Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman bize değişim için yeni tv gönderme yerine para iadesi yapabilirler çok kötü oldu bu durum biz tv değişimi bekleyenler için.Çünkü vatanda görüştüğüm kişi stokta varsa yeni tv yoksa para iadesi yapılır dedi.Bir dahada 8999 a bulmak neredeyse imkansız olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alsem A kullanıcısına yanıt
    Tabi şu anda vatandan yeni tv gelmesi veya para iadesi almakta çok zor virüs olayından dolayı.Şikayet varda 1 aydır ürün değişimi veya para iadesi bekleyen bir sürü insanın şikayetleri var.Altı üstü bir tv aldık şu olaylara bak heves meves bırakmadılar insanda.Şu karantina günlerinde oturup ağız tadıyla yeni oled tv mizi seyredemedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 25 Nisan 2020; 0:55:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsem

O zaman bize değişim için yeni tv gönderme yerine para iadesi yapabilirler çok kötü oldu bu durum biz tv değişimi bekleyenler için.Çünkü vatanda görüştüğüm kişi stokta varsa yeni tv yoksa para iadesi yapılır dedi.Bir dahada 8999 a bulmak neredeyse imkansız olur.
    Hocam konu takibimde Vatanda stok bittiği için para iadesine olabilir.
    LG stokları bu hafta içi belli olur stokta varsa Vatanda ceker ürün bir şekilde tedarik edilir,
    Hafta içi bilgi veririm bunun ile ilgili
  • Teşekkürler Burak hocam.Ya aslında sizde 9 bine olsa fiyat hiç uğraşmayacağım vatanla direk para iadesi isteyeceğim senden alacağım tv yi.Benim servis raporu bugün çıktı bu raporla ister yeni tv ister para iadesi isteme hakkımız var.Aynı fiyat olsa sizde tv,para iadesi isteyeceğim.

• Ben boyle rezil firma gormedim. Allah bir daha kapisinin onunden gecirmesin. Ben belgeyi gondereli 1 ay oldu. 1 ayda 1 tv gonderemediler. Simdi para iadesi yaparlarsa birde tam rezalet olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 25 Nisan 2020; 1:2:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Hocam vatandaki tlfdaki kişiye siz ve benzer durumdaki kişilerin örneğini verdim benim tv de bu şekilde 1 ayı bulmasın dedim gelmesi,en fazla 15-20 gün dedi ama tabiki inandırıcı değil.

Ben ölü piksel çıkan tv mi hemen servis çağırıp göndermekle büyük hata yaptım.Şu virüs olayları durulunca yapacaktım bu işi nasıl olsa 6 ay süresi vardı elimdeki tv yi seyredecektim.İnanın bunaldım yıldım artık bu işlerden.

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin ürün cıkışını yapmış olabilirler hafta içi belli olur,Gönderip göndermediği.

• quote:

Teşekkürler Burak hocam.Ya aslında sizde 9 bine olsa fiyat hiç uğraşmayacağım vatanla direk para iadesi isteyeceğim senden alacağım tv yi.Benim servis raporu bugün çıktı bu raporla ister yeni tv ister para iadesi isteme hakkımız var.Aynı fiyat olsa sizde tv,para iadesi isteyeceğim.
    Hocam ürün LG stoğuna girdiği an gelir bize yaklaşık 56 kişi beklıyor gelmesini geldiği an bilgi veririm buradan.
  • Burak hocam umarım kısa sürede girer ve vatanla aynı fiyatta olur yani 9 bin TL.Ben de vatandan para iadesi isterim o zaman ve senden alırım.👍

• quote:

Burak hocam umarım kısa sürede girer ve vatanla aynı fiyatta olur yani 9 bin TL.Ben de vatandan para iadesi isterim o zaman ve senden alırım.👍
    Hocam inşllah diyelim bakalım bu hafta içi belli olur nezaman geleceği hakkında bilgi buradan bilgi veririm tekrardan
  • Bu vatan denen firmaya ben geçen hafta raporu gönderdim onayladılar. 1 hafta ürünü satmaya devam ettiler bana yenisini kargolamadan, şimdi stok bitti görünüyor. Bu konuda açıkçası büyük bir desteğe ihtiyacımız olacak. Yoksa büyük oyuna getirdiler milleti.

• nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Hocam herşeyde bir hayır vardır diyelim başka ne yapabilirz ki şu durumda.Benim daha rapor bugün çıktı.Belki Burak hocamda fiyat aynı olur vatan iade eder paramızı Burak hocamdan alırız tv mizi, bir daha da vatanla uğraşmayız.

Düşünsene vatandan yeni tv geldi onda da bir sorun çıktı yine aynı olaylarla uğraşacağız yine bekle bekle dur 15-20 gün 1 ay tv gelecek diye.

Ben de gerçekten çok bunaldım bu işlerden

Elbette her işte bir hayır vardır ancak fiyat gerçekten çok iyiydi. Benim kızdığım nokta iadeyi onaylıyorsun madem kargo çıkışı yapmayıp araya sokağa çıkma yasağını neden sokuyorsun. Sonrasında 3 gün daha satış yapıp stokları bitiriyorsun. Bu işin bir prosedürü sırası vardır. İndirimli sattıkları bedeli iade edip yüksek bedelden stokları erittiler şimdi.

Haklısın hocam ben de çok sinirliyim gerçekten.Ayrıca bu son indirimde sattıkları C9 ların neredeyse tümünde sorun çıkması ayrıca aklımı kurcalayıp duruyor.
    Benim bildiğim kadarıyla bu şekil ölü piksel gibi görüntüyü çok etkilemeyen sorunlar nedeniyle kendisine iade gelen tv leri Lg mağazalara yeniden paketleyip gönderiyor ve diyor ki bunları müşteriye satın ama sorununu söyleyin ve fiyatını buna göre düşük tutun.Ama tabikide mağazalar bunu söylemeyip sıfır gibi satıyorlar.

Acaba son gönderdikleri C9 lar bunlardanmıy dı?

Hocam sizin yeni tv veya para iadesinin hangisi olacağı belli değil değil mi?

Bana en son değişim onaylandı dendi. Epey direttim ama telefon ve mail ile her gün iade değil değişim olacağı hakkında.

Sonra araya sokağa çıkma yasağı girdi aradım tekrar çalışmıyoruz dediler. Ürün satılıyor tabi bu ara şimdi az önce stok bittiye çekmişler.

Mağazalar açık olsa gidip karıştırırdım orayı şimdi kaldık ortada arasam yarın ulaşamayacam yine.

• Umarim stoklara girer de siz de degisim alabilirsiniz, gercekten iyi fiyata almissiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineer87

Umarim stoklara girer de siz de degisim alabilirsiniz, gercekten iyi fiyata almissiniz
    Hocam bu hafta içi belli olur tahminim stoklara girer
  • varsa ben de alacagim hocam, b9 lara da bakiniyorum 1 hafta daha bakinabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineer87

varsa ben de alacagim hocam, b9 lara da bakiniyorum 1 hafta daha bakinabilirim

Tamamdır hocam stoğa girince buradan bilgi veririm.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.