Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.292
Cevap
161
Favori
474.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selam, OBDeleven uygulaması içinde bazı modeller için açılıyor görünüyor. Misal ekli kasa için.. 2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] 2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polo_R -- 2 Ağustos 2024; 16:25:45 >

• Polo_R kullanıcısına yanıt
    Ordan deneyenlerde de direkt çalışmıyor sanırım. WiFi anteni de gerekiyor diye biliyorum. Nispeten ucuz bir parça.
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Ekstra antenle ilgili bir gereklilikten bahsedilmiyor, denenebilir.
    2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
    Wi-fi modülü zaten ana ünite üçerisinde mevcut, OBD eleven işe açabilirsiniz.
  • FthGTI F kullanıcısına yanıt
    Anten olayın da kimi mevcut kimi mevcut değil diyor .
    2022’lerin tamamında var diye biliyorum, versiyonla alakalı.

hocam tekrar kontrol edicem.saf suyu nerden bulabilirim ??

ekleyip mi servise gidiim yoksa eklemeden mi servise gidip kontrol ettireyim?

• 26_____ kullanıcısına yanıt
    Hocam boşuna kendi kendine uğraşıyosun, servise götürüp su seviyesinin eksildiğini ve aracın uyarı verdiğini bu sebeple basınç testi ile tespit yapılmasını istediğini söylemen en doğrusu, aracının garantisi bitmiş bile olsa bakımlarını serviste yaptırdığın sürece motor garantisi devam ediyor, bu sebeple en azından kayıtlara geçmesi açısından servise kayıt açtırıp tespit yaptırman ileride oluşabilecek daha büyük bir sorun açısından en iyisi. Servis eğer başından savmaya kalkarsa, bu problem değil deyipte başından savmaya kalkarsa kesinlikle kabuş etmemeni öneririm.

hocam bugün götürdüm son 1 hafta da 4 üncü araç dediler havalar sıcak hava yapıomuş muş.

neyse su eklediler kontrol etmemi herhangi bir sıkıntı olursa tekrar gelmemi söylediler.

3. yıl bakımı yaklaşıo zaten bir şey olursa tekrar söylicem.

• Polo_R kullanıcısına yanıt

acaba kablosuz android auto neden olmuyor da carplay oluyor...

• 26_____ kullanıcısına yanıt
    Şu an takip et hocam, tekrar olursa yine aynı prosedürden devam.

eyv hocam ama valla sıfır alıoruz dert neyse yaklaşımları güzel ama bakalım

• Tureta12 T kullanıcısına yanıt

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

kronik başka neler var hocam

lütfen marka model fanatiği arkadaşlar cevaplamasın , 2 tane model değiştirdik kronik sorunlardan kafayı kaldıramıyoruz

facebook gruplarında da takip ediyorum mevcut aracım clio ancak polo'da da aynı kronik sorunlar var

kesin hiç bir şey yaşamamış birileri çıkar yazar , lütfen o arkadaşlar bulunmaz hint kumaşı araçlarının egolarını kendine saklasın.

• steel0 S kullanıcısına yanıt
    sileceklerden şoför tarafı iyi silmiyor kaza sebebi verecek derecede. (bosch aldım dünya varmış)
    sağa sola tam tur dönüşlerde uğultu
    2 balatası var ama 2si de üretim hatalı çiyak çiyak ötüyorlar ısındıklarında
    bunlar kronik

bagaj kapağı kapanmaması, direksiyondan gelen trim sesi servisce hallediliyor

ikame araç konusunda başarılılar.
    silecek ve balataların garantisi 6 ay veya 10bin km. geçerse geçmiş olsun

2021e vw tr politikasına göre sis farı dışında dolu denebilir, lastikleri lassa revola ile değiştirdim yakıtı düşüp konforu arttı. iç hacmi golf5 ile aynı ve araç clio ile kıyaslanamazmış clio kullanan arkadaşımın görüşü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay85 -- 4 Ağustos 2024; 18:38:39 >
  • steel0 S kullanıcısına yanıt

yukarıda yazılan problemlerin hepsi var kronik olarak, 1.0 tce clio ile karşılaştırmam gerekirse malzeme kalitesi ve genel konfor anlamında daha memnun kalacağınızı düşünüyorum.

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam Clio'dan çok daha başarılı bir araç o kesin zaten ancak clio'da bu kadar sorun yok motor titreme sorunu var yalnızca kronik diyebileceğim.

• Tureta12 T kullanıcısına yanıt

malzeme kalitesi

yalıtım

motor performansı

şanzıman

her daim daha önde o kesin ancak kronik sorunu da baya varmış.

• Merhaba. Aracı dün aldım. SCR2 standartına uygun üç adet asistan kablosuz carplay var. Araçta view tuşuna basınca bendeki kadran şu

ancak benim arayıp göremediğim kadran ise şu

vw sitesinde active info display olarak geçiyor. Üç farklı gösterge var ama son attığım görseldeki kadran yok. Aynı model araçlar olmasına rağmen anlayamadım. Acaba ben mi bulmadım gizli özellik mi yoksa yazılım güncellemesi mi yoksa eklenmemiş mi.

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.