Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
20 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.225
Cevap
161
Favori
466.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam aynı şekilde ben de 5000 kmdeyken götürdüm disk ve balata değiştiler ama ses tekrar ortaya çıktı. silecektir falan filan derken yeni aracın 5 servis kaydı oldu. bu yüzden artık gitmeye çekiniyorum. artık 15.000 km bakımında söyleyeceğim tekrar bakalım. büyük ihtimal garanti dışı diyecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tureta12 T kullanıcısına yanıt
    10bin km veya 6 ay garantisi. benim servis yakınımda olsaydı rekor kırdırıp sosyal medyada reklam edecektim alayını.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba 2024 life yeni yönetmeliğe uygun araç aldık. Bu araçlarda geri kamerayı ve ana ekranj maalesef küçültmüşler amaa bugün birşey daha farkettim orta kol dayama sabitlenmiyor. Kademesi yok yani. Bu normal mi ? Sizlerde de böylemi ?

• merhabalar tekrardan

2022 DSG 1.0TSİ Polo LİFE almak nasip oldu banada sonunda :) 2012 model ibiza Reference 'den sonra poloya biner binmez mercedes gibi geldi resmen bana :)

polo hiç kendisini küçük dar bi araba gibi hissettirmiyor daha çok leon golf gibi konforlu ve dolu hissettiriyor, eski nesil dsg ibizadan sonra fark ettiğim ilk olay 1 ve 2 vitesdeki kararsızlık çok yok o kısımları halletmişler.. ama D viteste polo hemen daha yüksek vitese çıkmak istiyor tasarruf için bu biraz can sıkıcı olabiliyor yada alışmak gerekiyor, D de kullanırken gaz pedalı ile biraz sevişmek gerekiyor, çoğunlukla aracı eşim kullanacağı için problem değil bende S modunda kullandığım zaman heh şimdi oldu böyle daha güzel hissettiriyor dedim kendi kendime :)

uzun lafın kısası doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum, 208 almayı düşünürken Corsa daha dolu diyip yada Fabia olsun diye düşünürken en son polo'da karar verdim en büyük tercih sebibim polo'daki hayalet ekranın daha keyifli olması ve aracı ilk görenlerin direk golf sanması :)

birde küçük bir soru aklıma takıldı araçtan uzağım şuanda arka kapılarda hoparlör var mı ?

herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilemir -- 23 Temmuz 2024; 12:0:3 >

• Disk ve balata değişti 20 gün önce. Şimdi tekrar ses yapmaya başlıyor gibi. Bunun kalıcı çözümünü bilen var mı? Tekrar mı gideceğiz servise anlamadım ki. Yıl olmuş 2024 hala böyle temel sistemlerde(disk balata) nasıl çözemiyorlar durumu. Sıfır araba alıyoruz insanın canını sıkıyor. Yine değiştirseler yine olacakmış gibime gelmeye başladı. Benzer sorun yaşayıp kalıcı çözen varsa bilgilendirirse sevinirim.

• bilemir kullanıcısına yanıt

2022 modelde arkada hoparlör var. 6 Hoparlörlü araç. Ne kadara aldınız acaba?

• 2022 1.0 TSİ DSG LİFE 23.000 KM ilk sahibinden değişen hata boya yok, 1m aldım hocam

• wizard12 W kullanıcısına yanıt
    kol dayama kademesiz 2021 lifeta da

• doubledalak kullanıcısına yanıt
    değiştirsen yine olacak esas sıkıntı sağa sol tam dur dönüşlerdeki uğultu sorunu.

• uraltay85 U kullanıcısına yanıt

hocam bu sıkıntıyı ben serviste frenlere klips taktırarak halletim ama arkadaşın dediği olay daha büyük sıkıntı bence. 20 yıllık corollamın frenleri böyle ses çıkarmıyordu arkadaş.

• Geçen hafta 2024 Polo aracı teslim aldım aldıktan sonraki gün motor ışığı yaktı araç servis arızanın yazılmsal olduğunu söyleyip sildi ancak yine yaktı ve ilgilenmiyorlar kesinlikle başına gelen var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilemir kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın

• BarışSalman M2MUM B kullanıcısına yanıt

Şikayetvara yazın ne demek ilgilenmiyorlar sıfır araçla

Merhabalar,

Bende de 2023 model impression polo var. 2024 şubat çıkışlı.

Bende araç 3000 km de iken arıza ışığı yakmıştı. Hafif güç kaybı ve ses olarakta daha hırıltılı çalışıyordu.

Volkswagen yol yardımı aradım. Ücretsiz çekici hizmetiyle bayiye götürdüler. İkame araç vermişlerdi.

Egsoz sistemi ile ilgili sorun var diyip sorunu çözdüklerini idda ettiler.

Araba 5000 kmde uzun yolda bu sefer epc ışığı yaktı. Aracı kapatıp açınca düzelmişti.

Dönüş yolunda tekrar motor arıza ışığı yaktı daha önce ki sorunun aynısı olacak şekilde.

Yine yol yardımı aradım. Araçla gelip aracı cihaza bağladılar.

Ertesi gün aracı servise bırakıp ikame araç verdiler.

Önce ki hatanın aynısı olduğunu önce ki bayi sadece hata kodunu silip aracı teslim etmiş size dediler.

Bu sefer parça değişimi yapıldı ve şu anlık bir sorun yaşamadım. (Yapılan işlemi fotoğraf olarak ekledim.)

Her iki arıza ışığı da uzun yolda çıkmıştı.

Siz volkswagen yol yardımı arayın sorununuzu anlatın.

Onlar sizi yönlendirirler.

Arıza ışığı tarzı durumlarda servise randevuz gidip işlem yaptırabiliyorsunuz bilginiz olsun.

Geçmiş olsun umarım en kısa sürede sorununuz çözülür.

• etatas E kullanıcısına yanıt
    Benden aracı bırakmamı istediler arıza tespit için ikame araç verdiler passat aracın beyninde sorun olabilir beyin değişebilir dediler büyük bir sıkıntı mı bu bir daha düzen tutmama gibi bir şey olur mu

Araçlar seri üretimden çıkıyor.

İlla ki üretim sırasında ve daha sonra yapılan testlerde gözden kaçan parçalar olabiliyor.

Sorunu doğru tespit edip gerekli parçayı değiştirirlerse ileride sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

• etatas E kullanıcısına yanıt
    Aracı teslim almayacağımı belirttim sonuçta sıfır araç 1 haftada 3 kez servise gitti araca değişim talep ettim tüketici hakem heyetine başvurdum

• Garantisi biten 2021 Polo için 3. Bakıma (33 binde suan) 6632 tl istediler. Rutin bakım sadece. Yağ ve filtreler. Fiyat pahalı değil mi?

• FatihMehmet* kullanıcısına yanıt
    60bin bakım sizin fyatın 2katı

• Merhaba,

2023 nisan çıkışlı Life paket polo aldım ikinci el.

Araçta kablosuz carplay var mı yok mu emin olamıyorum. bağlantı için ekrandaki 'app' tuşuna bastığımda kablo ile bağlamam gerektiği yazıyor ancak internette diğer araçlarda kablosuz bağlanabileceğim yazıyor.

kablosuz bağlanmak için ilgili yere gidip gizli özellik olarak mı açtırmam gerekiyor, nedir yardımcı olabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.