Şimdi Ara

2020 Megane DCi EDC Icon: 200.000 TL verilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
6.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2020 Megane DCi EDC Icon: 200.000 TL verilir mi ?

Segmentinden diğer araçların fiyatlarını öğrenip yorum yapın

2. Eldeki ilanların ve 0 km Piyasanın durumunu, bayilerdeki olmayan araç stoğunu bilmeyenler lütfen kısa bi araştırmadan sonra yorum yapsınlar
    “2018’de bu araba şu fiyat idi” vs. geçmişi dilimize sakız etmeyelim

Ayrıca alınterim ile alacağım bu araba modeli ve markasına hakaret edecekler de lütfen üsluplarına dikkat ederek yazsın

Objektif yorumlar lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para nakit mi

• Çok zengin olan verir.200 Bine Mercedes den başka araba almam.
  • On bin daha koy pejo 508 al ne bilim suberb al, o paraya Megan alma beya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim mantigima göre Dizel Benzin farkı 10.000 TL den fazla ise Dizel almam yine Manuel Otomatik farkı 10.000 den fazla ise Otomatik almam.Tek istisna Civic dir ZF9 dan dolayı Benzin Dizel farkına 20000,25000 farkı verilir.

Bizdeki araç Megane 3 HB 1.5 DCI 90bg ,yeğenin yazın aldığı araç Megane 4 Sedan 1.5 DCi 110bg EDC konu dışı 98.000 e alındı.Renault u severim.Bana gore Musteri Memnuniyeti,Servis,Yedek Parça 1 numaralı markadır.
    Ama 200.000 TL verip ki bu rakam diğerlerinde de benzer Megane 4 İcon EDC 1.5 DCI almam.Benzer paralara 508, Octavia,Superb,Ateca gibi araçlar varken tercih etmem.

Ayrıca fark da var sizinki İcon paket gerçi ama bende olan ışıklı makyaj aynaları,kapı içi aydınlatma gibi özellikler 2017 Touch+ teknoloji paketli araçta yok.

Megane 4 alınacak aracı daha düne kadar resmen bedavaya satılan 1.33 Joy 140bg 240nm tork 105.000 hurda ile 111.000 satılan model di.Bazilari alırken 5,6 masraf yapıp ekranlı görüş kamerali aldılar.

Megane alacaksam 2016 1.6 GT line ya da Talisman 1.6 160bg alırdım.Sifir alacaksam da 508,Passat,Superb, Octavia,Ateca,Kadjar bakardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 4 Ocak 2020; 10:54:32 >

• Fiyat listeleri güncelleniyor,bence fiyatı normal olacak tüm markalar fiyatları yazdığında.
    Alternatifi bence Focus olur ki 8 ileri dizel kombinasyonu başarılı.
    Üzerine koymayın daha fazla 200 bin yeterli araba için alın birini binin keyfini sürün. Koy koy sonu gelmez ama Focus a mutlaka bakın

• bir fransız atasözü şöyle der: paranın yettiği renoyu al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2017 Megane Sedan EDC Icon kullanıcısı olarak yorumum; alınmaz. Ancak bunu sıfır araç alırken çoğu marka için diyebilirim, Megane'ın kötü olduğunu falan düşündüğümden değil. Üstte arkadaşın dediği gibi 10 bin daha koyup 508 almak daha mantıklı. Megane kendi segmentinde hala en yakışıklı araç bana göre, octavia, focus vs kıyasla. Ve Icon donanım cidden dolu ve heyecanlandıran şeyler içeriyor. Tasarım, ekonomiklik, donanım ve servis hizmeti bakımından Megane memnun eder, bunu net söyleyebilirim. Ancak Megane'ı ikinci el olarak tercih etmenizi öneririm, epey para cebinizde kalmış olur ve düşük kmli bir araç bulabilirsiniz. En dolu olduğu yıl 2017'dir (2017 ikinci çeyreği - 2018 yarı dönemi arası olan üretim). 2018 ve sonrasında kısıtlamalar başladı; navigasyon, masaj koltuğu vs. yoktur. 2016 yılında da Android Auto, bagaj üzerinde bagaj açma düğmesi yoktur.

Focus burada göz kırpabilir ancak donanım olarak çıktığı yıla göre yetersiz ve standartları düşük. Örneğin;
    -Led farlar en üst pakette bile opsiyon
    -Ön yolcu koltuğu yükseklik ayarı yok
    -Arka havalandırma, 12v veya usb yok
    -Arkadaki yolcular için orta kol dayama yok (Bunu da koyarsın yani)
    -Kaput amortisörlü açılmıyor
    -Torpido kaplamalı değil
    -İç aydınlatmalar led değil
    -Bagaj kapağı kolları kaplanmamış
    2016 yılında çıkan Megane Icon da bunların hepsi standart ve bazıları alt donanımlarda da var. 2019 yılında çıkan Focus'un en üst donanımında bunlar yok. Küçük şeyler gibi gelebilir ama yani neden koymazsın diyip soğutuyor. (Focus 2020 modelleri için belki bunları düzeltmiştir, ama çıktığında böyleydi)

Octavia için, içine oturduğumda Megane kadar iyi hissetmemiştim. Megane daha bi' C+ segment gibi hissettirmişti. Sadece bundan dolayı elemiştim. Ancak herkesin beklentisi, hoşlandığı şeyler farklıdır. Test edin derim seçenekleri.

Honda Civic de tasarım bakımından çok hoş araç, şanzımanının da tam otomatik olması avantaj. Ancak fiyat bakımından 230-250 arası sanırım, o farka değmeyebilir. Biz Megane'ı tercih ettiğimizde henüz dizel motoru gelmemişti o yüzden hiç bakmamıştık.

Sonuç olarak sedan bir araç alınacaksa ben 508 öneririm, oldukça albenili bir araba. Baz paket 210 bin lira sanırım. Şanzımanı da daha iyi, hem bir üst segment ve daha yeni bir araç. SUV tarzı araçlara da bakmanızı önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 4 Ocak 2020; 6:15:0 >

• Renault sıfır alınacak marka değil 2. Elde bariz değer kaybediyor ben sizin yerinizde olsam temiz 2. El bakarım tabi illaki Megane 4 alacaksanız. Yoksa 200 bin TL ye gayet güzel 2. El SUV da alabilirsiniz bu ekonomik koşullarda maddi durumunuzu bilmiyorum ama sıfır araç biraz macera oluyor bence. Aracı alınca bir seramik kaplama yaptırayım birde iç döşeme koruma yaptırayım deseniz ki sıfır araçta ben kesinlikle tavsiye ederim + kaput koruma filmi vs... Sizin bi 6000 TL daha vermeniz gerekecek bence temiz 2. El alın garantisi devam eden araçlara bakın uzun vadede daha çok memnun kalırsanız sıfır araç hevesi 2 bilemedin 3 ay ondan sonra araç sıradanlaşacak gözünüzde.

• ztalan kullanıcısına yanıt
    508 230.000 TL, Superb 200'e çıkar.

• Verilmez

• zaten bizde alnının teriyle alacağın bir otomobile 200 binlira vermeye değermi diye tartışıyoruz çünki tartışma konusunu açan sensin

konuyu açtığına göre eleşirileride alınganlık yapmadan değerlendirmelisin öyle değilmi ?

henüz arabayı almadığın için fikir danışıyorsun değilmi ?

o halde samimiyetimle yazıyorum hiç bir kuvvet bana reno megane ye 200 binlira verdirtemez ! bu kadar açık yazdım

megane 2 ve megane 3 kullandım

megane nin iç plastik malzeme kalitesi elektrikli camları elektronik aksamı direksiyonu zayıf yönleridir, bana illalah ettirmişti

memleketteki dizel yakıt kalitesi yoğun kükürt 100 bşne gelmeden bitiriyor enjektörleri pompa resmen çürüyor bunları tecrübe ettik, enjektörcülerle kanka olduk neredeyse

200 binliraya illa sıfır istiyorsan git gözün kapalı bir golf al 1.0 tsi ve manuel al, yıllarca sorunsuz kullan, orası bozudu burası bozuldu deme stres yapmazsın, tok arabadır golf, dediğimi yap bana dua edersin

200 binliranı megane ye verme derim

2.el düşünüyorsan 200 binliraya mercedes c veya bmw 3 serisi araştır derim

• turusan kullanıcısına yanıt
    Bir örnek verir misiniz? Bariz değer kaybeden renault Mesela bahsi geçen megane 4 ü 2 sene 3 sen önce alanlar yazsın kaça aldıklarını veya siz örnek verin şu kadara alıp BARİZ değer kaybetti araçlar ve şimdi şu fiyata satılıyor Buyurun
  • ozay06 kullanıcısına yanıt
    Malum siteden aç bak sıfırı nekadar 2. Eli nekadar 3 yıl önce araç aldığı parayı altına yatırsaydı şimdi kaç parası olurdu yap hesabını gör malesef bir vosvos kadar pirim yapmıyor reno burada arkadaş bir şey sormuş bende zarar etmesin diye bir msj attım burası üniversitede ders verilen bir kürsü değil forum da işim gücüm yok size pazar araştırmasımı yapacam işi olan detayını araştırır aklına yattıysa yatmadıysa zaten diycek bişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    31 Aralıkta titanium otomatik dizel sw focusa 203.000 teklif aldım. Sw'da arkalar tam bağımsız.

Yakıtı vs geçtim focus maalesef albenili bir araç hiç değil. Güzel detaylar var ancak Focus sadece sürücü arabası. Hayvanı alıp dağ yollarına salıp viraj kasarsanız keyifli ve güzel bir otomobil. Öyle bir sürüşte içerdeki malzemenin dandikliğini fark etmezsiniz bile

Megane 4 Icon ise içi filan çok daha dolu, güzel ve keyifli bir araç. İnsan gibi sürülecekse Megane daha cicili bicili oyuncaklı modern duruyor.

Megane alınır ama o fiyatta artık D sınıfı bile bulunuyor. Geçen dizel otomatik insignia için 205.000 nakit teklif aldım. İnsignia dediğimiz arabada Megane'a göre düşünülmeden tercih edilir.

• turusan kullanıcısına yanıt
    Sizin mantığınız ile araç almak zaten başlı başına bir saçmalık O zaman ki fiyatlara bakıp altına vs yatırsaydı dediğiniz de iyi ki araba almış çok değer kazandı altın karşısında diyeceğiniz hiçbir marka yok
    Malum sitede 0 ile 2. elleri kıyaslamışsınız Aracın 0km si 200 bin iken orada 160 170 e satmaya çalışanlar zarar ettiler sanmak çok yanlış Onlar zaten araçları 130 140 lardan aldılar
    Size kendi akrabamdan örnek vereyim belki fikriniz değişir
    2017 de 0km megane4 icon+tavan+bütün donanımlar eklenilen aracı 112bin tl ye aldı Şimdi dediğiniz malum sitede bariz değer kaybı ne kadar olmuş hesaplayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 4 Ocak 2020; 14:53:34 >
  • Araçtan beklentiniz nedir, önce bunu bilmemiz lazım.

Opsiyonları eklenmiş, güzel renkli Megane aynı fiyattaki tüm rakiplerinden her anlamda öndedir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    200.000 TL’ye 2020 Mercedes var mı bak bakalım

200.000 TL’ye 2020 model başka hangi araba var ?

• 2016 kasım sıfır km 1,5dci İcon edc 28,000 usd
    aynı aracın bugunku 2. el piyasası yaklaşık 20,000 usd ( km 90,000)

bence normal.

2020 dci icon edc 34,000 usd

kaynak https://www.otokokpit.com/renault-modelleri-kasim-2016-fiyat-listesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 4 Ocak 2020; 15:10:12 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.