Şimdi Ara

2019'da Iphone SE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 2.000 TL ikinci el bir iphone SE alma planım var fakat ikinci el iphone SE'lerin piyasa durumu 1000-1300 tl arası değişiyor. Bu fiyatta olması benim çok daha işime gelir elbet hem de küçük telefon kullanmak istiyorum. Bildiğim kadarıyla SE modeli ios13 almadı fakat bu kullanımda büyük bir sorun yaratır mı? SE2 söylentileri dolanıyor ve aklımda SE alıp SE2 çıktığında yükseltmek geçiyor. 1-2 yıl kullanım ömrü olarak görüyorum. Sizce şuan sırf küçük telefon kulanmak için SE almaya değer mi? Yoksa bu modelin vadesi çoktan doldu mu?

• SE ios 13 güncellemesini aldı. Ağır işler yapmayacaksanız rahatça kullanırsınız.
    Ağır işlerin üstesindende gelir fakat şarj dayanmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Albayrak -- 4 Temmuz 2019; 9:37:36 >
  • SE İOS 13 güncellemesi alacak,en başta küçüklük ve şarjı çok sorun etmiyorsanız SE işinizi rahatlıkla görecektir.2 yıl daha rahat kullanılır
  • Telefonxam beklentim whatsapp ve eveenote aslında instagram bile kullanmıyorum ?arjı bir günü çıkaramaz mı?
  • çıkarır
  • Hocam bi aralar bende ekran küçük diye heves edip SE aldım kör olmadan sattım çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confather

Hocam bi aralar bende ekran küçük diye heves edip SE aldım kör olmadan sattım çok şükür
    Haklıymışsınız 3 gün önce elime aldım ve 4 inçin popüler olduğu zamanlar telefon ile yaptığımız şeylerin şuankinden çok farklı olduğunu fark ettim. 6S aldım şuan gayet iyi anlaşıyoruz. SE hevesimi artık bir iki yıla SE2 çıkarsa elimdekini satıp ona geçerek gidermeyi deneyeceğim. Cevaplarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.