Şimdi Ara

2018 Eleme Kadromuz Böyle Olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vallahi böyle genç bir kadro çıksa elemelere 5 yesek de sesimi çıkarmam.En azından göbekli,koşamayan,primcilerden iyidir.Ki artık şu elimizdeki jenarasyonun da sonuna geldik.Artık yeni jenarasyonumuzun önüne açmalı ve onları adapte etmeliyiz.Ama kesin gider FT iki adım koşamayan adamları toplar,gruptan da çıkamaz.Madem çıkamıyoruz,en azından gençlere yer ver.Yok kaybederiz falan filan,elin Portekizlisi 18'lik Sanchez'i finalde bile oynatır.Bizim hoca ise Emre Mor gibi yeteneği son maça bırakır.Sırf şu kaybederiz korkusu ile birçok genç oyuncunun önü kapatılıyor.Umarım böyle bir yaşanmaz.

Edit:Orta saha Ozan-Oğuzhan(Salih) şeklinde olacak.Yanlış yazmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA9E1A7E7 -- 26 Eylül 2016; 18:11:41 >

• ama ortada selçuk solda arda sağ bek gökhan sol bek caner olacak :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren albayrak nedir yav
  • Defans değişebilir ama hucum hattı aynen böyle olmalı. Ruhsuz adamları emekli edelim artık.

• Leş kadro. Salih Oğuzhan orta sahası otoban olur. Salih ne alaka bu arada onu da bilmiyorum yaşıyo mu hala o ?

Çağlar Atınç çok tecrübesiz.Serdar Aziz ya da Ömer Toprak olabilir. Töre 11'de olmalı. Form tutarsa en tehlikeli silahımız.

Forvet, sol bek ve Topal tipi orta saha lazım bu kadroya.
  • Takımın başında Ft varken hak eden adamın oynayacağına inanan var hala. Oraya nerde torpilli primci yeniçeri varsa onu yaz.
  • Hocam Topal'ı filan eklemeyi bende biliyorum.Ancak ben tamamen genç oyunculardan oluşan bir kadro yaptım.Çağlar,Atınç çok tecrübesiz diyorsunda,Elin Fransızı Umtiti'yi finalde oynatıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F.Terim varken mümkünmü sence böyle birşey adam Arda Barcelonada hiç oynamasa ben yine oynatıcaktım diyor siz Yunus mallı yazıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: devilcry345

Hocam Topal'ı filan eklemeyi bende biliyorum.Ancak ben tamamen genç oyunculardan oluşan bir kadro yaptım.Çağlar,Atınç çok tecrübesiz diyorsunda,Elin Fransızı Umtiti'yi finalde oynatıyor.

Umtiti yıllardır Lyon'un as oyuncusu. Şimdi Barcelone aldı. Bizim Çağlar Altınordu'da oynuyor. Atınç Leipzig'de yedek oyuncu. Umtiti'yle kıyaslanamazlar bile.

İlla genç olacaksa Ahmet Çalık oynasın. En azından 3 sezondur as oyuncu süper ligde.

Ayrıca ben de Topal'ı istemiyorum sadece o tip bir oyuncu lazım dedim.
  • Hocam Çağlar ile Atınç da bu sene Almanya'da tecrübe kazanırlar,tabi dediğiniz gibi Ahmet Çalık da oynayabilir.Benim tek istediğim genç ve potansiyelli bir kadro ile oynamamız.Zaten şu gruptan Dünya kupasına gideceğimizi zannetmiyorum,en azından genç oyuncular oynatalım.Hiç değilse gelip maç sonu hösöp söröcöz demezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA9E1A7E7 -- 12 Temmuz 2016; 13:54:50 >
  • Yedek forvet enes olabilir

• Cenk tosun yerine umutu koy daha iyi

• Enes as forvet olsun. Cenk sonradan girince etkili olabilen biri.
    Çağlar Söyüncü oynayabilir lafım olmaz ama Atınç bizde oynayamıyor milli takımda nasıl oynasın ?
    Eren çöp Caner oynar.
  • gördüğüm en leş kadro. Bu kadroya misal hırvatlar 6 atar.
  • O nasıl ortasaha
  • Volkan pembe giycekse oda çıksın kadrodan,salih çöp Salih oğızhan ikilisi oynarsa orta saha ultra mega çöp olur,ozan Oğuzhan oynasın zaten Ft topalı defansta kullanıyo,Forvet Enes Unal

• Yahu ta sezon öncesi yazdığım kadroya şimdiki performanslara göre yorum yapmayın.Ayrıca orta saha kurgusunda Salih Oğuzhan'ın alternatifi olacaktı.Hata etmişim.Şu an ki form durumlarına bakarsak şöyle bir kadro iyi gibi.
    Babacan
    Caner Çağlar Hakan Balta Şener
    Topal Ozan
    Arda Hakan Emre
    Enes
    Prim meselesi çözülürse olması gereken kadro bu olmalı.Arda yerine Volkan Şen de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA9E1A7E7 -- 26 Eylül 2016; 18:10:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.