< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 26 Haziran 2020; 12:36:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 SKODA OCTAVIA
-
-
-
bassattan iyi -
Güncel versiyonu uzun süre kullandım , kare şeklindeki stoplar gerçekten yakışmıyordu bu şekilde çok daha güzel görüneceğini düşünüyorum.
Superb e benzeyecek gibi duruyor. -
2020 c segmentinde vag yılı olacak gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
C segmentin en uyuz arabası bakalım yeni kasasıyla heyecan yaratacak mı? Corolla, civic çok yol katetti, darısı octavianın başına. Takoz süspansiyon, ruhsuz tasarım gider umarım. -
japonlarda çok mu ruh var sanki. Konfor da öyle -
-
Coupe mi çıkacak mış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gayet güzel tasarim super b kasasindan daha güzel duruyo ama canli görmek lazim
Süreyya abla vag konularının vazgeçilmez figürüdür.quote:
Orijinalden alıntı: Antalya
Süreyya Ablam bu konuya uymadı sanki
Alıntıları Göster
Arabada farlar dışında değişen pek birşey yok gibi. Ön kaput çizgileri vs aynı duruyor. Çizgiler abartılı kullanılmış ama tekerlekleri filan normal bir boyutta çizseler arada pek bir fark olmayacak gibi duruyor.
Her zamanki vag taktiği ile ufak bir makyaj ile aynı platform, aynı motor, aynı şanzıman ve aynı süspansiyon sistemini kullanıp yeni kasa diye piyasaya sunacaklarını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 17 Ekim 2019; 16:50:45 >
-
Bunda süreyyadan öte net tasarım var.
Ama seri üretim böyle mi görünür soru işareti tabi. -
Süreyya hanım buna olmamış çünkü baştan sona çok net büyük değişimler var.
Süspansiyon çok çiğ, çok kuru diyor kullananlar. O kısım geliştirilirse siler süpürür.
Bence dizayn oldukça güzel duruyor.
-
Yalıtım ve arka süspansiyon konforu biraz düzeltilse zaten D segmenti olacak.
110'dan sonra arka yan camın fitillerinden rüzgar geliyor.Arka süspansiyonun da çalışma aralığı çok kısa.Kısa darbelerde iyi de uzunlarda uzun hava okutuyor.
So good! -
-
Tipinden ziyade süspansiyon ve yalıtıma çalışmışlarsa ne ala. İş seyahatlerimde bir kaç defa kirlaadım hiç ama hiç memnun kalmadım aracın giderinden, çok kontrolsüz ve sanki her an bir yere dalarım bak dercesine gidiyor araç. -
Süreyya Ablam bu konuya uymadı sanki
|
japonlarda çok mu ruh var sanki. Konfor da öyle
|
C segmentin en uyuz arabası bakalım yeni kasasıyla heyecan yaratacak mı? Corolla, civic çok yol katetti, darısı octavianın başına. Takoz süspansiyon, ruhsuz tasarım gider umarım.
|
bassattan iyi
|
Ustteki arkadas yanitinizi vermis, ilaveten skodanin full dediginiz donaniminda meganin yarisi kadar donanim var bilginize :) Kimsenin canini vs de yemeyin gercekler boyle corolla megane varken bu fiyata kimse bu aracin yuzune bakmaz. |
Ben o lafi edenlerdenim ve enayi gibi gidip 1.0 motorlu analog ekranli bos octaviayi 300k paraya alacagima 359k paraya 3008 allure 1.6 aldim, ustelik 120k 24 ay sifir faizle (27-30k arasi bir indirim demek aslinda bu) sonuc olarak 330k ya octaviadan cok daha donanimli tam otomatik 8 ileri 180hp bir suv almis oldum, tercih meselesi tabi ama akli olan alternatif araclara yonelir en kotu gidin leon alin 231k ya style 1.0 dsg veya 1.5 mauel fr leon alin bari donanimin hakkini versin arac. |
Bence maceraya gerek yok, 1.5 tsi bu kasa için idealdir. Aşağısı aracı öldürür. Şehir içi için üzmez belki ama ilk şehirlerarası yola çıktığınızda "1.5 olsaydı keşke" dedirtir. |
ölü doğdu. Ruhuna fatiha. |
Benzer içerikler
- yıllık bakım gecikirse araç garanti dışı kalır mı
- opel astra k 1.6 cdti 136 hp kullanıcı yorumları
- rover hangi ülkenin
- bla bla car yasaklandı
- ford connect yakıt tüketimi 75 lik
- byd seagul
- 2022 fiat egea
- renault espace 2024
- glc 220 d 4matic fiyat
- uçan araba fiyatları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X