|
2021 Seat Leon'un yeni motor ve donanım seçenekleri Türkiye'de
-
-
3-4 sene önce alınmaz dediğimiz makyajlı kasa cupra'nın (2 litre) 1.5 katı ediyor :D
-
Araba alınmaz artık. Gelirler artarsa belki.
-
Hepsi üst dilime girdi ya tabi. Getir data fiyatları kur güncellemesiyle. Yarasın tosununa :D
-
Leon , avrupada sahin muamelesi goren araba 375.000 TL , düz 400 bin de iste vay anasını sayın seyirciler
-
Ne günlere kaldık hey gidi hey
-
400 bine Leon alacağına git daire al, kiraya ver...
-
Fiyata bak muhahah 😅😅😅😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adam haklı dağılın beyler
400 bini dusmanima veririm ama bu arabaya vermem. Bir de el yazisiyla Leon yazmislar arkaya 🤣 Sanki bana Pagani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 9 Temmuz 2021; 18:19:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kötü günler geride kaldı bizi daha kötü günler bekliyor.
Bu fiyata 2015 model E180 e binerim keyfime bakarım.
Burada sorun seat falan değil ülkedeki ötv ve kdv bu aracın vergisiz fiyatı 176 bin tl yani 20700 usd aslında araç pahalı değil paramız değersiz alım gücümüz yok üstüne %80 ötv + 18 kdv
Hiç bir şey üretmeden üretenden misliyle kar yapan ülkemiz.
20.000 sterlinden başlayan araba mı avrupa’da şahin 😊
Bir iki opsiyonla düz hesap 400 diyelim. Günün birinde Leon 400k olacak deseler inanmazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 sene sonra 1m a bunumu alayım şehrin göbeğinde rezidans mı diye konular açılır
Şimdi baktım, 2015'te 2.0 TSI (280bg) DSG Cupra (Makyajsız) 139000 TL fiyatla satılmış. Şu an 1.5 TSI FR DSG fiyatı Cupra fiyatının 2.5 katından bile fazla.
quote:
Orijinalden alıntı: technician77
Bu fiyata 2015 model E180 e binerim keyfime bakarım.c de değil hem de e180 valla binilir.2015 2016 2017 araçları çok seviyorum.ya o senelerdeki anlayış tasarım yüzünden ya 2017'den sonra MTV fırlıyor o yüzden yani bilmiyorum.2015 turbo otomatik astram var aldığımdan beri bana ver niye satmıyorsun nikahına mı aldın diyorlar.öncesinde sıfır 2017 otomatik leon FR vardı 3 aylık 3 bin km iken 99'a verdik pişman olduk onu satmadan astrayı da 77'ye alsaymışız keşke 2018'de.107 müydü neydi sıfırı ama bayilerde yoktu sıraya alıyorlardı.biz de 96700'e mi ne almıştık birader doğuş çalışanı olunca o sene 5 bin indirim yapmışlardı jantları da özeldi.hani bu kadar detaylı yazıyorum rakamlar komik gelsin diye neymişiz ne hale gelmişiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: snomask
20.000 sterlinden başlayan araba mı avrupa’da şahin 😊evet
-
Fr i manuel şanzıman iyi itelediler milletimize. 😒
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
400 bine Leon alacağına git daire al, kiraya ver... |
Leon , avrupada sahin muamelesi goren araba 375.000 TL , düz 400 bin de iste vay anasını sayın seyirciler
|
Burada sorun seat falan değil ülkedeki ötv ve kdv bu aracın vergisiz fiyatı 176 bin tl yani 20700 usd aslında araç pahalı değil paramız değersiz alım gücümüz yok üstüne %80 ötv + 18 kdv
Hiç bir şey üretmeden üretenden misliyle kar yapan ülkemiz. |
Yine "Bo orobo Bo poro ödörmö yoo" lobisi düşmüş. Etmez kardeşim hiçbiri etmez. Ama arabalarda sıkıntı yok vergi sisteminde var.
Vergisiz 150 bin liralık araba nasıl 375 bin liraya satılıyor bu soruyu sorabildiğiniz zaman aydınlanma yaşayacaksınız. |
Laf ediliyor ama yıllık ÖTV hedefini 6 ay dolmadan aştılar, eğer ÖTV hedefi tutmasaydi indirim gelecekti ama maşallah bizim halkımız durmadi.
|
Hepsi üst dilime girdi ya tabi. Getir data fiyatları kur güncellemesiyle. Yarasın tosununa :D
|
Kötü günler geride kaldı bizi daha kötü günler bekliyor.
|
Fr i manuel şanzıman iyi itelediler milletimize. 😒
|
komik ülke |
Benzer içerikler
- st ne demek
- spotify apple music aktarma
- gif yapma
- gmail toplu mail silme
- instagramdan nasıl para kazanılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X