Şimdi Ara

2020 SKODA OCTAVIA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
12
Favori
51.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlandırma yüzünden satışlar düşük olacak. Fiyatların düşmesi lazım

• Bazı arkadaşlar passat superb alırım demiş ama ben 317 bin e premium 1.0 aldım, aradaki 50-60bin liralık farkı hissettirmeyecek kadar konforlu araç, ha süspansiyon konusunda biraz geride d segmentine ama gücüm buna yetti,

Genel itibariyle motor-şanzuman ve konfor anlamında çok iyi araç, yoğunlukla şehiriçi kullandığım için 1.5 tsi fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyorum, uzun yolda da araç çok rahat 150-160 lara çıkabiliyor, ivmelenmesi de gayet iyi.

Bir de skoda nın faizi çok düşük kredi seçenekleri çok iyi, vw grubunda 0.16-20 civarlarında kredi bulamazsınız. Opsiyonları da ekstra lüx kaçıyor vergi diliminden dolayı, alacaklara opsiyonsuz 1.0tsi öneririm.

İncelemelerde herkes en ful versiyonunu deniyor ve bu fiyat verilir mi diyor da inceleme de pasattın da r line ı inceliyorlar, ona itiraz eden yok... artık 300bin altında sedan ve vw kalitesinde araç sıfır olarak kalmadı malesef...

• BoccAcio B kullanıcısına yanıt

Ben o lafi edenlerdenim ve enayi gibi gidip 1.0 motorlu analog ekranli bos octaviayi 300k paraya alacagima 359k paraya 3008 allure 1.6 aldim, ustelik 120k 24 ay sifir faizle (27-30k arasi bir indirim demek aslinda bu) sonuc olarak 330k ya octaviadan cok daha donanimli tam otomatik 8 ileri 180hp bir suv almis oldum, tercih meselesi tabi ama akli olan alternatif araclara yonelir en kotu gidin leon alin 231k ya style 1.0 dsg veya 1.5 mauel fr leon alin bari donanimin hakkini versin arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda civic 1.5 executive plus 316bin görünüyor. Octavia ya bütün opsiyonları koysan yine bu kadar dolu olmuyor galiba. Fiyatı da 420binlere çıkıyor.

Skoda eskiden f/p araçlar sunardı, şimdi keriz avcısı olmuş.

• Bu kadar güzel bir arabayı bu kadar saçma bir fiyat ile öldürdüler. En azindan elite 230 a gelmeliydi. 1.0 zaten bu araca yetmiyor. (1.5 den daha fazla yakıp daha az gidiyorsa yetmiyordur benim gözümde). Bence kesinlikle bir düzenleme gelecektir kur boyle devam ederse. %80 den araba satmak her baba yiğidin harcı degil ozellikle octavianin hiç değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam tavan opsiyonu yoktu en son sorduğumda, bu durum değişti mi? Cam tavan arayanlara Superb öneriyorlardı. Superb alacağıma Passat alırım diye yanıt vermiştim ki aradaki rakam, araçların yüksek fiyatları göz önüne alındığında abartı değildi. VW grununda C segmentindeki sedan boşluğunu Octavia ve A3 sedan dolduruyor ama bu fiyatlarla donanımsız A3 Sedan almak daha mantıklı.

• Sıfır araç konusuna yazdığım mesajı aşağıya bırakıyorum.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=148182628
  • Witchdoktor W kullanıcısına yanıt
    Tabii seçim sizin, ihtiyaçlarınıza en uygun olanını seçersiniz muhakkak, ben yeni a3 ü baya beğendim. Hatta içi dışından daha da güzel. Ama iç mekan özellikle arka koltuklar dar. Bagaj da fena değil. Bunun yanında 1.0 motor olması bence handikap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: road35

Bu kadar güzel bir arabayı bu kadar saçma bir fiyat ile öldürdüler. En azindan elite 230 a gelmeliydi. 1.0 zaten bu araca yetmiyor. (1.5 den daha fazla yakıp daha az gidiyorsa yetmiyordur benim gözümde). Bence kesinlikle bir düzenleme gelecektir kur boyle devam ederse. %80 den araba satmak her baba yiğidin harcı degil ozellikle octavianin hiç değil.
    Bende onu merak ediyorum acaba bu araç 230 bin düşse alinirmi hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yaparız da satamayız diye uğraşıyolar sanki. Kredi kampanyasıyla 2020 stoğunu bitirebilirlerse 2021 de %50 dilimden getirmeleri gerekiyor. Eskiden skoda vw'ye alternatif şekilde daha ucuz ve doluydu. Şimdi 2. elleri bile vw fiyatında.

• Witchdoktor W kullanıcısına yanıt

Sanırım bir sebepten dolayı cam tavan olmayacak Octaviada..

• 2022'de cam tavan da getirirler artık.

Bir de VAG grubundaki arabalarda elektrikli koltuk olayı aşırı lüks sayılıyor galiba, satılan 20 arabanın ancak birinde elektrikli koltuk mevcut.

• Doğuş maslakta toplu teslimat var. 40-50 adet kadar. Boş donanım şirket spec.

• 2020 SKODA OCTAVIA

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt

Ağzı olan konuşuyor, Skoda Octavia aracımın ruhsatı, SEDAN olarak onaylı..

2020 SKODA OCTAVIA
  • Zincirlikuyu mezarlagında bile daha çok cok ses var.

Bu başlık ölmüş

Arabanın fatihası okunmuş! bu fiyatlara normal durum

• Maalesef bu fiyatlara almak zor, zor ama geçen aya göre hem zam yaptılar hemde kredi olanaklarını kaldırdılar. Demekki tuzları kuru
  • joliva kullanıcısına yanıt

Normal kullanıcıya hiç bir şekilde hitap etmeyen bir araç. 200-250 arasına corolla, civic, megane, egea alıp geçiyor kullanıcı. 230binlere alabilen filolar ya da ÖTV indirimli alanlar için alternatif olabilir.

• Marka algısı da kötü. Forumdaki fanboylar ile vosvos, audi alamayan güruhun kendilerini bir şekilde “bu araba da vag grubunun, motoru vosvos ile aynı yeaaaa” diye avutma markasıdır. Bence de 5 para etmeyen, ezik tip arabasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0378E4255 -- 10 Nisan 2021; 23:9:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0378E4255

Marka algısı da kötü. Forumdaki fanboylar ile vosvos, audi alamayan güruhun kendilerini bir şekilde “bu araba da vag grubunun, motoru vosvos ile aynı yeaaaa” diye avutma markasıdır. Bence de 5 para etmeyen, ezik tip arabasıdır.

Şimdi satıldığı parayı hak etmiyor doğru. Fakat yaptığınız genelleme yanlış. Şöyle ki, tabii ki bir vw konforu yok ama ne kadar ekmek o kadar köfte. Yani gücün buna yetiyorsa büyük bagaj(600lt) az yakan benzinli bir araç istiyorduysan elde bu vardı, tabii ucuz iken. Ezik tip demen için öncelikle senin en az 450 500binlik araca binebiliyor olman lazım. E madem binebiliyorsun octavia konusuna gelip neden insanları yaftalıyorsun. O gelir seviyesinde değilsen de sana göre sen daha ezik bir tipsin. Her türlü böyle sözler sahibini yansıtır. Araca istediğini diyebilirsin ama konu insanlar olacaksa orada dur..(octavia sahibi olmayan bir skoda sahibi)..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.