yu görücüye çıkardı. Türkiye’deki Chevy hastalarını oldukça şaşırtacak olan bu otomobile bir de yakından bakalım.

Otomobilin “her şeyde en iyisi” sloganı ile çıktığı bu yolda, oldukça başarılı olduğunu söylemek gerekir. Otomobilin ön kısmındaki dalga desenli ızgara, daha büyük ön tampon rüzgarlığı (lip) ve yeni tasarım ürünü olan motor kaput kapağı ile agresif bir görünüm yakalamayı başarmış. Şunu da belirtelim; motor kaput kapağı üzerindeki havalandırma ızgaraları, motor kompartımanı içerisindeki sıcak havanın dışarı atılmasını kolaylaştırmak için tasarlanmış.

Bu agresif otomobilin dış görünüşünden devam edelim. 2017 Chevrolet Camaro‘nun geniş ön çamurlukları, ona adeta kaslı bir insan görünümü katarak agresif bir hava yakalamasını sağlamış. Yine bu çamurlukların agresiflik düzeyindeki yan marşpiyeller, otomobilin genel atmosferini destekler nitelikte. E tabi olmazsa olmazlardan olan arka bagaj üstü rüzgarlık, ana temaya noktayı koyan detay olmuş. Son olarak ise (tabi ki de son değil :) ) otomobilin 20 inç büyüklüğündeki jantları, ve sadece bu model için özel olarak üretilen Goodyead Eagle F1 Supercar serisi lastikler, otomobilin dış görünüşünü tamamlayan öğeler olmuş.

Otomobilin iç kısmında ise, tasarımcılar biraz pinti davranmış diyebiliriz. Recaro marka spor koltuklar, alt tabanı düz spor direksiyon ve süet kaplama vites topuzu, yapılan değişiklikler olmuş. Ayrıca otomobilin iç mekanının muhtelif yerlerinde ZL1 yazısını görmek mümkün.

Bu deli oğlanın ihtiyaç duyduğu güç ise, 6,2 litrelik LT4 V8 motordan geliyor. Bu motor, 640 hp güç ve 640 lb-ft tork üretebiliyor. Üretilen bu güç ise tercihe bağlı olarak 8 ileri manuel şanzıman ya da 10 ileri otomatik şanzıman ile tekerleklere iletiliyor.

Hazır konu performanstan açılmışken, 2017 Chevrolet Camaro, Magnetic Ride süspansiyon sistemi, elektronik olarak kısıtlandırılmış slip-diferansiyel, Performans Çekiş Kontrol Sistemi, Sürüş Modları, ve Launch Control özellikleri ile donatılmış.

2017 Chevrolet Camaro, içinde bulunduğumuz yılın sonlarına doğru bayilerdeki yerini alacak. Fiyatı ise, piyasaya çıkış tarihine yakın bir zamanda duyurulacak. Bu otomobil Türkiye’ye gelir mi? Bizce evet. Peki ya sizce?

İşte galerimiz;

Kaynak:http://www.otomobilimbenim.com/otomobil-haberleri/2017-chevrolet-camaro-640-hp-guc-ile-geliyor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeCaptiv3 -- 16 Mart 2016; 10:48:17 >

• Tüplü cruzum yeter ki bana :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika olmuş...
  • Bunu süren insan var dünyada. İnsan hayret ediyor.

• 8 ileri manuel, ilginç

• transformers filminden kopup gelmiş
  • need for speed de bile alamam. öylesine kabullenilmiş çaresizlik içindeyim ülkemde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buradaki vergi sistemiyle hayal..
  • Vites sıralı mıdır ki ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraflarında ki vites topuzunda 6 ileri gözüküyor değişik

• Geliyor da bize mi geliyor

• Yok yahu kamyonlardaki gibi düşünün, 6 ileri, vites topuzunu çektirip 2'de takviye işte
  • Bambılbiiiiiii

• 10 ileri otomatik nedir ya :-)

• Tasarım daha da güzelleşmiş yeni kasayla, iç mekandaki bütünlük takdire şayan. Amerikadaki vergi sistemine sahip olup boyle bir araba kullanmak isterdim. Bu arada bu araç pist arabasından ziyade bana her zaman zevk arabası gözüyle geliyor, pistte süre kasma için zaten bu araç alınmaz, o gözle bakmak yanlış olur bece.

• tüpe uyum sorunu varmı bir öncekini modelini alcaktım tüp uyumsuzluğundan vazgeçtim şaka bir yana arac efsane olmuş yakıt ortalamasını paylaşmışlarmı peki ülkemizde vergiden dolayı çoğumuz anca bakarız
  • amerıkan degıl dejapon araclarına benzemış..bi tasarım akımı var sankı.
  • Bakalım testlerde mustang GT350R ı geçebilecek mi ? Gerçi neredeyse 100 bg avantajı var geçmesi normal ama bakalım.
  • Benim anlamadigim bir nokta var. Chevrolet, Camaro'ya ya 6.2 yada 7.0lt motor koyuyor. 6.2 motoru Ferrari ve Lamborghini de kullaniyor. Neden onlar V12 yaparken Chevy V8 yapiyor. Bilmedigim birsey mi var?

• Camaro 640hp güç ile geliyor. Geliyor da bana mı geliyor? Biz sokakta bile zor görürüz..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.