Hocam 5.20 d 5 m TL üstü fiyatıyla f/p aracı mı gerçekten? Talep konusunda ciddi misiniz? |
2023 BMW 5 Serisi (G60) ANA KONU (3. sayfa)
-
-
4.5 Milyon TL'ye G30 1.6 motor benzinli elektrikli süpürge satılıyor hala.
2 litre dizel yeni 520xD 5.3 milyon TL'ye gayet mantıklı ve git Borusan'a Aralık ayına kadar araç vermiyorlar.
-
Tekrar soyluyorum. İğrenç ve rezalet.
Kapıma dahi koymam. -
Borusan'dakiler hala kuyrugu dik tutmaya çalışıyor belli ki. Internetten rezerve edebileceğiniz hemen teslim 5 kasalar var. Bayiden cok daha fazla seçenek sunacaklarına eminim.
-
Kendi kafalarına göre getirip opsiyonla kazıkladıkları aracı bilmiyorum 3-5 tane olabilir ellerinde, kendi istediğiniz opsiyonlar ve istediğiniz renk Aralık teslim. Şu piyasada liste fiyatının üzerine 600.000TL fazladan kimse vermez.
-
Bizim bildiğimiz, sevdiğimiz, klasik E class hissi var da ondan.. çok şahane falan olduğundan değil, gözümüz gerçek otomobilleri arar oldu.. Merso elektrik modellerde ayrı bir seri gittiği için normal E-S-C modelleri geleneksel araba gibi yapabiliyor.
Bmw de böyle değil, elektrik-Ice motor tek kasada.. ara bir yol bulmaya çalışıyorlar, hem futuristik hem geleneksel falan ele yüze bulaşıyor bir çok şey.
Bu arada %60 ötv ile 3.9 milyona gelecek İ5'i beklemek varken 520d almanın izah olur edilir tarafı yok.. dünyada i5'in 520d xdrive'dan ucuz olduğu bir tane ülke bile yok.. aynı fiyat olsa mis gibi dizeli varken bende uğraşmam elektrikle de, 1.5 milyon ucuza bedava yani..
-
-
Talep varsa dik tutar Hocam.
G30 530i'lerde de aynısı olmuştu. İyi fiyattan girdiler.
Sonra 520i'yi, 530i parasına satmaya başladı.
Aynısını bu kasada da yapar Borusan...
-
araba çok keyifli g30dan sonra gerçekten daha yüksek daha konforlu bir premium araç kullanıyorsun hissi bariz belli otonom sürüşü çok farklı bir seviyeye gelmiş gerek head up ve 8.5 çok daha iyi koordine ediyor kullanan kişiyi
-
G60 kasa kodlu yeni 5 serisi ilk izlenimlerim:
- Fotoğraflarda göründüğünden daha güzel, arkası uzak doğululara Corolla’ya falan da benzemiyor.
- Can alıcı 2 noktadan hemen bahsedeyim; SUNROOF ARTIK AÇILMIYOR. Sadece büyükçe açılmayan bir sunroof camı var.
- Soft close kapı (vakumlu kapı) opsiyonu artık yok. Sadece ABD özel versiyonunda opsiyon olarak var.
- 520d xDrive olarak gelmiş şimdilik. (Hani dizel bitiyordu?)
- Sürüş ve oturuş pozisyonu F10 ve G30’a kıyasla bana daha yüksek geldi.
- Elektrikli koltuk yön hareketleri eskisinden çok daha yumuşak, kaliteli hissettiriyor.
- iShy teknolojisi iX’ten sonra G60’ta da kendini göstermiş. Öndeki klima menfezleri de yön ayarları da artık gizli.
- iDrive joystick butonu kristal görünümlü olduğu için premium hissi yüksek, kullanımı her zamanki gibi kolay fakat yeni BMW ID 8.5 versiyonu biraz alışmayı ve özelleştirmeyi gerektiriyor.
- Buna karşın butonlar F10 ve G30’daki gibi galvanit kaplı değil plastik. Biraz ucuz hissettirdi.
- F10 ve G30’da sürekli soyulan kapı kollarına çare bulmuşlar, berbat hisli bir plastik kullanmışlar asla soyulmaz
- Arka koltuk ısıtma ve klima yönetim ekranı tekme yemeye çok müsait bir yere konumlandırılmış.
- İlla ki buna da alışılacaktır sevilecektir, eksiler göze görünmeyecektir fakat benim için son muhteşem 5 serileri G30 ve F10 olarak kalacak sanırım.
- E39 ise yeri doldurulması mümkün olmayan kral olarak kalacak.
- G30 sahipleri de bence model yılında geri gidip 7 serisi bakmalı. Şahsen benzer fiyatlara G11 kasa kodlu 7 serisini tercih ederdim.
- Belki test sürüşü sonrası fikirlerim değişebilir
-
Yeni 5 lerde elektirik problemi çıkmış
Araç çalışmıyor elektirik kesiyormuş
Şu anda serviste yatmaya başlamış araçlar -
instagramda gördüm ben de. Dizeli aynı para olsa kimse elektrik hamallığını çekmek zorunda kalmayacak. Avrupada teşvikler azalmaya başladı. Balon patlar yakında.
-
Yazik gunah bu paraya xc 90 alin arkadaslar
-
xc90 bence modern bir Range Rover hissiyatı sunmak için yapılmış, sonradan görme arabası, hali hazırda kullanan, binen arkadaşları tenzih ederim tabi ki. Ancak o kaba saba boyutu ve her ne kadar şahsen sürmemiş olsam da tahmin etmesi zor olmayan hissiyatsız, saman sürüşüyle bana hiç centilmen bir araç gibi hissettirmiyor. Hülasa herhangi bir 5 Serisine alternatif bence olamaz. Tabi G60 çıtayı o kadar aşağı çekti ki...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 1 Aralık 2023; 3:41:42 > -
5 le xc 90 tabiki es deger degil. Fiyatından dolayi bunu yazdim. O zaman şöyle soyleyeyim 5le s90 i bi karsilastirin derim. Ucune de sahip olmus birisi olarak soyluyorum bunu
-
Yok mu i5 kullanan -
-
Hayırlı olsun güle gile binin hocam
siz ne zaman ne kadara aldınız
bende ikinci elde seneye alabilirim diye düşünüyorum bir yandan genel olarak arabaya çok fazla bi bütçe de ayırmak istemiyorum ama bakalım durumlara bence bi elektrikli araçta her seye sahip nadir modellerden, eqe falan rakibi değil bile:)
bende şehiriçi kullanıyorum elektrikli daha iyi bu yüzden
-
bu soru için çok erken olabilir
yazılımla yapılan bir düzenleme olduğu söyleniyor , alt yapı herşey aynıdır diye düşünüyorum
( yazılımla orjinal versiyonuna çevirmek mümkün mü? sorusuna kesin cevap var mı ?)
nebuneyoutubeHerkese selamlar, Dünyada sadece Türkiye'ye özel olarak üretilen elektrikli BMW i5 eDrive30'u sizler için Adana'da inceledim. Dünya'da sadece Türkiye'de var olan ve daha düşük vergi dilimine girerek nispeten daha 'uygun' bir fiyatla satılan BMW i5 eDrive30 seçeneği ile ilgili merak ettiğiniz her şeye bu videodan ulaşabileceksiniz. Kanalımıza abone olup videoyu beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın! İyi seyirler :) Bizleri aşağıdaki hesaplardan da takip edebilirsiniz! Instagram: https://instagram.com/nebunetv?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr Tiktok: https://vm.tiktok.com/ZMjqqhPUY/ Twitter: https://x.com/nebunetv?s=21 En güncel teknoloji ve mobilite haberleri için www.nebune.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz. #bmwi5 #araba #aslanbaturhttps://www.youtube.com/watch?si=OTQYzczofQk1HFQ4&v=IY4pGbpYhNA&feature=youtu.be
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X