Merhaba arkadaşlar, Clio 0.9 Tce Joy 34.500 Km Benzinli boyasız tramersiz manuel titanyum gri aracımı Otoplus’a 310.000 ₺ karşılığı sattım. (321.000 ön teklif verilmişti.) Opel bayisinden Crossland 1.2 Benzinli Essentinal paket Otomatik vites aracı 592.500 ₺ karşılığı anlaştım ve ödemesini yaptım. Hayırlı olur inşallah. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lechpoznan93 -- 13 Haziran 2022; 15:27:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GÜNCELLEME- Eski araç Otoplus’a Satıldı, Crossland Alındı. - 2022 Opel Crossland 592.500 ₺ eder mi?
-
-
Ocak Şubat gibi inceledim almak için. Essential Paketi çok boş. Zaten aracin tipi tipsiz . Edition olsa kenar krom nikelajlar ile daha bi gösterişli duruyor
-
Eder arkadaşım eder. Bir kaç ay sonra fiyatı 700-800 bin'leri bulduğunda iyiki almışım dersin .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 2 Haziran 2022; 15:15:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burda etmez diyenleri dinleme araba bulmuşsun al. Ben aralık 2021 de tüm firmaları gezdim sadece egea sedan easy plus mavi bulabildim oda araya adam koyarak. 255 e aldım aralıkta. Çevremden eşten dosttan egea alınır mı o paraya vb. etmez çok şişti fiyatlar diyenler oldu. Şuan son açıklanan fiyat listesine göre 370 bin tl oldu. Araç değerlenmedi para eridi. Bende bu erime karşısında bir nebze kendimi koruyabildim.
-
Etmez ama piyasa bu şekilde ve almak elzem ise aynı fiyatlı başka araçlara da bakmanızı tavsiye ederim.
bugün etmez yarın eder.
-
Etmez ama bayilerde hiç araç olmadığını ve enflasyonu düşündüğümde eder gibi geliyor, açıkçası halimiz itten beter keyfimiz kimse de yok gibi bir durum var ortada.
Boş paket elegance al zaten 2.eli zayıf alacaksan donanımlı al bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defiant82 -- 2 Haziran 2022; 16:15:10 >
şuan artışın devam ettiği durumda hiç marka model ayırmadan gücünüz neye yetiyorsa alın ev araba farketmez
-
Fiyat farkı çok hocam neredeyse 100.000 oynuyor.
Otomatik mi
Tasarımı çok zayıf olduğu icin tutan bir arac degil. Suvden çok mpvye benziyor.
Arac bulabilmenizin sebebi de bu.
Araba gibi araba corolla, dream versiyonu ile galerilerde 550 bin. Bu arac varken hayatta yüzüne bakmazdım.
Corollanin fiyatı muadillerine göre çok çok uygun olduğu icin liste fiyatının 15-20-30 bin üstüne dahi alsanin uygun bir fiyata almış olursunuz.
Su aracla corolla kıyaslanamaz bile.
Hatta biraz zorlasanız 620-630 a sunrooflu, adaptif hız sabitlemeli, acil frenlemeli, şerit takipli vs bir corolla alırsınız.
Etmez
Şimdi almazsanız gelecek bu fiyatı mumla bile bulamazsınız.
Not: YTD.
-
biniciysen 100000 i çık dolu arabaya bin
al satciysan yapıştır düşünme bile
araba güzel şehir suvu işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 2 Haziran 2022; 19:59:58 >
Bayilerde corrolaya rastlamıyorum birkaç aydır.
Corolla b segmenti fiyatına satılıyor. Bende geçmişte çok kovaladım. Tanıdıkla bile zor.
ancak 600 bin crosslanda vereceğime, gider galeriden corolla alırım. Dedigim gibi ucuz arac. Muadil Honda’dan 150-200 bin ucuz. Meganedan ucuz. Hemen her araçtan ucuz.
misal en ucuz flame x arac. Liste fiyatından 55 bin pahalı belki ama 600 bine baz donanım crossland ile kıyaslanırsa, sundukları ile corolla bu 55 bine rağmen daha ucuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5A1BF912D -- 2 Haziran 2022; 20:41:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Etmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fikir birliği hiç yok eder, etmez kafam karıştı. :) bugün bayi önünde bir kadın geldi crossland ile hiç memnun değilim dava edeceğim opeli diyordu, başka bir adam geldi crossland ile ona sordum memnun musunuz diye memnunum bana yetiyor ihtiyaçlarımı karşılıyor diyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Eder arkadaşım eder. Bir kaç ay sonra fiyatı 700-800 bin'leri bulduğunda iyiki almışım dersin .
|
Ocak Şubat gibi inceledim almak için. Essential Paketi çok boş. Zaten aracin tipi tipsiz . Edition olsa kenar krom nikelajlar ile daha bi gösterişli duruyor |
Benzer içerikler
- tofaşa hangi renk antifriz
- debica lastik yorumları
- chrysler 300c kronik sorunları
- motoru güçlü ucuz arabalar
- trafikte kaynak yapma cezası
- yeni octavia
- zeekr 009 fiyat
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- mg hs phev fiyat
- toyota fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X