Şimdi Ara

2019 ford kuga mı? 2019 subaru xv mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar hangisi daha sağlam hangisi kalite bakımından daha iyidir tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim?

• Cansız performansız motoruna katlanırım diyorsanız bence xv. Dört çeker ve tam güvenlik donanımlı olması yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xv'nin motoru çok zayıf ve zayıf olmasına rağmen yakıt tüketimi az değil. kuga da çok yakar ama performansı xv'den iyidir. ben kuga alırdım bu şartlarda.
  • Nerede kullanacaksınız, sürüş tarzınız ne. 4*4 şart mı?

Soğuk bir yerde mi yaşıyorsunuz?

Bunları söyleyin sonra cevap verelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    4x4 olsun izmirde yaşıyorum sürüş tarzım ise normaldir
  • TheMessage T kullanıcısına yanıt
    Bu durumda kuga benzinli 4*4 uygundur.

Klima performansı ve konforu subaru'dan daha iyidir. Subaru'fan 2 litre kadar fazla yakar. Yalnız performans konusunda karşılığını alırsınız.

2. El tavsiye ederim. Kuga 2. Elde tutmuyor, kaybınız olmaz.

• Geçen gün Kuga'nın iihs'den düşük not aldığı paylaşılmıştı. Bu güvenlik testine bakarak Kuga tercih edilmez en azından ben tercih etmezdim. Bu şartlar altında net olarak xv diyorum. Hem yakıt tüketimi daha düşük olur, hem güvenlik olarak çok daha iyi bir araç hem de off road yetenekleri çok daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Subaru Xv
  • Az çok araçlardan anlayan biri 182 beygir bir araçla 114 beygir bir aracı karşılaştırmaya gerek duymaz. Subaru evet 4x4 teknolojisi olarak iyi olabilir ama mevcut atmosferik motor ile değil. İlla subaru alıcak olsam büyük ihtimalle Kugadan sonra Subaru Forester XT 240 HP cvt'ye geçerdim. Xv ye bindim kesinlikle Kuga ile kıyas kabul etmez. Ayrıca Ford Kugada kullanılan 4 çeker de Türkiye şartlarında kimseyi üzmez özellikle ağır arazi yapmıyorsanız. Kuga alıcaksanız şöyle bir uyarıda bulunayım bu araç büyük şehir şartlarında otomatik kullanmayı biliyorsanız 11-12 litre arası sürersiniz. Şehir dışı kullanımda 6-7 yakalayabilirsiniz o da çok dikkatlı kullanırsanız. Onun dışında Kuga 4x4 olması 182 beygir ve 1700 kg nın üstünde ağırlıyla yakıtı içen bir araçtır.
  • Subaru al derler ama qasqahi alırlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.