Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (253. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.290
Cevap
161
Favori
474.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle öyle, çoğu kişi Doğuş’a kızıyor ama zaten GSR’den önce gelen Polo’larda ki gösterge ve konsol ekranları Almanya’da opsiyon olarak alınıyordu, Doğuş zaten dolu getiriyordu, şimdi maliyetten dolayı baz şekilde getirmeye başlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 13 Ağustos 2024; 0:26:16 >
  • Arkadaslar merhaba.
    On silecek onerisi olan var mi?
  • 26_____ kullanıcısına yanıt
    SWF öneririm, en iyisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 13 Ağustos 2024; 14:48:35 >

servis ve etrafımdakiler bosch aerotwin önerdi, daha kendim denemedim

bosch. fabrikasyondan kat kat iyi.
  • Yakın zamanda polo life için teklif alan oldu mu bilgi verirseniz çok mutlu olurum

• muhammetaksoy10 kullanıcısına yanıt

Çok yakın zaman sayılmaz ama 1 Ağustosta sipariş verip bakiyesini kapattığım aracı şehir dışında olmam sebebiyle 4 gün önce teslim aldım. Ankara Doğuş otomotivden

1160 TL. (MTV vb. tüm masraflar dahil). Renk ascot gri, GSR-2 standartlarına uygun

• geçmiş modellerde polo dsg kullanan bir arkadaş bana özel mesaj gönderebilir mi birkaç sorum olacak

• Arkadaşlar GSR2 uyumlu olarak satılan güncel Polo life paketlerde kablosuz car play bulunuyor mu?
  • 2021 35binde 1.0 Life ile aranıza katıldım.
    28 nisan 2024 se bosch servise bakıma girmiş, alır almaz bakımını yaptım( yağ, yağ filtresi, hava filtresi. Balatalar iyidi)

İlk deda wv kullanıyorum, memnunum, konfor , yol tutuşu, vb.

Araç stok halde de sis farı yokmu? Style pakette de?

2. önemli sorum Aracı normal kullanırken vites geçişleri, devir v.b. Hiç bir sorun yok. İstanbul içi yakıt ortalamam 6.0
    Ancak mesela kırmızı ışıkta durdum araçta çok hafif bir titreme var. Motor kulağı takoz v.b. Olabilir baktırıcam da, sabit dururken bu titreme korkulan dsg den olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackly -- 14 Ağustos 2024; 22:55:37 >
  • markowic kullanıcısına yanıt

Evet var hocam, kullanıyorum.

• Jackly kullanıcısına yanıt

öncelikle hayırlı olsun,

araçta style pakette sis farı geliyor. eğer daha önce hep 4 silindirli bir araç kullandıysanız 1.0 motor 3 silindir olduğu için titreşimi fazla gelebilir. dsg'den dolayı değildir merak etmeyin.

• Jackly kullanıcısına yanıt
    Titreme motor kulağından oluyor, garantiden revizyonlu motor kulağı ile değişim yapılıyor, bu şekilde sorun çözülüyor.
  • Merhaba, 2021 golf impression aracımı satarak 2024 polo dsg life gsr'li yeni aracımla aranıza katılıyorum.Çok km.sarfeden biri değilim ( yılda max.3000 km.) ama max. 3 senede bir bütçemin elverdiği araçlarla değişim sağlıyorum.Volkswagenle olan tanışıklığım da 2018'de polo highline dsg r-line model ile başladı.
    Güncel aracımı Temmuz sonu 1,155 tl ye aldım,şuanlik memnun olmakla birlikte kafamı furcalayan birtakım hususlar var,detaylıca inceleyip tecrübe edindikten sonra çözemezsem yardımlarımızı rica edebilirim.
    Tüm kullanıcı arkadaşlara kazasız belasız keyifli sürürler.
  • sercan.kafsinkaf S kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam.

Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.

• sercan.kafsinkaf S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • 2021 yılı polo dsg aracımın 45 bin bakımı için yarın için Erel'den servis randevusu aldım ancak fiyat inanılmaz pahalı geldi. tüm rutin bakımlar, motor yağı, fren hidroliği vs standart şeylerle birlikte 9950 tl'den 8855 tl yardımcı oluyoruz dediler. bu fiyat normal mi arkadaşlar? ekstra bir tek fren hidroliği var, aracın 45 bin bakımı sadece..

• Tanzey kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Son dönemde rutin bakımların (yağ-yağ filtresi, hava ve polen filtresi) yetkili servislerde sadece vag grubu değil çoğu markada 8.000 civarı tutuyor, ekstra fren hidroliğine de sayarsak aldığınız fiyat normal görünüyor.

Bu arada yetkili servis fiyatları yüksek elbette, iyi niyet garantisiyle ilgilenmiyorsanız dışarda (sanayide) 4.000 civarına halledersiniz.

• erhun1988 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dönüşünüz için. Aracı ilk aldığımda 2 yıla ek +2 garantide ben satın almıştım bu yüzden maalesef dışarda yaptıramıyorum. Bir sonrakinde bunu mutlaka düşüneceğim.
  • İlk aldığımda farkettiğim, 7500-10000 km'de geçen sağa/sola dönüşlerde uğultu sesi 51000 km'de tekrardan zikretti :) Bilgilerinize.

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.