Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (368. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.545
Cevap
185
Favori
381.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yapttığım araştırmalar sonucu 55 inc iki farklı tv arasında kaldım. LG C4 ve Samsung S 90D.

PS5 oynayan biriyim ama ağırlıklı olarak Fifa oynuyorum,

O yüzden film ve dizi kısmındaki görüntü kalitesi bir tık daha önemli benim için.

Ayrıca güneş ışığında daha az yansıma yapması da önemli.

Bu kriterlere göre sizce hangi modeli almalıyım ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Şimdiden teşekkürler :)

• Görmez kullanıcısına yanıt

Hocam oturma odasına 55 inc üzeri sığmıyor. G4 55 inc yok bildiğim kadarıyla. Philips 909-809 serilerine de baktım ama internette gördüğüm şikayetlerden sonra vazgeçtim, bu iki modelde kaldım. Şansa göre panel gelmesi çok kötüymüş. Dediklerinize göre C4 yine bi tık daha mantıklı geldi.

• Prawl P kullanıcısına yanıt

C serisinde MLA kaplama olmayabilir, bu seneki modellere koymuşlar mı, araştırmak lazım. QD-OLED'in grisinde kaldığından böyle bir yöntemle eski Woled teknolojisinin ömrünü uzatmaya çalışıyorlar. Ayrıca söz konusu katman maliyeti yükselttiğinden geçen sene sadece en üst model G serisine koymuşlardı. Bu kaplama ısıyı da artırdığından özel bir soğutma gerektiriyor.

C serisi LG yerine 90C veya 90D daha iyidir, ömür konusuna da takılmayın.

• Prawl P kullanıcısına yanıt

S90D'de WOLED denk gelme ihtimali yüksek gibi. Mağazadan kutudaki koda göre seçme şansınız yoksa, LG C4 daha mantıklı olur. Samsung'un olayı QD-OLED olması çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Ekim 2024; 14:51:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsungun fiyat politikasıda bir acaip. 55s90d 66binlerden 85binlere yükseltti. şimdi kendi sitesinde yeniden 66binlere döndürmüş. mediamarktta etiket 86bin ama haftasonuna özel %25 indirim var deyip 65bin civarına vermeye çalışıyorlar. mediamarkttaki teşhirdeki tv dae kodlu yani woled. lg fiyatlandırmaları samsung göre çok daha stabil en azından. ama @Castle Bravo ya katılıyorum. özellikle benim gibi 55 inç düşünenlerin qd-oled denk gelme ihtimali yok.

• 55S90D için 58bin tl nasıl rakam? Alınır mı?

• Gang Starr kullanıcısına yanıt

vatandaki fiyatı diyorsanız ben dayanamadım sipariş verdim. normalde 25inde hesap kesim olacaktı. bir hafta öncesine çekip 2 yıl garanti uzatma ekleyip satın aldım.

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

S85D modeli de gelmiş o da kesin woled paneldir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_81 -- 18 Ekim 2024; 17:28:54 >
  • E_81 kullanıcısına yanıt

Vatanda ürün kodu var gostergeler woledi isaret ediyor

• istanbul615 kullanıcısına yanıt

Woled mi satılıyor? Ozaman neden fazla para veriyoruz ki? C3-C4’ler daha ucuz oluyor hep

55 inç c4'leri 60bin altına görmedim hiç. c3ler vardır belki

• Daha ucuza qd-oled panelli 55s90c almak daha mantıklı.

• Rsel kullanıcısına yanıt

Bu ai işlemci için yenisini istiyordum aslında. Çok bir esprisi var mı onu da bilmiyorum aslında

• Arkadaşlar selamlar, Hue uygulamasında sorun yaşayan var mı? Bugün birden bire gitti ve açılmıyor. Sorun genel mi acaba?

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitates -- 19 Ekim 2024; 17:52:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ben 60 küsüre aldım gayet memnunum. c4 ile yanyana koyduğunda s90d daha parlak bir panel neredeyse 3d etkisi veriyor. genelde ps5 ve film izleniyor, deneyimim gayet iyi. qd falan diyorlar fakat o paneli alabilmen için min 80k gözden çıkartmak lazım. farkınında ne derece olduğunu tam bilmiyorum, kısacası ben c4ü gördüm izledim. s90d yi daha çok beğendim onu aldım.

Aslında fiyat aynı da olsa, Woled S90D yerine C4 daha iyi olur.

LG'nin görüntü işleme ve yazılımda iyi yaptığı konular var. A9 işlemcisindeki Depth Enhancer algoritması, sinematik ayardaki motion başarısı, uzun ömürlü WebOS desteği vb. Tabi Qd-Oled için bunlardan taviz vermeye değiyor, ama ikisi de Woled olunca LG öne çıkar.

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

Ama Samsung'un Philips Hue desteği Woled panel bile olsa Samsung'u yine öne çıkartır SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Birde Qd panel Samsung Tv ise hem Hue hem Qd tadından yenmez SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

Tabi Hue severler için geçerli SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

• Castle Bravo kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar selamlar. 77s95d alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Hasarsız bir kutu ve hızlı bir kurulum sonrası servis gittikten sonra ekranda yukarıdan aşagıya doğru bir çizgi belirdi. Ürünü kapatıp açıp bağlantıları tekrar takıp cıkardıktan sonra çizgi gitti. Bugun ürünü tekrar açtıgımda çizgi aynı yerden tekrar geldi. Bağlantıları takıp çıkartıp ekranı kapatıp açtıktan sonra düzelmedi. Ekranda o bölgeye hafif baskı uyguladıgımda şimdi tekrar kayboldu. Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Şu an herhangi bir şey olmamasına rağmen bu bir değişim nedeni mi ? Sizce tekrar gelme ihtimaline karşı konuyla uğraşmalımıyım değişim veya iade olarak ?

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

• ROONEY324 kullanıcısına yanıt

Hem hayırlı olsun hemde geçmiş olsun.

Servis ekibi gittikten sonra bu sorunun baş göstermesi talihsizlik olmuş.

Bu tarz durumlarda kullanıcı hatasına bağlayabilirler.

Paneller hassastır, ekranın biryerine uygulanmış basınç panelin içten çatlayıp bağlantı yollarının kopmasına sebep olur.

Tabi bu durum kutunun taşınma esnasında da meydana gelmiş olabilir, kurulumda da olmuş olabilir.

Flex pinlerinden birinin temassızlığından da kaynaklanabilir.

Servis tekrar gelsin kontrollerini yapsın, zaten üretimden kaynaklanan birşey ise değişim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 20 Ekim 2024; 12:51:4 >
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.