Bugun saglam zam geldi bmw ve mercedese indirim oranlari ne oldu belirsiz i5 icin 2.elde uyanamayanlarin ilanlarini degerlendirmek daha mantikli 3.8 4.5 arasi ilanlar var suanda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 30 Mart 2025; 21:25:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 BMW 5 Serisi (G60) ANA KONU (11. sayfa)

-
-
Aynı gözüküyor fiyatlar siz nerede gördünüz zam geldiğini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncel indirim oranı nedir bilmiyorum ama Zaten zam gördü yakın zamanda, daha ne kadar olabilir. İ5 ile 5.20i fiyatları aynı oldu gibi. Daha fazlasına asla satamazlar. 5 serisi kullanıcısı sırf fiyat avantajı var diye i5e yöneldi. Biraz daha artması durumunda kimse gidip almaz. Xdrive olmayan 218hp bir araç için 5m üstü vermek mantıksız geliyor bana ve evet 2.el de 3.5-4m arası çok araç var. 2024 Connect drive da olursa süper…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracın direksiyonu tutun uyarısını kandırmak için kullanılan etkili bir teknik var mı beyler
Liste fiyatı üzerinden pazarlıksız %10 indirim yapıyorlar i5 te
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben alirkende benim aldigim msport pro adaptif suspansiyon integral direksiyon vs donanimla 5.20i ‘de sadece jant opsiyonlusu ayni fiyatti ben tercih etmedim icten yanmali.
Yani tercih isi bu Almanya fiyatlarina bakin 2000cc 5.20i’den %7 daha pahali i5 40.
Bizim ulkeden elektirikliden alinan otv dusuk oldugu icin fiyatlar boyle 2000’lerin basinda da dizeller benzinliden ucuzdu ondan sonrasi malum..
Elektirikli arabaya bir kere gecen bir daha icten yanmaliya gecmez bakim masrafim yok balata masrafim yok 4/1 az tuketim s.icinde, alirken daha az vergi veriyorum neden alayim ki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+/- kısmında İ5 açık ara önde. Güç,konfor,bakım,alırken fiyat avantajı,arka havali süspansiyon vs her konuda avantajlı ama o “şarj etmek için beklemek şarj istasyonu aramak,ya yolda kalırsam” endişeleri e serisi ve 5 serisi genel kullanıcı profilini düşündüren unsurlar. Elektrikli araç,plan program ve teknolojik bilgi gerektirir. Diğerinde yanaşır akaryakıt istasyonuna alır devam eder. Burada tercih kullanacak kişinin beklentisine ve yaşamına göre değişir.
Yaz sonuna 3.200 civarlarına temiz bir ikinci el denk getirmeyi hedefliyorum. Ne dersiniz fazla hayalci bir fikir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X