< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 18 Eylül 2018; 12:29:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 18 Eylül 2018; 12:29:27 > |
Merhaba,
pek fazla bilgi girişi olmamış, arayan varsa diye not düşmüş olayım, 10.000 km ortalama 9,5 litre, neredeyse çoğu, az mesafeli şehir içi trafiği. kışın şehir içi aylık 10,5 lt de olduğunu gördüm, şehir dışı sakin kullanımda bursa-datça arası 6,5 lt de gördüm. araç çok konforlu, emniyet sistemlerinin hepsinin standartta olması çok güzel. 2018 model dizel kasasının da sahibiydim, arada yol tutuş, ses, sallanma, iç görsellik açışından bariz iyileştirmeler var, cvt şanzımana alışınca bir sorun kalmıyor, sonuçta kademeli bir şanzıman değil, ara geçiş hissi olmayınca başlarda tuhaf geliyor. hızlanması bu kategorideki bir araç için oldukça iyi. eğer boylarınız uzun ve ailenizle içine rahatça sığabileceğiniz konforlu, emniyetli ve premium rakiplerine göre daha uygun fiyatlı bir suv istiyorsanız mantıklı bir seçenek. |
şu hesap baştan aşağı yanlış kardeşim.
alırken verdiğim farkı, satarken geri alıyorum. bu nedenle dizelde, kullanırken yaptığım ekonomi, yanımda kar kalıyor. bu kadar basit şey için matematik bilgini göstermek için saçma hesap yapmana gerek yok. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|