Şimdi Ara

2020 SKODA OCTAVIA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
12
Favori
51.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Neden bu yeni çıkan arabalar Türkiye'ye geç getiriliyor tedarik ile ilgili mi? 2-3 ay gecikse hadi neyse bazı modeller neredeyse 1 yıl sonra geliyor.

son dönemlerde oldu aslında bu durum. Alım gücünün düşmesiyle birlikte markalarda artık yeni modellerini erken getirme gereği duymuyor. Mesela Golf 8, 8-9 ay oldu Avrupa’ da satışa sunulalı. Türkiye’ ye sanırım ocak-şubat gibi gelecek. Halbuki Golf 7’ yi dünyada en erken satışa sunan ilk 5 ülkeden biriydik. İngiltere’ den bile daha önce satışa sunulmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı çok iyi olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz kıpırdanma var sitede :D

https://www.skoda.com.tr/modeller/octavia

2020 SKODA OCTAVIA
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

son dönemlerde oldu aslında bu durum. Alım gücünün düşmesiyle birlikte markalarda artık yeni modellerini erken getirme gereği duymuyor. Mesela Golf 8, 8-9 ay oldu Avrupa’ da satışa sunulalı. Türkiye’ ye sanırım ocak-şubat gibi gelecek. Halbuki Golf 7’ yi dünyada en erken satışa sunan ilk 5 ülkeden biriydik. İngiltere’ den bile daha önce satışa sunulmuştu.

Alıntıları Göster

Ben buna katılmıyorum. Evet alım gücü düştü ancak araçlar yok satıyor. Dediğiniz gibi olsa Tiguan’da gelmezdi.

Doğuş bence çok satan modellerine (Passat,Tiguan,T-Roc) ağırlık vermek istedi. Üstüne bir de yeni modellerde dizel olmaması sebebiyle eski kasaları satarım diye düşündü. Eline yüzüne bulaştırdı.

Mesela bir Taycan fiyaskosu var ki. Neredeyse her gün Ankara’da görür oldum. Grey market güzel iş yaptı.

• Aldığım bilgilere göre araç tek paket premium donanım seviyesinde gelecek..1.0 ve 1.5 TSI DSG gelecek..fiyat net belli olmamakla birlikte 330-340 bandı telaffuz ediliyor.. ilgilenenlere duyurulur..

Araç 22 Aralıkda Türkiyede...

2020 SKODA OCTAVIA

• İlk araçlar 1.0 e-tsi olacak sanırım. Premium paket 330 bin TL deniliyor.

• Ben de Yüncülere sordum; 1.0 DSG Premium için 350.000₺ bekleniyormuş.

• Benim aldığım bilgi 330 bin TL, 350 bin TL bence yüksek rakam. 330 bin TL’ de pahalı tabi ama 350 bin TL’ ye 1.5 TSI Karoq veriyorlar. Hemde Prestige paket.

• O paraya anca plaza müdürleri alır

• Bu e-tsi muhabbeti nedir güç aynı ne fark ediyor çok mu az yakıyor?
    Ya da şehir içi sadece elektrik modunda mı gidiyor nasıl sistem bilen var mı?

• sarper26 kullanıcısına yanıt
    https://www.arabam.com/blog/danisman/etsi-motor-teknolojisi-nedir-volkswagen-golf-8-mhev/amp/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Tam yeterli gelmesi özellikle aynı güçteki standart tsi dan ne kadar farklı ki son kullanıcı için acaba?

Sanıyorum testlerde buna değinirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarper26

Teşekkürler hocam. Tam yeterli gelmesi özellikle aynı güçteki standart tsi dan ne kadar farklı ki son kullanıcı için acaba?

Sanıyorum testlerde buna değinirler.

48v elektrik motoru varmış ekstra hibrit yani şehir içi dur kalklarda yakıt tasarrufu sağlar başka birşey beklemeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 330-350 az bence 370ten gelir ya kafalara gel 360 liraya tiguan satilirken octavia 350 lira olacakmis he canim he

Edit: Bilmeyenler icin arac tiguan degil golfun rakibi kaldiki golf kalite algisi cok daha ust duzey bir arac, scala ile aralarinda avrupada cuzi bir fark oynuyor yani 1.0 motorun bu fiyatlara gelmesi imkansiz max 300k bandindan satilmaliki corolla megane golf leon ile rekabet edebilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilat -- 11 Aralık 2020; 22:0:35 >
  • Valla onu bunu bilmem ama orta sınıf bir araç için 350 rakamı tam komediAlana saygı duyarım ama ben kesinlikle 250 Den fazla vermem.Bu vergi dilimleri işlerin suyunu çıkardı;bayilere kıyak geçtiler resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 11 Aralık 2020; 22:20:47 >
  • Full scala 1.0 230k dan satilirken octavia 1.0 full 300 gecemez o da otv dilimi artacagindan yoksa hakki 270-280 bandidir

• Bu ay sonu gelecek olan octavia 2020 model olacağından bir ihtimal 300 bin altı gelebilir. 2021 ler 300 üstü olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

Full scala 1.0 230k dan satilirken octavia 1.0 full 300 gecemez o da otv dilimi artacagindan yoksa hakki 270-280 bandidir

Ama olmadı bu mantık.

Scaladan 1500 euro fazlaya satıldığı anda fiyat 310 yapıyor zaten.

Şimdi şöyle düşünmek lazım, Scala’dan 1500€ fazla eder mi, evet bence eder.

Ya da şöyle düşünelim. Scalayı fahiş fiyata satıyorlar.

Octavia direk Megane rakibidir ve Meganedan daha fazlaya alınması saçmalık.

230’a 250’ye otomatik Megane varken yaklaşık 100bin fazlaya bunu satarlarsa, ve bizim halkımız da bunu alırsa tam kerizlik bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Ama olmadı bu mantık.

Scaladan 1500 euro fazlaya satıldığı anda fiyat 310 yapıyor zaten.

Şimdi şöyle düşünmek lazım, Scala’dan 1500€ fazla eder mi, evet bence eder.

Ya da şöyle düşünelim. Scalayı fahiş fiyata satıyorlar.

Octavia direk Megane rakibidir ve Meganedan daha fazlaya alınması saçmalık.

230’a 250’ye otomatik Megane varken yaklaşık 100bin fazlaya bunu satarlarsa, ve bizim halkımız da bunu alırsa tam kerizlik bence.

Alıntıları Göster

Hoca ne yaptın sen yahu

Octavia nere Megane nere ALLAH Aşkına

Sana zahmet bir showroom'a git. Bir Megane'ın full üne bin . Birde Octavia'Nın en boşuna. Aradaki farkı gör ondan sonra gelde burda Megane ile Octavia kıyasla.

Canını yerim :)))

• Haklısınız DSG pişmanlıktır:)))

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.