< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 3 Temmuz 2020; 18:2:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 3 Temmuz 2020; 18:2:16 > |
kesinlikle eleyiciydi, öyle eseri gör şıkkı işaretle, bilgiyi gör şıkkı işaretle soruları yoktu. burda herkes çıkınca kolay dedi, sayısalcılara yaradı dedi, sorular açıklanınca işin rengi değişti hocam.
|
atladıkların:
-edebiyattaki harname sorusu(açık değildi kimse kuyruk var eğvle eğvle etmesin her kuyruğu olan eşek mi anasını satayım soruda terledim resmen kuyruktan dolayı harname işaretlesem mi işaretlemesem mi diye daha düzgün şekilde sorabilirlerdi harnameyi) -edebiyattaki bilinç akışı sorusu -oğuz kağanlı paragraf eleyiciydi iyi yoğunlaşma istiyordu -erkan-ı harbiye vekaletinin kaldırılma sorusu(sınav sabahı selami yalçının inkilap tekrar videosunu izlemiştim o sayede yaptım.eleyici soruydu.) eline sağlık kankam nokta atışı değerlendirme yapmışsın geçen sene 37 edbsos1 çıkaran boun politika okuyan arkadaşımla konuştum dün adam bu yılki edbsos1 testi ne böyle diyor tarih ve coğrafya geçen senekinin iki üç gömlek üstüydü diyor buradaki arkadaşlarda iki nabi,baki sorusundan genele vurup çok kolaydı abi yhağğğğ diyor sayısallar bile 25+ yaptı moruk yhağğğ aynen kardeşim kesin yapmıştır. |
Millet paragraf var ve bi tane çapraz uyak sorusu var diye 2019dan kolay zannetti ama kesinlikle değildi ben 2019dan 35 yaparken 2020den 30 yaptım
|
Hayır bak olay şu ben örgütlere bakmıştım da gidip kurulma yerini ve tarihini mi ezberleyeceğim?İstanbulda açılan d-8 ve kei vardı yılını bilmiyordum d-8 diye salladım 1 soru gitti temizinden.Osmanlı bankası sorusu da mal olduğumdan gitti.
|
Bu sınavdan 30 net yapmak çok kolay ama 35+ yapmak çok zordu.Eleyici soruları tam eleyiciydi.
|
Sıralamalar ne kadar değişir bilmiyorum ama sınav hakkında yaptığın tespitlere sonuna kadar katılıyorum hocam. İnsanlar biraz algıyla hareket ediyor gibi geliyor bana. Ayt matematik konusunda bende mi bir sıkıntı var acaba diye sorguluyorum kendimi 4 gündür. Açtım sınavdan sonra 2019 matla 2020 matı sorulara tek tek baktım. Aradaki tek fark 2019da sorulan küme sorusu gibi geldi bana. Belki trigoda şekil sorusu bu seneki birim çemberden daha zordur ekstra olarak. Anlamlandıramadığım bir kolaydı furyası aldı başını gidiyor. İnsan ister istemez sorunu kendisinde arıyor bu sefer. Mat konusunda da detaylı konuşmak lazım aslında. Geçen sene seçiçi olarak ele alınılan sorularla bu seneyi tek tek kıyaslamak lazım. O zaman kolay mıymış orta seviye miymiş öğreniriz. Neyse hadi gene matematik öyle zaten forumdakiler iyi öğrenciler yapar dedik geçtik. Ama edebiyat sosyal sınavına kolay denmesini cidden garipsedim. Geçen sene döşemeye falan bu neydi yaa diyen adamlar bu seneki o akım sorusuna veya ne bileyim coğrafyadaki örgüte nasıl laf etmediler bayağı şaşırdım. Objektif bir değerlendirme yapmak istiyorsak, kendi bilgilerimizden bağımsız soruya yaklaşmamız lazım. Matematikte de aynı şekilde bu. Sıralamalar ne kadar iyi ne kadar kötü olur bilmiyorum ancak bildiğim bir şey var o da bu sene ki eşit ağırlık aytsinin geçen senekinden kolay olmadığı.
|
Osmanlı Bankası, Bilinç akışı soruları içimde yaradır. Göz göre göre yanlış yaptım çok pişmanım.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 3 Temmuz 2020; 18:27:30 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 3 Temmuz 2020; 18:47:31 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Towns -- 12 Şubat 2021; 1:11:58 > |
|