Bildirim
2020 model clio 1.0 t icon mu 2016 model astra dizel otamatik mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Astra'nın yeni kasa yani astra k olduğunu düşünerek astra diyorum. -
Hocam almayı düşündüğüm astra j değil k modeli 0 kasalarda 2015 da çıktı -
Astra tabiki -
İkisi arasından bence de Clio. Sonuçta yeni kasa ve sıfır. Ama o parayı ikisine de bağlamak istemezdim. Yeni corolla megane 4 vs daha mantıklı olur diye düşünüyorum. -
astra c sınıfı clio b sınıfı kaldı ki renoya 150-160 bin vermek hiç mantıklı değil bu yazanlara bakma para ceplerinde olsa hiçbiri gidip clio almaz hele ikisine de binseler clionun kapısını bile açmazlar... -
Yeni kasa corolla hb alınamıyor mu o bütçeye?
Edit: 1.2t 0 km opel astra makyajlı modeller 160-162 civarıydı en son bence en mantıklı tercih bu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanEmir411 -- 24 Mayıs 2020; 17:23:6 > -
Hocam yeni kasa corolla hb let ne yazık ki 190 bin lira -
Yuh! Lansman fiyatı 152.000di diye hatırlıyorum. Astralara şimdi baktım 1.2t edition 2020 model 0 km ler 162.900ede var 167yede var ben olsam bunlardan alırım hem dolu araba hem de sıpsıfır. -
2 arabayı da kullanmış biri olarak kesinlikle Clio diyorum. -
Clioların 1.0tCe leriyle kombine edilmiş XTronic şanzımanlar sorunlu diye biliyorum. Bu konuyu araştırmakta yarar var. -
Sifir sifirdir. Kaldi ki aralarinda atla deve farki yok, c sinifi yok b sinifi falan demisler gecin bunlari arada 1 yas 2 yas fark olur anlarim, 5 yasina girmek uzere olan arabaya 150 bini baglayip bide alt takimmis ust takimmis gtunu basini dogrultucam diye ugrasicana sifir al gec.. -
Corolla veya focus kovala bence. Az km 2.el bile daha mantıklı. Clio' ya o parayı versem gece uyuyamam -
Clio veya corsa. -
2. elde dönen türlü oyunları düşününce yeni olanı alın demek geliyor içimden -
Evde 2 arabadan da var.
Clio diyen şakacı arkadaşları dikkate almayın lütfen, tabi ki Astra’yı alın. -
Tabii ki Astra. -
Hocam bırak clioyu megan bile desen tercih astra olurdu (tabi yaş farkı olmazsa megan astra arasında)...
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
astra c sınıfı clio b sınıfı kaldı ki renoya 150-160 bin vermek hiç mantıklı değil bu yazanlara bakma para ceplerinde olsa hiçbiri gidip clio almaz hele ikisine de binseler clionun kapısını bile açmazlar...
|
İkisi arasından bence de Clio. Sonuçta yeni kasa ve sıfır. Ama o parayı ikisine de bağlamak istemezdim. Yeni corolla megane 4 vs daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
|
Sifir sifirdir. Kaldi ki aralarinda atla deve farki yok, c sinifi yok b sinifi falan demisler gecin bunlari arada 1 yas 2 yas fark olur anlarim, 5 yasina girmek uzere olan arabaya 150 bini baglayip bide alt takimmis ust takimmis gtunu basini dogrultucam diye ugrasicana sifir al gec..
|
Benzer içerikler
- continental kış lastiği yorum
- depo marka far yorumları
- chery tiggo 7 pro yorumlar
- ssangyong rexton yorum
- grat yağ yorumları
- yeni picanto
- mercedes 2024 fiyat listesi
- mustang mach-e fiyat
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X