S95C de bakabilirsiniz, bir önceki senenin modeli ancak görüntü olarak S90D WOLED den daha iyi görüntü sunuyor QD OLED olduğu için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNNL -- 3 Kasım 2024; 17:50:38 > |
SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (373. sayfa)
-
-
evet dostum haklısın fakat büyük pazar yerlerinde resmi satıcılı hiç bulamıyorum s95c
-
-
Sizin Hue uygulamasındaki sorun çözüldü mü
-
Selam, evet çözüldü. Modem sök tak yaptım, ip sorunu vardı sanırım. Çözüldü. Şu an sorun yok. -
Bende modemi kapatıp açtım ama düzelmedi. Sabit ip tanımlı acaba onunla mı ilgisi var onu bir kaldırayım düzelecek bakalım
-
Silip tekrar yükleyin ,tvyide fişten çekip takın. -
Evet statik ip özelliğini kaldırdım düzeldi. Enteresan niye böyle bir şey oldu ki durup dururken.
-
Arkadaş baya bi görüntü ayarları açısından teknik bilgi ve ayar seçeneği sunuyor. İlgisi olanlar izleyip denemek isterse diye bırakıyorum videoyu.
-
Colorcontrol yazılımıyla servis menüsüne girerek 2000 nit modu da yapmış. EOTF tracking'i koruyarak.
Garantiyi önemsemeyenler deneyebilir:
youtubeS95C 2000 nits mod at the top, LG C1 at the bottom (maxed out). I'm going to show step by step how to get all the 2nd gen QDOLED brightness on the service me...https://www.youtube.com/post/UgkxKaDTMuGXRMs65Z2PLL5r8K9a8Gvp8Rmc?si=QB3675Vz6bPDfbPELG C1'i de, 120 Hz BFI desteği olduğu için kullanıyor.
-
Videoyu henüz çekmedi, 1-2 güne yükleyeceğim diyor.
-
Bu cihaz o kadar yüksek değerlere çıkabiliyor mu kısılmış standart gali nedir hiç bakmadım. O Parlaklıkta yanma riski de oluşmaz mı bu durumda? Sadece garantiyi etkilemez kanımca. -
Çıkartırsın ama maceraya gerek yok. Kural net, ne kadar akım artışı=ısı o kadar erken yıpranma.
Pixeller bozulmadan Psu normal değerin üzerinde akım vermeye zorlanacağı için mosfetler ansızın ısı artışından puff
Tabi ayarlara girip menüden eski halinede çekemeyeceğin için kabak gibi kaldın, garanti 0
-
Arkadaşlar bu Samsung tv'lerde kendi marketi dışındaki uygulamaları nasıl kurabiliriz?
-
Dün birkaç kez elektrik gidip gelince akım korumali priz mi alsam diye düşündüm ama o da sadece yüksek akıma karşı bir kez koruma sağlıyormus galiba. siz kullanıyor musunuz. Elektrik sık gidip gelirse prizdeki kabloları söküp elektrik gelince yeniden takmak mi gerekir. -
Bu tv yi yapan mühendisler salak mı arkadaş ya. Elektrik kesilince açık olan tv elektrik geldiğinde tekrar neden açılır anlamış değilim. Bırak kapalı kalsın açmak isteyen yine açar. Bu nasıl bir saçmalıktır.
-
Yurt dışında olsak bu maceraya girilir de, ülkemizde bu fiyatlar ile bırak ayar açmayı, servis menüsüne girmem -
Bu seçenek Sony’de de var. Elektrik gidip gelince açıksa açılır standby modundaysa o modda kalır.quote:
Orijinalden alıntı: E_81Bu tv yi yapan mühendisler salak mı arkadaş ya. Elektrik kesilince açık olan tv elektrik geldiğinde tekrar neden açılır anlamış değilim. Bırak kapalı kalsın açmak isteyen yine açar. Bu nasıl bir saçmalıktır.
Tahminimce varsayılan açık tutmalarının sebebi Tv’deki PVR özelliğinin devam edebilmesi için.
Servis menüsünde seçeneği var değiştirip elektrik gelince açılmamasını sağlayabilirsiniz -
Servis menüsünden kapatılıyorsa iyi. Ben bunu bir araştırayım. çünkü saçma bir özellik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MentosKola
Dün birkaç kez elektrik gidip gelince akım korumali priz mi alsam diye düşündüm ama o da sadece yüksek akıma karşı bir kez koruma sağlıyormus galiba. siz kullanıyor musunuz. Elektrik sık gidip gelirse prizdeki kabloları söküp elektrik gelince yeniden takmak mi gerekir.Schneider marka Apc PM1W-GR tekli akım koruma ve PM6-GR altı olanlarını kullanıyorum ve oldukça güvenilir ürünler. Özellikle, 6'lı ve 8'li olanlarda; akım korumanın çalışıp/çalışmadığını gösteren led, Şebeke topraklama hattı kontrol ledi ve aşırı yük uyarı ledi var.
6'lı olan fiyatı 1.369 TL %15 indirim var bu fiyattan
tekli olan fiyatı 544 TL
8'li olan fiyatu 1.790 TL %15 indirim var bu fiyattan
Ben duvarda ki prize tekli Akım korumalı prizi takıp ona 6'lı akım korumalı grup prizi takıyorum.
Edit: sorunuza cevap vermeyi unuttum, cihaz Joule değerinin üzerinde bir akım ile karşılaşırsa kendini imha ederek bağlı cihazları koruma altına alır.
eğer cihaz 5 yıllık garanti kapsamında ise yenisi ile değişimi yapılmaktadır, aksi durumda cihazı kaldır at pozisyonunda kalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fx -- 4 Kasım 2024; 16:39:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X