Hava filtresi dahil mi? Dışarda yaptırsanız daha uyguna 3.000-3.500 civarına yapılabilir ancak, iyi niyet garantisi devamı ve satarken yetkili bakımlı olması avantajı nedeniyle bence aradaki farka değer. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (250. sayfa)
-
-
Fabrikasyon olarak yok, dışarda açtırmanız gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hava filtresi dahil değil sanırım. Başka şehirdeki servisi aradım aynı fiyatı verdi. Muhtemelen serviste yaptıracağım aynı sebeplerden ötürü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende de 2023 Life var. Kablo ile bağlanabiliyorsunuz. Servisten aktive etmek için ise 14-15 bin gibi rakamlar isteniyor. Piyasada gizli özellik açanlar da yapamıyor bu aktivasyonu. Kablosuz kullanım için 1500 TL civarı cihazlar var, o da bir alternatif olabilir..
-
Aynı araç-durum için 15 gün önce 7400 verdim. Fren hidroliği vardı ek olarak.
-
Gizli özellik olarak açtırılabiliyor diyen arkadaşlar var, siz aksini söylemişsiniz. ekranin modeline/sürümüne göre değişen bir durum mu mevcut?
Dediğiniz cihaz carlinkit 5.0 sanırım
-
-
soğutma sıvısı eklemeyi denediniz mi hocam ? soğutma sıvısı eksik olduğu sürece bu hatayı almaya devam etmeniz gayet normal
-
Soğutma sıvısı eklemeden bu şekilde servise gidip kaçak testi yapmalarını isteyin, devirdaimde kaçak olabilir, bu sorunla ilgili başka bir konu daha açılmıştı geçen günlerde, orada ki durumu da takip etmeniz faydalı olacaktır, sıvının kesinlikle durduk yerde eksilmemesi gerekiyor, aracınız servis bakımlı ise garanti kapsamında onarım yapmaları gerekiyor.
Merhabalar bugun 45bin bakimini yaptirdim Servis çıkışı kornanin sol tarafinin tutukluk yaptığını fark ettim. Sert basınca çalışıyor. Sag tarafında yada diger taraflarda hiçbir problem yok. Bu sorunla karşılaşan var midir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
benzer sorun tiguanda da oluyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkürler dediğiniz gibi yapıcam
-
Rica ederim, eğer su ekleyip göndermeye kalkarlarsa kabul etmeyin, dediğim gibi durduk yerde eksilme olmaz bu kapalı devre sistem ve TSI motorlarda sık rastlanan devirdaim problemi olabilir yaşadığınız.
Hocam eksiltme yok gibi kontrol ediorum ama yazikimsal hata olabilir mi?
Resimde minimum seviyesinin altına düşmüş görünüyor, fabrikadan max’a yakın bir şekilde doldurulmuş olarak çıkar, motor tam olaral soğukken seviyeyi tekrar kontrol edin yada saf su ile max’a kadar doldurup tekrar bir süre kullanıp gözlem yapın, en nihayetinde garanti çözüm basınç testi ile kaçak kontrolü yapmaktır, devirdaim içinse gözle kontrol gerekir, yazılımsal olduğunu hiç sanmıyorum hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 31 Temmuz 2024; 22:34:28 >
Güncel polo life da kaç hava yastigi var 2 mi ? Bu inanılmaz arkadaşlar bir cevap verir misiniz teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poloda 8 hava yastığı standart.
poloda 6 standart. sürücü yolcu yan ve perdeler. 8 olan avrupada. orta kolçağın orda da var onlarda. şu an değişmediyse ki 2ye inmez böyledir. önceki kasada 2017lerde ilk gelenler 6 sonradan 2ye indi. sonradan yine 6 ya çıkmıştı 2020de sanırım.
-
2017de yeni kasa ile birlikte ilk kez yan/perde hava yastıkları da standart oldu. Sonra sadece 2018 yılında ön 2 hava yastığıyla geldi. Bu yüzden tanıdıklara 2018 almamalarını söylerim hep. 2019 ve sonrasında yine yan/perde standart oldu. Perde hava yastıkları ön 2 arka 2 olarak sayılıyor bazen o yüzden 8 yazdım 6 olarak da kabul ediliyor.
Aslında Avrupada olup Türkiyede kırptıkları en önemli airbag sürücü ile ön yolcu arası orta airbag. Keşke çalmasalar şöyle donanımları.
Avrupada diz hava yastığı var mı acaba bak şimdi aklıma geldi
Kablosuz Carplay&Android Auto özelliğini vagcomcular da açtıran oldu mu?(Bazı multimedyalar destekliyor diye biliyorum)
Bir de multimedya yazılım sürümü kaç gösteriyor? Her bayi son sürüm yapmadan teslim ettiği oluyor mu?
Henüz Polo sahibi değilim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X