Şimdi Ara

2018 En İyi Upload Hızı Veren Sağlayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, ben yurtdışında yayın yapıyordum fakat türkiyeye geldiğimde her şey değişti. 2mbit üstünde servis sağlayıcısı bulamıyorum ve yeni taşındığım yer fiberi desteklemiyor. vınn alıp sadece yayın içi kullanmayı düşünüyordum fakat evde telefon da çok çekmiyor onunla ilgili de sıkıntı yaşıyacağımı düşünüyorum. önerileriniz nelerdir? teşekkürler.

• Zaten vınn ile kotayı hemen sömürürsünüz en ıyısını superonlıne fiber verıyor diğer sekılde vdsl olarak alsanız Max 4 olur ama oda pek stabil olmuyor yayın konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

Zaten vınn ile kotayı hemen sömürürsünüz en ıyısını superonlıne fiber verıyor diğer sekılde vdsl olarak alsanız Max 4 olur ama oda pek stabil olmuyor yayın konusunda

tesekkur ederim cevabın için, vdsl olarak 4 veriyor mu superonline ve ne gibi sıkıntılar yaşarım, 3'ün altına düşer mi? bir de vın alırsam evde telefon çekmiyor her zaman cok sıkıntı yaşar mıyım? sadece yayın yapacagım zaman kullanmayı düşünüyorum aslında hemen kotayı sömürür mü yine de? teşekkürler
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:7:20 >
  • WohoO W kullanıcısına yanıt
    4 verilebiliyor mesafeye göre en kötü 3 stabil alirsiniz vınn almanızı tavsiye etmem taşima suyla değirmen dönmez çok param var diyorsanız turkcell box var 150 lira 50 gb aknli 4.5g destekliyosa bölgenizde rahat yayın yaptırır ama ne kadar stabil olur bilemem

• Velkam dı hel of aplod

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.milleni.com.tr
    Fiber İnternet Altyapı Sorgulama ve Fiber İnternet Nerede - Millenicom
    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede

Şurdan sorgulayınca hızınız kaç çıkıyor? 16-17 mbps ve altıysa kötü, sadece adsl var ve 1 mbps'in altında upload alabilirsiniz anlamına geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WohoO

quote:

Orijinalden alıntı: GoldenParsTR

Zaten vınn ile kotayı hemen sömürürsünüz en ıyısını superonlıne fiber verıyor diğer sekılde vdsl olarak alsanız Max 4 olur ama oda pek stabil olmuyor yayın konusunda

tesekkur ederim cevabın için, vdsl olarak veriyor mu superonline ve ne gibi sıkıntılar yaşarım, 3'ün altına düşer mi? bir de vın alırsam evde telefon çekmiyor her zaman cok sıkıntı yaşar mıyım? sadece yayın yapacagım zaman kullanmayı düşünüyorum aslında hemen kotayı sömürür mü yine de? teşekkürler

Süperonline fiberde 5 veriyor vdslde 3 4 verıyormu bilmiyorum fakat netspeed fırmasını forumda kullananlar alıyor tabiki altyapınız vdsl desteklemesi lazım vdsl de yayın yaparken ping konusunda stabil olmuyor denemeniz lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenParsTR -- 3 Şubat 2018; 19:1:49 >

• cevabınız için teşekkürler arkadaşlar, şuan türktelekom müşterisiyim ve kutuda port yokmus vdsl için. yoksa superonline mantıklıydı
  • zaman gecmis ama superonline ve vodafone 5mbps upload hızı veriyor, ama kotayı asınca 1mb'e dusuyor hız. Kotasız almak istiyorsanız da ayda 90 lira falan, 24 ay taahhutlu.
  • Eski konu ama tabiki de Türknet (tabi YAPA varsa)
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Peki ya YAPA yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkayAltok

Peki ya YAPA yoksa?
    YAPA yoksa en az 300 TL ödemen lazım.
    300 TL'ye hangi firma veriyor. Parası mühim değil artık upload lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Renault Sport

300 TL'ye hangi firma veriyor. Parası mühim değil artık upload lazım.
    Kablonet veriyor. 10 mbps Upload / download. 300 TL

20 / 20 'de alabiliyorsun ama 500 TL.
    Kablonet yok işte hocam maalesef. Türk Telekom fiber var ama oda 4 upload veriyor, 20gb uploaddan sonra 2 mpbs'e düşürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Renault Sport

Kablonet yok işte hocam maalesef. Türk Telekom fiber var ama oda 4 upload veriyor, 20gb uploaddan sonra 2 mpbs'e düşürüyor.
    O zaman kurumsal Telekom alacaksın. O da en az 300 TL'den aşağı değil.
  • 1-turknet yapa(santrale çok yakınsanız 40-50mbps)
    2-turkcell 4g superbox 4g sinyali iyiyse ve baz istasyonu fazla yoğun değilse 50mbps civarı upload alınır.
  • Ben netspeed vdsl kullanıyorum (ankara kolej civarı) yılbaşına kadar 100mbit tarifesinde 5 mbit upload veriyordu. (4.7 civarı görüyordu gayet stabildi)
    Yılbaşından sonra 100mbit tarfiemi mecburi olarak 75 mbit e geçirdiler. (100mbit tarifesini kaldırdıkları için - ileri gideceğimize geri gidiyoruz)
    Bu tarifede (75dwn/4up) upload 4 mbit ama maksimum 3.6 falan görüyor o da çok stabil değil zaman zaman frame kaybı yaşatıyor streamlerde.
    Yılbaşından sonra fiyatlar arttı yüzde 30 ama aldığım hizmet kalitesi bariz düştü. En başta hızım düşürüldü resmen.
    Ocak ayında çok fazla kopmalar yaşadım şubat ve martta azaldı.
    5-6 ay önce olsa netspeedi şiddetle tavsiye ederdim (19 aylık müşterisiyim)
    Sorunlarla ilgili kendileri ile görüştüğümda hep turktelekom altyapı çalışması, kotaların kalkması vs. gibi sebepler gösteriyorlar.
    Ocak ayı boyunda turktelekomun ankara kolejde altyapı çalışması yaptığını sanmıyorum.
    Ancak şu an tavsiye etmiyorum türktelekom kaynaklımıdır nedir umrumda değil hizmet kalitesi düştü.Fiyatlar arttı.

Ben de alternatif arıyorum. Forumda bi ara topik açılmıştı vodafone un 200mbit down 5 mbit up bir tarifesi var bölgenizde varsa ona kesin bakın.
    Eski müşteriye 90 civarı bir fiyata veriyorlar. Yeni müşteriye biraz daha tuzlu sanırım.
    Benim bulundugum yerde ne yazıkki fiber altyapı hiçbir servis sağlayıcıda yok. (ankara kolejden bahsediyorum)

Onun haricinde upload olsun da para sorun değil diyorsanız turkcell superbox 50 mbit e kadar upload gören biliyorum sınırsız tarifede. (279 falandı sanırım fiyatı)
    10dwn/10up hızında olan versiyonun sınırsızı 159 falan sanırım.
    turksatın duplexleri (up down eşit tarifeleri) superboxdan daha pahalı diye biliyorum o yuzden hiç yazmadım.

Başka da şu an bir alternatif yok. Benim için de upload oldukça önemli alternatifleri değerlendiriyorum en yakın zamanda bunlardan birine muhtemelen geçiş yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 10 Nisan 2019; 14:9:37 >

• Dün gece telefondan youtube kanalıma 10 dakikalık video upload ettim. Dün akşama kadar %60 anca yüklendi bugün sabah internet paketimi yeniledim.

%70 olan yüklenmiş veri saniyeler içinde %100 oldu speedtest ile test ettim 41 mbps indirme 45 mbps yükleme hızı çıktı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.