Şimdi Ara

2017 work and travel iş seçenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merhaba arkadaşlar,
    Bu yaz amerikaya çalışmaya gidiyoruz bir arkadaşımla bize 4 tane iş önerdiler şirketten yarına kadar karar verin dediler ama kafamız çok karıştı daha önce buralarda çalışanlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba şimdiden teşekkürler
    1-)Wilderness Resort Wisconsin Dells, WI cankurtaranlık(kalacak yer 80 dolar haftalık)
    2-)Lake Powell Resorts & Marinas, Lakeshore (utah olması lazım) boatcleaner ya da housekeeper(burada kalacak yer 20 dolar haftalık)
    3-)Aramark Adventure Aquarium candem new jersey cook ya da dishwasher (aklımıza bu yatmış gibiydi fakat suç oranı çok yüksek yazmışlar candem a kafamız karıştı)(burada kalacak yeri kendimiz bulacakmışız)
    4-)Forever Resorts Bryce Canyon Lodge (utahda bi milli park olması lazım ) housekeeper, fronthouse worker ya da food and beverage worker (burada 90 dolar haftalık kalma ücreti yemek dahil 3 öğün)

• hocam ne yaptınız nereyi seçtiniz nasıl gidiyo
  • ne seçtiniz hocam? bana da 4 numarayı öneriyorlar. ama çok kararsızım.
  • Beyler ben aramark north lake powell bullfrog marina fuel attendant işini aldım şubatta da mülakat var
  • hiçbirini seçmedik yeni iş önerdiler new jersey de seaside heights e gidicez bi restoranta
  • Bende Work&Travel yapmak istiyorum ama korkuyorum. Orada başıma birşey gelirse ne yaparım diye. Amerikan polisi desağolsun pek laf dinlemez oluyormuş. Direkt kodese :( Yani bilmediğimiz memleket. Eşimiz dostumuz da yokki yanımızda bi yardım isteyelim. Korkularımı yenmem için neler önerirsiniz ?
  • Hangi üniversite sıznkı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.