Şimdi Ara

2020 SKODA OCTAVIA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
12
Favori
51.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.2 TSİ 110 beygir leon kullanıyorum. 1.0 Octavia da 110 beygirmiş. Benim leon 175 tork iken Octavia 200 tork. Aslında performanstan şehir içi memnunum ama şehirler arasında o kadar da değil. Şimdi Octavia 1.0 benim araçtan daha performanslı mıdır? 1.5 almak mı daha mantıklıdır?
  • mekmaster M kullanıcısına yanıt

Golf 1.2 ile A3 1.0 arasında bence 1.0dı. Octavia daha ağır bir araç o yüzden denemeden bilemeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence maceraya gerek yok, 1.5 tsi bu kasa için idealdir. Aşağısı aracı öldürür. Şehir içi için üzmez belki ama ilk şehirlerarası yola çıktığınızda "1.5 olsaydı keşke" dedirtir.

• 2020 SKODA OCTAVIA

2020 SKODA OCTAVIA

2020 SKODA OCTAVIA

2020 SKODA OCTAVIA

bugün "gırtlak dolusu" modelini inceledim. konsol çok güzel. vites çok hoş ancak plastik sanırım.

460k idi bu arada. elektrikli koltuk, elek. bagaj vs her şey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 22 Aralık 2020; 19:26:24 >

• bugün inceleme fırsatım olmadı aracı ama youtube a bir çok video yüklenmiş. Araç gerçekten çok güzel. opsiyonlarla beraber 461.900 TL olan fiyatı bana hayatı bir kez daha sorgulamama vesile oldu. Kendimce opsiyonların hangilerinden vazgeçilir, fiyatı nerelere düşürebilirim diye hızlıca sarıldım hesap makinesine. Matrix far, head up, konfor paket (elektr. bagaj kapağı, elekt çocuk kilidi), yarı deri döşeme, şerit değiştirme, 3 bölge klima, koltuk ısıtmadan vazgeçsem bile fiyat 389.000+ 2000 ıvır zıvır 391 bin e geliyor.

Bir diğer değişle

1.5 premium dsg vergisiz (173370 TL) vergili (369.000 TL) lansman fiyatı (339.000 TL)

opsiyonlar ;

-renk vergisiz (1191 TL) vergili (2530 TL)

-18" jant vergisiz (3530 TL) vergili (7500 TL)

-kablosuz şarj vergisiz (1880 TL) vergili (4000 TL)

-elekt haf koltuk vergisiz (3530 TL) vergili (7500 TL)

TOPLAM vergisiz (183.500TL) vergili (391.450) mtv,tescil dahil.

Lansman indirimi olacak olursa (-40.000 TL ile) 351.000 TL fiyatı olur.

Bir kere ötv oranlarında indirim olur diyenler hayal satmasın, kesinlikle olmaz. Devletin paraya herzamankinden daha çok ihtiyacı var. Geçen yıllarda da paraya ihtiyacı oldu hemen vergiler geldi malumunuz. Dolayısı ile ötv indirimine kimse bel bağlamasın.

Matrah düzenlemesi döviz kurlarının yükselişinden dolayı illa yapılır ama zamanını ve miktarını kestirmek zor.

Döviz kurlarının düşüşü ise bakın işte son 5-10-15-20-30 yıla ne kadar düştüyse o kadar düşer 2020 SKODA OCTAVIA 

• Yeni Octavia açıkçası çok güzel olmuş. Ama getirilen paketler çok mantıksız. Yurtdışında daha boş paketler var. Kimsede lüks merakı yokken o arabaları getirip yüzde 50 lik ÖTV diliminde satmak çok mantıklı.

• Bu adamın söylediği gibi yüzde 65 gelirse Octavia fiyatı ne olur?

ÖTV'DE ARA ORAN %65 GELİYOR 130.000₺ ÜST LİMİT 155.000₺ OLUYOR 50.000₺YE VARAN İNDİRİMLER GELİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsimsizTurk -- 25 Aralık 2020; 10:21:19 >
  • Cari açığı azaltmak ve yerli üretime yönlendirmek için ÖTV artışı özellikle yapıldı.. düşeceğini bekleyenler hayal kırıklığına uğrar..matrah düzenlemesi 2021 yılı içerisinde ekonomik gidişata göre yapılır belki o ayrı mevzu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

bugün "gırtlak dolusu" modelini inceledim. konsol çok güzel. vites çok hoş ancak plastik sanırım.

Skoda sert plastiği sever hele arka kapılar bildiğin leğen plastiği bu arabaya 400 küsür veren var mı cidden ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Araçta maliyetten kısmak için klima düğmeleri bile konmamış, ekrandan bulup ayarlayacan aracı sürerken.. Bir de o direksiyon ne öyle, üçüncü kolu opsiyon sanki koymamışlar rs lere koymuşlar bir tek...

• ölü doğdu. Ruhuna fatiha.

• katılıyorum, fiyatıyla çok fazla eleştiri alıyor

• Gennosukee kullanıcısına yanıt
    Devletin paraya ihtiyacı olsaydı, benzin mazot 15, lpg 7lira yapardı, belki cari açığı fazla salmamak, dış borçlanma patlamasının önüne geçmek istiyor,

Devletin işine karışmak olmasın, ben onların yerine yaparım benzini 15 lira binen binmeyen belli olsun, araç alan almayan belli olsun, o vakit milletin etini budunu görelim derim, ama Yok oto bayisi galericisi cebini doldursun diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

339 a vericez dedikleri 1.5 premium araç sunroof dahil değil ise açık ve net yazayım
    Sunroofsuz premium araca helal fiyat 319 bindir
    Yani 20 bin daha aşağısı
    Ha sunrooflusuna 329 verelim

Ama bu hikayelerin hepsi ilk parti gelmiş araçlara gençlik heyecanıyla aman ilk bende olsun ilk ben şehrin caddelerinde caka satayım diyeceklerin anca matıklı fiyatları bunlar(319 a sunroofsuz 1.5 premium )
    Haaa ocak sonu subat ortası 309 ihtimali olurmu bence zor ama 315 den veriyoruz deme ihtimalleride yok değil

Fiyat mı öldürdüm ???
    Skoda logolu aracın edeceği hayırlı fiyatı budur.
    360 a a3 sedan sport dağıtılan alemde 2 rütbe alttaki aracın emir komuta zincirindeki pozisyonu anca 315- 320 dir

360a a3 sedan var mı şuan? varsa koşarak alalım gidip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

• ENGELLİ İNDİRİMİ BELLİ OLDU https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2020/12/20201229M1-2.htm

330.800 TL

• Bu kasada her donanım paketinde dijital/hayalet gösterge sunuyor. Bu da gayet güzel. Alt pakette analog, üst pakette dijital saçmalığı kalkmış.

• bu aracı aldım, 10 gündür kullanıyorum, harika bir araba, kullandıkça size araçla ilgili bilgiler vermeye devam edicem

• Güzel ama fiyatını abartmışlar. Bu paralara(320-360 aralığı)çok rahat sıfır yada sıfıra çok yakın 2.el busienss paket Passat alır binerim. Hayalet göstergesi de olmayı versin. Yok illa Skoda olacak dersem Super b alırım. Yok ben herkesten farklı olmak istiyorum dersen de 508 allure alınır. Hem dizel olur. D segmenti almak varken C sınıfına neden bineyim? Fiyatına bir küçük müdahale etmeden bu araç pahalı.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.