Bildirim
2020 superb 1800 kmde Sanruf tıkırtısı başladı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sıfır büyük paralarda alınan d sınıfı araçta olması iyi değil ama yapcak bişi yok sökneden sesi geçiremezler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yağlamayla geçecek bir şeyse bir sre sonra tekrar başlar -
cam tavan alsan bi dert almasan bi dert... o yüzden cam tavan katlanılan pişmanlıktır. geçmiş olsun -
Hocam sprey silikonla geçebilir, servis büyük ihtimalle abi bu modeller böyle ya da abi ses yok normal bu gibi saçma şeyler söyleyip sinirlerinizi bozacak. Havlar soğukken ( parçaların büzüşme farkı yüzünden) slikon spreyini sıkın ses gelen yere tıkırtışar bir nebze geçer.
Serviste ön incelemeyi yapan ustada ses kesilir belli bir süre sonra yine olur dedi bugün
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen :) superblerde genelde oluyor birde kadioqda falan oluyor gibi konuştu garantili önce sökmeden mudahale edicez olmazsa sökeriz bakarız gibisinden konuştu iste araba yeni herşeyi sıkı bilmem ne gibi bakariz ederiz tarzı a6 varken doğuşta bisey olunca garantiden adamlar mahcup oluyorlardı skodada kendimi saniyede ustaya göstetir gibi hissediyorum aracı :)
Hallederiz abi diyenlerden korkmak lazım baştan kesin konuşun da sonradan mırın kırın yapmasınlar Bu arada aracınızı kazasız belasız sürmek nasip olur inşallah. Nazar deymesin.
Çok normal hocam tahmin ediyorum ki düzgün yolda cam tavan ses yapmıyordur bozuk yollarda yapıyordur. Passat B8 ve Superb cam tavandan ses yapıyor bozuk yollarda oluyor bu
Tamda hallederiz abi modunda bir servis :) Sağol Allah razı olsun ama yaz sonu tekrar a6 ya geçiş düşünüyorum insAllah
Şöyle diyim çok düzgün yol yok yani ama hafif bir kasintıda tıkırtı yapıyor rahatsız edicek düzeyde
ben tıkırtı yapmayan sunroof la henüz karşılaşmadım BMW Mercedes ne olursa olsun muhakkak bir süre sonra tıkırtılar başlıyor bundan kaçış yok. -
Volkswagen alt markalarında olan kronik sorun. Leon da aynı
8 sene audi a6 kullandim sunroofdan tıkırtı diye birşey duymadım bunun sistemi farkli diye yapıyor sesi herhalde
Mercedes bmw vs böyle geniş cam tavan tarzı onlardada oluyormu acaba bu sorun
Valla çok şanslıymışsınız. Bizim S kasa dahil sunroof lu çok aracımız oldu, ses yapmayan varmıydı hatırlamıyorum hiç. Raylar muhakkak zaman içinde bir şekilde gevşiyor ama kimisi bir kaç ayda kimisi 1-2 sene içinde. -
A6 600 bin lira . Ses yapmamasi normal kimbilir hangi malzemeyle yapiliyorki ses yapmiyorquote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
8 sene audi a6 kullandim sunroofdan tıkırtı diye birşey duymadım bunun sistemi farkli diye yapıyor sesi herhalde
A6
Passat
Superb
Kalite siralamasi bu sekilde
600 bin olan a6 lar maksimum 2 yaşında oluyor ve 8 yıl binmiş olamıyorum eksik yada yanlış okudunuz galiba :) aracım 2012 modeldi 2 ay oldu satalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 2 Mart 2020; 21:53:56 >
denk modeller yılları üzerinden kıyaslama yaptım. 2012 model a6 yerine aynı bedelde sıfır superb tercih ederim. çünkü araç sadece sunroof değilki ön- arka takımlar süspansiyon, motor. mekanik aksaam 2012 model bir araç nekadar üst sınıf olsada 8 sene sonunda yıpranması olacaktır. sunroof sorunsuz olur basşka yeriden ses gelir .quote:
Orijinalden alıntı: Canbey96
600 bin olan a6 lar maksimum 2 yaşında oluyor ve 8 yıl binmiş olamıyorum eksik yada yanlış okudunuz galiba :) aracım 2012 modeldi 2 ay oldu satalı
sıfır herzaman sıfırdır. ayrıca superb uzun yıllar yüksek standartta konforlu sürüş sağlıyor. vidası bişeyi gevşemiştir. birbirine sürtüyordur. en azından 10 sene binersin sorunsuz şeilde süperb ye 2012 araca 10 sene daha binersin ama kimbilir nelerini yenilemek zorunda kalırsın sürekli.
-
Yok zaten bende uzun süre binicem diye garantisinide uzatarak aldım hatta ama zamanla ne yaparım bilmiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sıfır büyük paralarda alınan d sınıfı araçta olması iyi değil ama yapcak bişi yok sökneden sesi geçiremezler
|
cam tavan alsan bi dert almasan bi dert... o yüzden cam tavan katlanılan pişmanlıktır. geçmiş olsun
|
ben tıkırtı yapmayan sunroof la henüz karşılaşmadım BMW Mercedes ne olursa olsun muhakkak bir süre sonra tıkırtılar başlıyor bundan kaçış yok.
|
yağlamayla geçecek bir şeyse bir sre sonra tekrar başlar
|
Benzer içerikler
- citroen c4
- 1.6 crdi motor nasıl
- frene basınca sürtme sesi
- megane 4 edc kavrama fiyatı
- jaguar xf yorum
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- 2022 model toyota corolla
- 2024 araç sigorta fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X