Şimdi Ara

2023 BMW 5 Serisi (G60) ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
26
Favori
19.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aracınız hayırlı olsun,

%80 şarj tüketimi ile 300 km yaptım demişsiniz şehir dışı,kaç km h ile yaptınız bunu ? 100-120 arası mıydı genel hızınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hawkss kullanıcısına yanıt
    100 110 civarı sanırım ortalamam. Eve geç kaldığım için detaylı incelemedim fırsat buldukça güncel veri paylaşırım. Ancak yüksek hızlarda gitmedim onu biliyorum ara ara boost tuşu testi yaptım hafif performanslı kullandım vesaire

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • orchidem O kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta Kosifler Bostancı da test edip beğenmiştim ama sıfırı için nakit indirimli 4.850 fiyat verdiler ve çok yüksek geldi. 2.el 30k km civarı 3.7m a almak daha mantıklı gibi. Tüketim verileri de iyi duruyor. Connect drive hariç cok farklı bir donanımı yok zaten.

• BMW i5’ler çok güzel araç fakat bana kalırsa batarya kapasiteleri düşük kalıyor. 81,2 kullanılabilir batarya bu büyüklükte ve segmentte araç için bence yeterli değil en az 100 kW batarya sunulmalı bu araç. Bende yaklaşık 8 ay kadar kullandım gerçekten keyifli ve gösterişli bir araç. Son olarak sırf batarya kapasitesinin şahsıma yeterli gelmediğinden dolayı çok beğendiğim i5 m60 versiyonunu alıp almamak konusunda kararsızım

Hocam zaten 2.ellerde o fiyatlarda cok kalmaz i4 ile hemen hemen ayni paralar ve bana gore firsat cunku o paraya olacak bi araba degil.

Zaten otv duzenlemesi bekleniyor muhtemelen bu %40 dilime de el atilacak 3.7 4.4’e kadar temiz 2.eller guzel tercih olur suan icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    G60 da Luxury paket gelme durumunu bilen var mı?
    İ5 lerde gördüm ama 5.20 hiç görmedim
    Bilgisi olan var mı?

• guvenxoca kullanıcısına yanıt
    Kosifler Bostancı da test ettiğim İ5 luxury di. Msport alacağım için onu test etmek istemiştim yoktu ve o ara “çok nadir denk gelir luxury ve zaten başka hiç gelmedi ve muhtemelen gelmeyecek” demişti temsilci. Direksiyonu beğenmedim basit duruyordu arka tamponda msport daha kaslı ve arabayı gösteriyordu ama bana sunulan teklifte nadir gelen bronz collection vardi, jant ve krom detayların olduğu yerler bronz ve msport luxury karışımı nadir bir donanım ama Msport olarak geçiyor…

Direksiyon evet ama gen duruş olarak ben luxury daha çok beğeniyorum , iç göğüs dikişli deri , dış kromaj , galvanic caplama olmadığı için G60 tercih etmedim , bunlar gelirse direk geçerim

• guvenxoca kullanıcısına yanıt
    En çok eleştiri o kısımlara evet ek olarak vakum olmayışı. Belki yıl sonuna doğru bir makyaj görür ve bunları da çözerler diye umuyorum.

• Vakumu takıyorlar 40-50 liraya dışarıda. Benim derdim dış ses. Araç kabini yalıtımını beğenmiyorum. Lastik yuvarlanma sesi ve mesela yanımdan başka bir araç geçerken rahatça duyabiliyorum. Yüksek hızda rüzgar sesi vs. Benim arabaya mı özel durum var yoksa hepsi mi böyle bilmiyorum. Keşke akustik cam seçeneği olsa. Direk camları sipariş ederdim o derece. Vakum taktırsam izolasyona etkisi olur mu emin değilim.

• Bu arada lastik yuvarlanma sesinden de olabilir. 72db B sınıfı Michelin e primacy var üstünde. Gürültü seviyesi yüksek. Mesela pzero için 69 ve A sınıfı

• bmwnin sitesinde 2025 model baktığın zaman menzil 620km yazıyor yeni modellerde menzil mi arttı? Normalde 582 yazıyodu max

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt

Yeni yazilim guncellemesiyle sonra tuketim dustu ondan olabilir.S.ici 13 14kw ile geziyorum bu ara

• EUS E kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam

• Connecting drive olmayan araçlarda güncelleme yapabiliyor muyuz kendi imkanlarımız ile?

Bir de my bmw aktif edemedim kare kod vs bulamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar

• Arkadaşlar 520i almayı düşünüyorum ama arka aks istiyorum uzun süredir gelmiyor gibi. Borusan konfigüre ettirmiyor sanırım ama başka bayiler özel sipariş alıyor mu? Bir de güncel indirim oranını bilen yazabilir mi?

• burhan21 B kullanıcısına yanıt

%6 indirim yapiliyor fakat nisanda tahmini bi okadar da zam bekleniyor

• orchidem O kullanıcısına yanıt

Serviste yapılıyor, ben gidip yaptırdım.

işte connected olmadığı için kapalı o ekran maalesef olmuyor

• burhan21 B kullanıcısına yanıt
    Kosifler %10 indirim yaptı İ5 için ama kredi kampanyalarını kullanmazsanız (1.5m 6 ay 0 faiz vs) 5.20i için de benzer oranda alabilirsiniz diye düşünüyorum %5-10 arası

• Teşekkürler cevaplar için

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.