Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (372. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.543
Cevap
185
Favori
381.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet evet haberim var biliyorum. LG ile vs bile yapma şansınız oldu evde. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

Oled al rahat et girme mini led şu led bu led işine  

LCD'de dse çıkar pişman olursun, Oled gibi sonsuz kontrast ararsın bir yerde ışık sızması görürsün pişman olursun.

Bende mini Led kullandım harika evet ama bir Oled değil.

Oled Tv'yi ev ortamında kullanmaya başladığım ilk zamanlar "ne kadar abartılıyor mini led'de aynı yani" dedim, dedim evet.

Ama görüntü keyfini verimini performansını zaman geçtikçe kullandıkça anladım ve kabullendim.

İyi bir oled alıyorsun, başını koltuğa dayıyor keyifle Tv'ni izliyorsun bu kadar.

Panel yanmasından mı korkuyorsun? parlaklığı %20/30 kısarsın bitti, yıllarca keyifle izlersin...

Güncel iyi model Oled Tv'lerde görüntü tutmaması için bir çok pixel temizleme kaydırma vs. yazılım işlemleri eklenmiş durumda.

Rtings testleri gibi abartmadığın sürece paneli yakamassın  

Sizden böyle şeyleri duymak ne kadar güzel. OLED candır.

C855 almıyor muyuz şimdi, aslında tam indirim zamanı?

• Hicks kullanıcısına yanıt

Vaayyy

Nerdesin gözüm hep aradı aylarca forumda göremedim seni  

Yaw hiç sorma başımdan neler geçti  

Hanım başımı yaktı ama tecrübe edindim  

Biliyorsun Oled konusunda ev ortamında deneyim sahibi olmadan ahkam kestim hep  

Ama şunu anladımki, deneyimlemediğim tecrübe etmediğim birşey hakkında ön yargılı konuşmayacağım  

C855 için, evet C845'in iyileştirilmiş başarılı bir modeli. Fakat Oled gibi yada olede yakın iyi bir Lcd Tv tavsiyesi isteyenlere malesefki deneyimlerimden yola çıkarak tavsiye yada öneride bulunamayacağım artık.

Olede yakın Tv Tavsiyesi isteyene önerim Oled olacaktır, çünkü bazı konularda Oledi yenen yaklaşan Lcd tabanlı Tv yok.

Q990c ile aranız nasıl memnunmusun  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 2 Kasım 2024; 15:2:55 >

• selam 77s90d ler woled mi qd oled mi ?

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Çok memnunum…

Hayırlı olsun, TCL konusunda gördüm S95C almışsınız, çok güzel TV güle güle kullanın.

Benim işler de biraz karışık, çok ilgilenemedim, sizin mesajınızı görünce bu bahaneyle selam vereyim istedim.

Bu vesile ile arayışta olan arkadaşlara tekrar söyleyelim, OLED’den korkmayın, bütçenize uygunsa başka panel bakmayın.
  • tevfik20 T kullanıcısına yanıt

Samsung almak istiyorum ama samsunglar internet browser dan film video acmiyor malesef .desteklemiyor.siyah ekranda kaliyor ayrica samsunglarda imax yok o yuzden hem videolari acma hemde imax enhanced formati bakimindan tcl c855 almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris007 -- 2 Kasım 2024; 18:29:54 >
  • bLind kullanıcısına yanıt

D lerde yapar zeka varmis

• baris007 B kullanıcısına yanıt

Kim diyor internet tarayıcıdan video açmıyor diye. Ben Selçuk üzerinden maçları izleyebiliyorum.

Valla müdür imax sadece disneyplus da var. Yani imax yok diye tv den soğumam herhalde. Ama browserdan film izlemeyi hic denemedim. Bu aksam denerim ama o konuda aman aman pek uzmez beni. Tabi kisiden kisiye fark eder o da ayri mesele. C855 ile qn90D yi görsel olarak birbirinden az yada çok ayıramayız. Özellikle ben ve benim gibi genel izleyici sınıfı insanların ilk baktığı yeteri parlaklık varmı ? Hareketli goruntude takılma yapıyormu ? Bu cevapları en üst seviyeden en kaliteli sekilde veren her tv.alınır. c855 kesin kez alınır fiyatı performansına gore cok iyi oldu. Bence şu fiyat skalasiyla turkiyede şu an alıncak5 tv den biri. Ben tercihimi samsungdan yana kullandım. Ama 1 hafta sonra 55 bine c855 bulacaksın deseler kesinlikle vazgeçerdim.

Edit : QN90D Browser dan açiyo videoları. Filmi 1080p formatinda acti. Sende bi sıkıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 2 Kasım 2024; 18:53:40 >

Reklam kokan hareketler bunlar takılma onlara. Görüntü başarısına bak 

Tabiki her sene çıkarttıkları modellerine minör yükseltmeler yapıyorlar.

Tek major değişikliği 95D ile gördük, mat ekran.

Global olarak müşteri kitlesi 2'ye bölündü nerdeyse. Seveni oldu sevmeyen memnun kalmayanı oldu.

Belki bütçe sorunu yüzünden All in One kullanmak istiyorsundur Tv'yi anlarım.

Fakat tavsiyem Bu tarz işlemler için hakkını veren harici bir cihaz satın alınması yönündedir.

TV'lerdeki internet browser basit işler için varmı var diye konulmuş bir seçenek.

12 yıl önceki Televizyonumda da var internet browser ama hiç bir zaman harici boxlar gibi olamazlar.

Garibim görüntü işlemeyemi yetişsin internet browser üzerindeki videoyu işlemeyemi yetişsin  

Tcl'in İMAX'i varsa bizimde HDR10 Plus'ımız var  

• Hicks kullanıcısına yanıt

95c alana kadarda 90c ile ne uğraştım tabi  Güzel dileklerin için teşekkür ederim  

Allah sağlık sıhat versin gerisi gelir zaten, iyi yaptın.

Bende Oled canmış Lcd heyecanmış der selametle iyi akşamlar diliyorum  

• E_81 kullanıcısına yanıt

Bende samsung kullaniyorum internet googledan sitelere gir videolari filmleri desteklemiyor

Tcl dede tum formatlar var.destekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris007

Tcl dede tum formatlar var.destekliyor.

Bu harika o zaman. Şimdiden güle güle kullan beğendiğin modeli  

• gurcelik kullanıcısına yanıt

WOLED maalesef

• emreemre3 E kullanıcısına yanıt

TR deki 65 ler de QD-OLED, siz yine de gelince kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 3 Kasım 2024; 0:43:56 >

Hocam s95c yi nereden aldınız?

• UNNL kullanıcısına yanıt

Ankara'dan Burak beyden aldım.

• UNNL kullanıcısına yanıt

anladım dostum teşekkür ederim. woled se 100 bin altına sarkmasını beklerim

• 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.