Şimdi Ara

2019 HONDA CRV 1.5 VTEC Mİ 2020 NİSSAN XTRAİL 1.3 DCT Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gönlüm crv den yana ama

crv 2019 olacak yaş olarak 5 yaşında 100 bin km civarlarında

sarı sayfalarda 1.5 vtec 1650 den aşağıda değil ve çok pahalı

biliyorum ki çok yakıyor bir de

x trail 1,3 benzinli daha az km ler de çok daha ucuza bulmak mümkün

güzel bir motor ve güzel bir şanzımanı var

dct şanzıman ama kavraması pahalı 80binde değişiyor

şeytan diyor ki git o paralara çok yakmakla beraber chery tiggo 8 pro avantgarde al

Siz ne düşünürsünüz ve neden böyle bir karar verirsiniz

cevaplarsanız çok sevinirim

• Eski aracım Honda Civic'i 7 sene büyük bir memnuniyetle kullandıktan sonra değiştirmeye karar verince bu ikilemde bende çok kaldım, her ikisine de uzun süre baktım, ilan araçlarına gidip baktım ama içime sinmedi bi türlü. Bende gidip aynı sınıf olmadığı halde peugeot 408 aldım. Dediğiniz gibi sıfır alabilecek bir para söz konusu olunca ikinci el 100000 kmler insanı baya zorluyo almak için.

• Evet paralara 2.el saçma ama sınıfının en iyileri chery tiggo 8 pro avantgarde da zorluyor beni

• Arkadaslar cevaplarsanız çok sevinirim
  • Yeni versiyon olması sebebiyle 8 pro avangart derim bende diğer araçlar biraz yaşlı 8 pro incelemesi izledim beni mutlu etti
  • Arkadaslar başlıkta belirttiğim bu 2 iki araca göre tiggo 8 pro avantgarde uzin sure kullanım için daha mi ideal olur
  • Cevap verirseniz çok sevinirim
  • Crv alırdım ben olsam görüntüsü daha güzel iç mekan olarak da xtrailden daha kaliteli buluyorum
  • Crv tiggo 8 promax avantgarddan daha doğru bir seçim olur
  • crv nin tek dezavantajı yakıtı biraz çok. onun haricinde konfor olsun iç mekan kalitesi olsun 2. el piyasası olsun crv öndedir
  • Peki 2.el honda crv ye 1700 tl verilir mi alternatif sizce nedir
  • 5 yaşında crv yerine c5a gibi bir araç bakılabilir
    Crv eski kasaları gibi mantıklı bir araç olmaktan çıktı motoru iyi deseniz değil şanzıman cvt sorunsuz da değil performansı da törpülüyor ve yakıt tüketimi yüksek
  • adrin A kullanıcısına yanıt
    kia sportage bulunur o paraya yeni kasa
  • Baska düşüncesi olan var mi
  • Yazılım vs sorunu yaşamayacağını var sayarak taş devrinden kalma crv yerine (ne yazık ki günümüzde teknoloji aşırı hızlı değişiyor) togg uzun menzil tavsiye ederim. Git kullan karar ver. Km'de 1,5 tl ye C+ suv binersin.

Not: kullanıcısı değilim.
  • Aslında diyor ki insan byd seal u dmi al ama o fiyatlara çıkamıyorum
    Fikirlerinize ihtiyacım var
  • 2. El piyasası cok değişken c ve d suv tavsiyelerinizi max bütçe 1650
  • adrin A kullanıcısına yanıt
    Hayatta o paraları 2.ele vermem. Sıfır chery alın derim.
  • Chery tiggo 8 pro avantgarde zarar ettirir mi
  • O paraya sıfır tiggo 7-8 faizsiz kredi ile, grandland, ateca (kampanya bitti mi bilmiyorum) , elektrikli de togg, ioniq 6 var. Byd fiyatına çıkamam diyorsunuz. Hepsinin artısı eksisi var.
    Ben olsam taksidi ödemeye gücüm yetse togg, yoksa grandland alırdım cam tavan yok sadece.
    İkinci elde ise tucson 1.6 T ve 3008 1.2T bakardım. Ama öncelik 0 olmalı bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.