|
Bildirim
Euro Ncap 1 yıldız.Kaza yaptığı zaman ölmek isteyen alabilir.
|
Biz ölmek istesekte alamayacağız ne kadar acı….
|
Günün şakası
|
Kaza yaptığında ölmek isteyen sözü fazla abartılı olmuş. Çünkü bu araç bir 4-5 sene önce çıksaydı 4-5 yıldız alacaktı belki de. Güvenlik donanımları açısından zayıf kalmış amenna. Ancak Euro NCAP de istenilen yeni ve güçlü sistemleri desteklemediği için ölmek isteyen alsın sözü hiç hoş durmadığı gibi gerçekçi de değil
|
ülkeye girişi 295.000TL, Milli ve Yerli vergimizle bize girişi 650.000TL
|
HAHAHHHAAHHAHAAHHHAHA kargalar diyor HHHHHAAHAHAHAHAH |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Avrupa için mantıklı bir seçenek. Ucuz, iş görecek çevreci, sessiz. Şehir içi aracı, güvenlik puanına bakilacagini sanmıyorum. Dacia bu sene Avrupa'da güzel satış yapıyor. Boşuna değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Bence menzili düşündüğümüzde pek mantıklı değil. Kendi sitelerinde hava -5 derece iken (kuzey, kuzey batı avrupa için normal) ortalama 50 km menzil veriyor. Benim elektrikli bisikletim bile tek şarjda kışın 70 km görüyor. 200 km gibi bir menzil olsaydı ciddi ciddi düşünüyordum ama bence birinciliği hak edecek bir araç olmamış. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Euro Ncap ten 5 Yıldız alan araçla kaza yaptığın zaman kimse ölmüyor değil mi??? Kırklareli'de Otomobil TIR'a Çarptı: 3 Ölü, 3 Yaralı https://www.haberler.com/kirklareli-de-otomobil-tir-a-carpti-3-olu-3-yarali-10549302-haberi/ |
Çoluğunuz çocuğunuzla beraber ölmek isterseniz alın keyfiniz bilir allah allah |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |