Şimdi Ara

2017 de Kpss B grubu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene kpssye girmeye karar verdim. Mühendislik mezunuyum. Sanırım B sınıfı oluyormuşuz. Bu sene ki sınavda gy gk ve opsiyonel yds e girsek yeterli oluyor mu?

Sanırım tek oturuma girmemiz yeterli?(gy gk olarak)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim merhaba bende kimya mühendisliğinden Yen'i mezun oldum KPSS hakkında hiçbir bilgim yok. Girmeyi düşündüm ancak netten baktığıma göre KPSS b ye giriyoruz ama yılların son rakamı çift olduğu zaman KPSS b yapılıyormuş diye gördüm emin değil yardımcı olabilecek yokum ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasd123x

Kardeşim merhaba bende kimya mühendisliğinden Yen'i mezun oldum KPSS hakkında hiçbir bilgim yok. Girmeyi düşündüm ancak netten baktığıma göre KPSS b ye giriyoruz ama yılların son rakamı çift olduğu zaman KPSS b yapılıyormuş diye gördüm emin değil yardımcı olabilecek yokum ya

KPSS B grubu çift yıllarda yapılıyor. 2018 de gireceksiniz sınava.
  • Kpss B denilen şey 2 yılda yapılır ve çift yıllar geçerli oluyor( 2016-2018-2020 gibi) GK ve GY olmak üzere 120 soru ve yeni düzenlemeyle 120 den 130 dk yaptılar.

Fakat polislik girmek isteyenler her yıl girerler GK-GY kısmına bu ayrı bir mevzu.

genel kültür ve genel yetenek konu içeriği için youtube'da istemediğiniz kadar video ders vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 29 Mart 2017; 19:29:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.