Şimdi Ara

2022 ÖNERİLER ( İYİ YAPAN ARKADAŞLAR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
4
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler arkadaşlar ben 2022 de sınava ilk kez gireceğim . İyi ki yapmisim dedikleriniz neler ? ve bu sınava kaç kez kez girilir maximum sizce? Lütfen yol gösterin bize. TYT netim 70 80 arasında degisiyor en sonki 83 . Denemeler icin dershaneye kaydolmayi dusunuyorum ne zaman baslarlar denemelere? 3 4 ay tyt calisicam sonra ayt ye full odaklinacam mantıklı mı? Her gün geo ve mat calsiyorum yanina da diger dersler , paragraf cozmuyorum cozuyum mu? Ersuyanal , zart zor gibi trolleri de iplemem direkt engelledim ztn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• testin yarısı yanlış çıksa bile paragraf çözün

tyt bitirme diyen tuzaklara sakın ha sakın aldanmayın tyt bitirilmez sürekli taze tutman gerekir deneme vs

netlerim düşük diye üzülmeyin mayıs ayına kadar netleriniz tırmanır

sınavda sakın moralinizi bozmayın siz yapamadıysanız kimse yapamamıştır

youtube de derece yaptım falan videolarına da sakın takılmayın prim kasıyorlar bir süre sonra

• zort

• Tyt'de kitaplarla cok fazla boğusmayin konularin mantığını ve özünü öğrenin. Ve tyt için kesinlikle bol bol genel ve alan denemesi çözeceğim

• Garavel16 kullanıcısına yanıt

eyw hocam kac k geldi kacinci senen

• 2020-2021 net siralamalarina aldanma tek diyebilecegim bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam 2. Senem 17.4 bine girdim sayisalda . Burada çok daha iyi yapan arkadaşlar var. Tavsiye konularını okumanızı tavsiye ederim.

• mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

Reis sen ilk aylarda aktiftin, son aylarda yoktun. Sen ne yaptın hocam ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • testin yarısı yanlış çıksa bile paragraf çözün

tyt bitirme diyen tuzaklara sakın ha sakın aldanmayın tyt bitirilmez sürekli taze tutman gerekir deneme vs

netlerim düşük diye üzülmeyin mayıs ayına kadar netleriniz tırmanır

sınavda sakın moralinizi bozmayın siz yapamadıysanız kimse yapamamıştır

youtube de derece yaptım falan videolarına da sakın takılmayın prim kasıyorlar bir süre sonra

• Garavel16 kullanıcısına yanıt

tesekkur ederim tavsiye konusu acildi mi?

• Bu arada tyt mat icin karekok ygs 345 orijinal mavi pembe testleri fazla mi sizce ? Fenler icin de 2 ser kitap fazla mi ? 3 4 ayda biter mi siki calismayla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 29 Temmuz 2021; 0:2:18 >
  • Hocam birkac arkadas açmıştı ama mesela The Killing Road'un konusu var okumanızı tavsiye ederim

• Nolursa olsun en zoruna çalış
    Tytde soru bankası yerine full deneme(konuyu öğrendikten sonra tabi)
    Matematik için apotemi ne çıkarıyorsa al çöz

• ben orijinalin sadece pembelerini çözdüm 1 haftada bitmişti sene içinde.matınız fena değilse sarı mavisi gereksiz.

• Yanlışlarımı bir deftere not edip her hafta 1 kere okumak
    (son aylarda her gün okuyordum)

İyisiyle kötüsüyle olabildiğince farklı yayın çözmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks1122 -- 29 Temmuz 2021; 0:2:41 >
  • mikail hocadan sonra ve karekok ygs den mavi testler kolay geliyor ama yapamadigim cikiyor 1 2 tane. Mavi gereksiz asla değil bu arada olayı orda kitabın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 29 Temmuz 2021; 0:13:43 >
  • İkinci dönem yaklaşmadan en az 1 tane sağlam tyt matematik kitabını güzelce bitir. Hatta 2 olsa daha iyi. İkinci dönemden itibaren genelde soru bankasının suratına bakmazsın zaten hep denemeyle ilerlersin matematik için. O yüzden ilk dönem konuları böyle soru bankalarından geniş çaplı öğrenmen çok iyi olacaktır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • this is me trying T kullanıcısına yanıt

3 4 ay full tyt bakicam hocam problem odf 2 yogunluklu. Fdnler icin 2ser kitap fazla mi szce

• Biyoloji dersine hiçbir ekstra kaynak kullanmadan devletin dağıttığı kitaplardan çalışmak. Hatta direkt kitapları ezberlemek. 19/19 net garantisi.

• Ya kitap sayısı o kadar da çok önemli değil bence. Doğru yayın, doğru kitap ve konuyu zorundan kolayına tamamen kavrayıp öğrenmek önemli olan bence o yğzden ilk dönem odağın her şeyi iyi öğrenmek olsun .Zaten ikinci dönem o kadar çok deneme çözeceksin ki her türlü soruyla karşılaşıyorsun

(türkçemi s2yim editi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 29 Temmuz 2021; 0:8:20 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.