Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (254. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.224
Cevap
161
Favori
466.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    60bin daha da pahalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onurchik kullanıcısına yanıt
    ah geçmiyor geçmiyor :)

• Atkadaşlar merhaba, 2018 model polo highline aldık birkaç hafta önce. Forumda sadece 2021 makyaj sonrası mı konuşuluyor anlayamadım, eğer öyle ise kusura bakmayın lütfen. Aracıma kısa, uzun, sis farlarına led taktırmak istiyorum. Kısalar mümkün olan en kaliteli, uzun ve sisler ise idare etmelik olabilir. Kısalar için photon milestone düşünüyorum. Ayrıca ön arka sinyal ve geri vites lambasını da led yapmak istiyorum ama hata verir vs dediler, bu konuda da önerilere açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, polo 2022 dsg aracımın 2. Bakımı (16000 km) için adana ve mersinden fiyat aldım fren hidroliği çıkartılımca 10126 lira dediler. Fren hidroliği de eklenince 11997 dediler. Bana fazla geldi açıkcası yakın zamanda bakım yaptıran var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bekirerayozdemir B kullanıcısına yanıt
    merhaba aynı araç bende var 2022 dsg mayıs ayında 45 bin bakımı için ön balata değişimi ve fren hidroliği değişimi dahil 11.300 tl verdim..

• 2015 polo dsg alinir mi

• vw polo life 2024 aracıma malum alışveriş sitelerinin birinden kauçuk paspas aldım. genel olarak oturdu fakat arka paspaslar tam olmadı. köşelerde biraz boşluk kaldı gibi. normal midir?

• hsyn8 H kullanıcısına yanıt
    merhaba yerlerini değiştirin belki o zaman tam oturur

• Bu sorunum hala devam ediyor. Servise götürsem de bir şey yapacaklarını sanmıyorum şikayetvar da bu konuyla ilgili pek çok şikeyat var ama ilgilenilmiyor. Merak ettiğim konu 2024 öncesi modellerde de bu ses var mı? 2024 e geçerken başka bir model disk veya balataya mı geçtiler acaba? Forumdan okuduğum kadarıyla benzer şikayetler var ama güncel olarak kullanıcılar tecrübelerini aktarabilirler mi?

• doubledalak kullanıcısına yanıt

2023 modele sahibim, bende de aynı problem mevcut. 30 yıllık arabaya biniyormuşum gibi hissediyorum şu ses sayesinde.

• doubledalak kullanıcısına yanıt
    6ay veya 10bin km garantiniz var
    ses için özel uygulama var ustalarda. dinletin. değişiminizi yapın.
    aynısını defalarca yaptım
    servisten çıkması 24 saati geçmeden çiyak çiyak ötmeye devam ett (balatalar ısındığında ötmeye başlıyor). servis evime yakın olaydı değişim rekoru kırdıracaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 25 Ağustos 2024; 0:8:47 >
  • 2023 polonun carplayini kablosuz yapabilen var mi?

• Hknn123kk H kullanıcısına yanıt

Araç 40 bin km'ye geldi ve ilk defa sesi geçen hafta duydum. Daha önce bu ses olsa duyardım, sıfırdan beridir biz de. Kronik sorun madem, ellemeyeceğiz de. Ola ki arabayı yarın satacak olsak, alıcı bu sesi duyunca ne diyeceğiz! kronik sorundur, kafayı takmayın. 40 bin km de ki Vw araçta kronik sorun öyle mi? Biz bu araçla 100 bini devirince neler deneyimleyeceğiz acaba?

• Arkadaşlar merhaba arabaya r line metal pedal uygulaması yaptım. Gaz pedalı ve fren pedalına takması çok kolay, ayak dayama uğraştırdı biraz sadece.

ara

• Arkadaşlar son günlerde Ankarada bakım yaptıran varsa yazabilir mi? Aracım 2019 dsg, şu an 50000 kmde. Önceki bakımda fren hidroliği ve bujiler değişmiş. Yani sadece periyodik bakım, yağ, yağ filtresi, hava, polen filtresi değişecek. Tavsiyeniz var mıdır? Yukarıda 10000e yakın ücretler yazılmış normal mi?

• Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt

Yaştan dolayı %30 civari indirim yapacaklardır, yukarıda paylaşılan fiyatlar 0-3 yaş araçlar için alınmış, dolayısıyla indirim uygulanmamış fiyatlar.

• Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt
    Bana da adana da 10126 lira dendi sadece yağ bakımı ve filtreler, bence fiyatlar çok fazla

• 10126 indirimli fiyat olarak söylediler

• bu gsr2 olayi hangi seneden itibaren gecerli?

• Arkadaşlar merhaba, kardeşime araç bakıyoruz 2022 model bir polo var ama araçta f1 vites mevcut. Bildiğim kadarıyla bu araçlarda opsiyonel de olsa böyle bir imkan yok. Nasıl oluyor bu iş, aracın motoru işlemli falan mı nedir? Bilmediğim için soruyorum

• 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.