|
Bildirim
Mercedes'in AMG GT 4 doors son modeli 672.000TL den ülkemize girdi. Süper bir araç.Yalnız devletimiz diyor ki bu aracı almak istiyorsanız önce bir 1.390.000TL(KDV+ÖTV) bana verin. Yani bu araçtan önce 2 tane bana alın, sonra 1 tane kendinize alabilirsiniz diyor. Yani 672.000 lik güzelim araç oluyor sana 2.100.000TL toplam. Güzelim ülkemizi, Bop la yıkacaz, hedef 2023 derken, harbidende getirdikleri durum iyice berbat. Üretim olmayınca, ancak böyle asalak gibi başkasının sırtına yapışıp, başkasının üretimi sayesinde para kazanmaya çalışırsın. Ula mercedes belki 200bin anca kazanıyor 675bine sattığı arabada. Diğer yandan hiç üretmeden 1.400.000 kazanmak.
|
Renocu, Fordçu olduk. Böyle giderse akücü olacağız.
|
Biz araba, telefon, ev, bilgisayar almaya layık bir millet değiliz çünkü pislik ve ezik bir Türküz biz. Devletlum böyle diyor.
Umarım bir gün ülkeye bir Türk lider gelir ki haraçlar kalkar vergi sistemine döneriz. |
Diesel hybrid çıksın bizde hybridçi olalım
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 5 Mayıs 2019; 9:42:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leocorte -- 6 Mayıs 2019; 6:41:7 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|