|
2021'de Türkiye'ye gelecek Renault ve Dacia modelleri: Makyajlı Duster ve daha fazlası
-
-
Tenekeciler. Lanet olsun sizin gibi firmaya. Urununun arkasinda durmayan pislik insanlarsiniz. Mahkemede gorusecegiz... -
quote:
Orijinalden alıntı: yalionur
Tenekeciler. Lanet olsun sizin gibi firmaya. Urununun arkasinda durmayan pislik insanlarsiniz. Mahkemede gorusecegiz...Hopp yavaş . Lanet ettiğin firma ülkemizde üretim yaparak milyonlarca insana ekmek sağlıyor. Şuan markaya hakaret ettiğiniz için , adınıza hakaret ve markayı karalama davası açılabilir ve başınız çok agrır. O yüzden yorumunuzu derhal silmenizi tavsiye ederim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 11 Ocak 2021; 22:20:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Giriş seviyesinde Egea bunca şeyi sunmuşken ben kolay kolay renonun şansı olacağını düşünmüyorum. Zaten fransız markası. Reno yerine tercih edilebilecek bir ton marka model var.
-
makyajli Duster.. -
Milyonlarca mı? Ziyaaaaaaaa..... Adam zaten mahkeme de görüşecez yazmış. Neyin artisliğindesin? Birde dava açacaklarmış mış. Bi tarafımla gülerim bak ben buna. Parasını verip aldığı arabayı eleştirebilme hakkı vardır kişilerin.
-
motora bişe demedim ben?
-
quote:
Tenekeciler. Lanet olsun sizin gibi firmaya. Urununun arkasinda durmayan pislik insanlarsiniz. Mahkemede gorusecegiz...Hangi aracı aldınız? Araçta ne sorun yaşadınız??? Bunları yazmadan "Lanet olsun sizin gibi firmaya" yazmanın manası ne? Bir sürü süper zeka da (+) vermiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
Bu mesaj silindi.Siz acaba, "ÇÖP" olmayan hangi marka araç kullanıyorsunuz??? Yeminle çok merak ettim
-
Dacia almadigim kesin ;)) -
Makyaja gerek yok, Duster'a otomatik vites gelse yeterli, sıra olur millet bayilerde
Aynen hocam cvt filan olur valla bi otomatik gelse çok güzel olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: TheTeknikeR
Aynen hocam cvt filan olur valla bi otomatik gelse çok güzel olacak1.3 TCE motorda 7-EDC olacak
quote:
Dacia almadigim kesin ;))Yok ben de Dacia almadığınıza eminim, aracınızın markasını söylemediğinize göre, dur ben tahmin edeyim Masserati DB7 değil mi??? Bu kadar havalı olduğunuza göre, ancak böyle bir araca sahipsiniz dir eminim
-
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectro
Bu mesaj silindi.Evet aynen öyle, zaten Dacia alanlar gerizekalı, oysa ki maden SUV araç alacaksın, ne güzel Volvo XC90, Land Rover Discovery 4, Toyota Land Cruiser gibi kendini ispatlamış araçlar, varken gidip Dacia alıyorlar, kusura bakma senin gibi ileri zekalı olmadıkları için bu zavallı insanları bağışla haşmetmeap ları Ayrıca Zat-ı şahanelerinize bir şey söyleyeyim Avrupa da satılan SUV lerin yarısını Dacia satıyor, Avrupa lı tüketicilerde sizin o yüksek bilinç düzeyinize bir türlü ulaşamamış hazır eliniz değmişken onları da affediverin, büyüklük siz de kalsın
-
Alanlar da arabanın çöp olduğunu biliyor niye zoruna gittiki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hopp yavaş . Lanet ettiğin firma ülkemizde üretim yaparak milyonlarca insana ekmek sağlıyor. Şuan markaya hakaret ettiğiniz için , adınıza hakaret ve markayı karalama davası açılabilir ve başınız çok agrır. O yüzden yorumunuzu derhal silmenizi tavsiye ederim . |
Tenekeciler. Lanet olsun sizin gibi firmaya. Urununun arkasinda durmayan pislik insanlarsiniz. Mahkemede gorusecegiz...
|
Milyonlarca mı? Ziyaaaaaaaa..... Adam zaten mahkeme de görüşecez yazmış. Neyin artisliğindesin? Birde dava açacaklarmış mış. Bi tarafımla gülerim bak ben buna. Parasını verip aldığı arabayı eleştirebilme hakkı vardır kişilerin.
|
Benzer içerikler
- telefon numarasından sosyal medya hesabı bulma
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- fake fotoğraf sorgulama
- gmail toplu mail silme
- fotoğraf boyutu küçültme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X