< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (248. sayfa)
-
-
şimdi bana verilen tanıtım broşürüne baktım, life pakette geri görüş kamerası olduğu yazıyor. Dediğiniz gibi logonun altına baktığımda kamerayı göremedim belki R vites sırasında bir mekanizma vardır, içeriden dışarıya doğru çıkıyordur, diye düşündüm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar forumlara yazmayalı uzun zaman olmuştu :) polo 1.0tsi dsg alma dönemindeyim . 2021 model ile 2022 arasında kasa özellik farkı var mıdır acaba bilginiz var mı ?
-
12490 60bin bakım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar 2021 yılında hem önceki kasa hem son kasa mevcut. Comfortline ve Highline paketler eski kasa, Life ve Style paketler yeni kasadır. Yeni kasa olanların 21 ve 22 modelleri arasında hiçbir fark yok tamamen aynı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler.
Neler yapıldı? 4. Yıl mı? Yaş indirimi uygulandı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat aldım hocam indirimli hali,
3 adet bujili fiyatıymış
Arkadaşlar merhabalar frene basınca tık diye tel sesi geliyor çok inceden basınç uygulayınca oluyor normal mi bu durum sizin araçlarda da var mı acaba
Merhaba. Polo Life düşünüyorum, 4 hoparlör varmış. Bu hoparlörler sadece önde mi yoksa 4 kapıda olup tweeter mı yok?
Ön kapılar ve ön üst Direklerde Twitter var arka kapılarda hoparlör yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba 2024 dsg araçta d den n ye alırken vites mandalına basmak gerekiyor mu? Mandala basmadan p d r geçişleri yapamıyoruz. Fakat d den n ye geçerken mandala basmadan geçiş yapabiliyor. Tüm araçlar da mı böyle. Yoksa benim vites kolu mu bozuk. Diğer bir husus örneğin trafik ışıklarında durduğumda start stop özelliği devreye giriyor ve araba stop ediyor. Ayağım frende iken motor çalışıyor yani start ediyor. Normalde start etmesi için ayağımı frenden kaldırmam gerekmez mi? Herhangi birşey yapmadığım halde start stop neden kendiliğinden devreye girip kapanıyor. Teşekkürler.
Hocam 2024 model 0 model araç 1100 küsür iken 5 yaşında bir araca 800 lira veren çıkar mı?
araç dönüşlerde ve trafikte metalik bir ses çıkartıyor diye bir paylaşım gördüm facebook grubunda ve benzeri bende de var. bunu başka yaşayan var mı?
D'den N'ye ve N'den D'ye vites geçişleri direkt olarak olur, mandala basılmaz. Start stopa gelirsek; sadece frenden ayak çekilince değil direksiyondaki hafif bir hareketle de start devreye giriyor.
-
kronik
2024 model alan varsa multimedya sürümü yazılımı ne gelmekte?
-
2024 modelde Geri vitese takınca sağ ayna da otomatik aşağı iniyor. Sonra harekete geçince eski pozisyonuna almıyor. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum yoksa bu şekilde her seferinde kendim tekrar o pozisyona almam mı gerekiyor. Bilgisi olan var mı? Teşekkürler
hocam çözümü var mı? dönerken frene basarsam da ses geliyor daha yeni aracın bu sesleri yapması korkutucu.
kullanım kılavuzunda bunu ayarlamak için bir şeyler yazıyordu sanki. ben kendim serviste ayarlattım ama hala istediğim konuma gelmiyor ve ayarını bozmaya korkuyorum açıkçası
vw tr tarafından çözümü yok topu taça atıyorlar yetkili servise mesafem yakın olsa balata değiştirme rekorunu kırdıracaktım. 3 4 kere balata 2 kere disk bi kerede vida mı ne takmayı unutmuşlar o yüzden işlem gördü araç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X