Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.005
Cevap
200
Favori
403.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam videodan belli oluyor sanırım, renkler logolar gayet net.

Avr’den değil de direkt televizyondan görüntüyü alınca sıkıntı oldu mu?

Eğer Avr’de E-Arc varsa 3 numaralı Hdmi portuna takıp diğer aygıtları televizyona bağlamanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmez kullanıcısına yanıt

En başından beri Avr üzerinden görüntü alıyorum. Hiç direkt tv ye bağlayıp denemedim. Ama Dsmart kutularının görüntü kalitesinin çok iyi olmadığını bir çok kişi söylüyor.

E- Arc var evet Avr tv de Hdmi 3 e takılı. Dsmartı tv ye bağlamam çok meşakatli şu an Avr nin arkası kablo sarmalı kabloların yerini değiştirmem benim için ölüm yani o derece

• sonyereksiyon kullanıcısına yanıt
    Ben shieldle kullanıyorum çok memnunum kodi stremio falan kullanacaksanız tavsiye ederim ios bunlarda sorun çıkarabilir.. Tvyi alır almaz hemen güncellemeyi kapattım. maalesef tvlerde güncellemelerin faydadan çok zararları oluyor.Tv donanımları kasma yapmasını çok muhtemel kılıyor. Ayrıca shield kumandasını kullanmama gerek yok herşeyi samsung kumandası hallediyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 65S95C TV'yi alalı önümüzdeki ay 1 sene olacak. Amazon Prime ve BluTV üzerinden film ve dizi seyrediyoruz, pc monitörü olarak kullanıyoruz şimdiye kadar takılma, şişme vb sorunlar yaşamadık. Kullandıklarım dışında yazılım yüklemediğimden de olabilir, ram temizleme hiç yapmadım. Son firmware güncellemesini yaptırdım.

• E_81 kullanıcısına yanıt

AVR sistemini bu yüzden bir türlü sevemedim. Tadilat yapılırken kabloları gizlemiştim, yine de 7/8 tane kablo bir yerden çıkıyor, ordan televizyona ve güce giriyor vs.

En güzeli kablosuz soundbar hocam.

• payda P kullanıcısına yanıt

G4 deki bu lensler görüntuyu bulaniklastirmazmı ? Çunku piksel sayisindan çok daha az lens var.

Her piksele 1 lens düşmuyor

• Arkadaslar merhaba, 65s95c tv'i kuruyorum da, uydu kanallarini bir turlu beceremedim. Evin uydu cikisini tv'e bagladim ama yayinlari bulamiyorum, tarama ayarlari falan yanlis galiba, nasil yapicaz bunu

Gerçek surround deneyim yaşanmak isteniyorsa en az 5.1 sistem şart. Soundbar türü kablosuz sistemler bunun yerini tutamaz. Onun için de gülü seviyoruz dikenine katlanıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 31 Temmuz 2024; 11:56:11 >

Ben de aynı şeyleri düşünüyordum. Ta ki Q990C’yle tanışana kadar. Bence siz de deneyimleyin.

Atmos, Dolby vs destekliyor. AirPlay desteği de var.

hoparlörler kablosuz. Elektriğe taktım iş bitti.

Atmos filmlerde farkı acayip. Arka hoparlörlerle birlikte surround deneyimi gayet doyurucu.

• aliveli90 kullanıcısına yanıt

G3 ve G4'te, her bir pikselde 5000 adet lens var. Yani 8.3 milyon pikselin her birinde 5000 lens var. Toplamda 41.5 milyar lens ediyor. (Rakam 77" için)

WOLED panel üzerinde color booster, META algoritması, kusursuz görüş açısı sağlanması falan bu sayede mümkün oldu.

(G4'teki MLA+'la lenslerin yapısı geliştirildi ama lens sayısının aynı olması lazım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 31 Temmuz 2024; 13:7:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: payda

G4 şöyle bir etki var, telefon flaşını yaklaştırdığınızda micro lensler parlamaya başlıyor.

Telefon flaşından mercekler parlıyor, peki gün ışığında yansımalarda nasıl bir etki yapıyor?

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Yılın televizyonu kesinlikle G4 oldu.

Ama LG'nin bu başarısında Samsung'un QD-OLED panellerinin katkısı büyük.

Rekabet her zaman iyidir.

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

G3 ve A90J modelinden çok daha iyi yansıma performansı var, ortam ışığını telfonun flashı gibi yansıtması olmuyor, telefonun flashını çok yaklaştırdığınızda mercekleri fark ediyorsunuz.

• Lg Qd oled Panele geçme şansı nasıl olurdu acaba,

Sony A95k ve A95L de Samsung QD OLED panel kullanması lafa söze gerek bırakmadan hangi panel tipinin daha başarılı olduğu ortaya koyuyor.

LG QD oled paneli Kral yapardı diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi yanlış anlamayın da 350-400 binlik sisteme yaptığım yatırım ile 30-40 binlik bir soundbar sistemi bir tutulamaz. Bir de şu var bu yaptığım harcama ileriye dönük. Tamam şu an 5.1 kullanıyorum ama daha kapsamlı bir sisteme dönüştürüp 9.2 ye kadar da genişletebilme şansım var.

Hocam doğrudur, ses konusunda üst limit yok.

Benim de kulağım çok hassastır. Ama İstanbul'da büyük AVR sistemlerine gerek olmayabiliyor. Sizin eviniz müstakildir yahut ses yalıtımınız çok iyidir belki bilemem. Çoğu kullanıcı için Q990 serisi soundbar kurulumu yeterli olacaktır onu belirtmek istedim.

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görmez -- 31 Temmuz 2024; 14:15:24 >
    Q990D kullanıyorum Mütahit evinde kullanım için çok bile fazla,

Sesleri çok açmadan keyifle film izlemek güzel.

Avr sistemler ile kısyas olmaz tabi ama böyle temiz detaylı sesleride her avr veremez, kullandım biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Doğru orası öyle. Teşekkür ederim.

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Bende Q990 için çok mesafeliydim.

Showroom'da gördüm dinledim, hoşuma gitti. Bir gazla black friday'de indirimli aldım.

Beklediğimden çok daha net bir ses veriyor.

Her tonu gayet temiz bir şekilde veriyor. Atmos filmlerde çok başarılı. Ekstra kumanda derdi yok, kablosuz ve televizyonla çok entegre çalışıyor. Q-Symphony sesteki derinlik hissini artırıyor.

Dediğiniz gibi ülkemiz müteahhitlerinin yaptığı apartman dairelerinde Q990C/Q990D fazlasıyla yeterli.

• ridvan1903 kullanıcısına yanıt

Keşke LG'de üretse hocam ama yakın zamanda pek mümkün görünmüyor.

LG W-Oled panellerinde epey ustalaştı. QD-Oled rekabeti sayesinde eksikliklerini giderdi. Düşük çözünürlüklü görüntü işlemede Sony'ye yaklaştı, bazı açılardan geçti. Oyun modunda da başarılı. İşletim sistemi Tizen'den her türlü iyi.

G3 S95C'den başarılı değildi ama bu sene G4 bence yılın televizyonu oldu.

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.