|
Bildirim
Enflasyonla orantili .... Anlayana :) ...
|
hey yavrum benim ülkeye bak. kaskosu trafiği, bakımı MTV'si, yakıtı muayenesi... araba binmeyi lüks sayan, eğer araba biniyorsan da seni iliğine kadar sömürürüm mesajı veren bir anlayış. arabalar olmasa ülke aç kalacakmış.
|
Koyduk mu diye sevinenler vardı bir ara. Koydular mı zamları ?
|
80 lirada egzoz emisyonu olsa arabanın hiçbir kusuru yok ise sırf o pulu almak için 400 küsür lira para gidicek hayır dünyanın en pahalı yakıtını kullanıp en çok vergi vereni ve değmiycek paralarla alınan arabalara yapılan bu zahmet fazla
|
Asgari ücretlimizi enflasyona ezdirmedik. Peki bu üste kalan yüzdeyi kim ödeyecek?
|
2015 - 181 TL
2016 - 191 TL 2017 - 198 TL 2018 - 226 TL 2019 - 279 TL 2020 - 342 TL 5 yılda %90 |
nerde o aktroller ? bu başlıkların altında görünmezler zaten. verirken 9, alırken 22.5 - 32.5 oh ne ala. verenlere müstahakta benim üzüldüğüm bunlara oy vermeyip geçim sıkıntısı çekenlere..
|
Enflasyon yüzde 9 değil miydi ya??
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 31 Aralık 2019; 16:6:7 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Kemal Geliyorum -- 1 Ocak 2020; 9:25:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|