Hayirli olsun ne kadara maloldu |
2023 BMW 5 Serisi (G60) ANA KONU (5. sayfa)
-
-
Haklısınız ama servislik olunca topu müşteriye atıp kaçar mercedes uğraşır durursun -
2013-2015 model F10 dan 2017-2018 modeller g30 - 2021 g30 lci araçları yıllardır kullanan biri olarak g60 ı beğendim yeni koltukları özellikle çok rahat uzun yolda yormuyor ve keyifli, konsol trim sesi yok kasa biraz daha genişlemiş ferahlık daha iyi g30lci ye göre daha geniş daha ferah daha konforlu bir araç olmuş, en son g30lci msport aracımda koltuk yan destekleri 15 dk araç kullandıktan sonra batıyordu rahatsız ediyordu çok, luxury de koltukları daha iyi ama ondanda kayıyorsun virajlarda :)
g60 almadan önce gittim e kasada baktım son kasaya gayet güzel başarılı, donanım seçeneklerinden bşi anlamasamda dinledim bir kaç şey sordum o yok bu yok o olursa bu var bu olursa şu var kafam karıştı, yıllardır bmw 5 serisi kullandığım için bmw donanımına daha çok hakimim o yüzden direk gittim g60 i5 aldım.
1.1.2024 ten itibaren bmw nin tüm araçları 3 yıl garanti oldu sanırım buda iyi bir artı.
genel olarak her kasa değiştiğinde rezil olmuş eleştirileri çok geliyor alışınca vay çok iyiymiş deniyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TOGAH -- 31 Ağustos 2024; 11:19:47 >
-
Bu araca acil galvanic kaplama gelmesi lazım -
Gelmesi gerekenler;
Galvanic tuş takımı
Deri kaplı ön göğüs ve kapılar
Açılabilir sunroof
Vakumlu kapı
Ön kapı hoparlör kapağı değişimi -
Motor daha atik değil mi -
Arabanın kendi konusu gelecek mi -
Büyük ihtimal konu gelecek ama çok fazla taşlanacağım zira kullandığım en berbat BMW oldu bu araç. 6 ay 6 bin km dolduğu an gözünün yaşına bakmadan satarım -
Şu konuyu birisi Markalar bölümünde BMW başlığı altına taşısa süper olur. -
Selamlar. Boş vaktiniz olduğunda önceki mesajlarınıza olduğu gibi bir değerlendirme yaparsanız sevinirim. Eşim yeni kasa x1 kullanıyor. Yakın zamanda 12 gün kadar, ikame olarak verilen makyajlı kasa g30 kullandı. Şaşırtıcı şekilde pek begendi o arabayı. Neden olmasın demeye basladım. Yeni kasasıda boyutları dışında hoşuma gidiyor. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Sağlıcakla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 4 Eylül 2024; 9:4:53 > -
Merhaba;quote:
Orijinalden alıntı: Sierre34Selamlar. Boş vaktiniz olduğunda önceki mesajlarınıza olduğu gibi bir değerlendirme yaparsanız sevinirim. Eşim yeni kasa x1 kullanıyor. Yakın zamanda 12 gün kadar, ikame olarak verilen makyajlı kasa g30 kullandı. Şaşırtıcı şekilde pek begendi o arabayı. Neden olmasın demeye basladım. Yeni kasasıda boyutları dışında hoşuma gidiyor. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Sağlıcakla.
Kadın kullanıcı için nasıl olur bilmiyorum ama bir BMW 5 serisi isteniyorsa kesinlikle en doğru adres G30 olur, bu yorumu ne F10 ne G60 aracım için yapmam, ama söz konusu özellikle LCI G30 ise her zaman sonuna kadar tavsiye edeceğim araçlar arasındadır kendisi. -
İ5 x drive40 sahibiyim Ağustos ayında aldım ve çok memnunum. 6ay öncesinde e drive 40 almıştım fakat sonrasında daha performanslı olması önceliiğim olduğu için xdive 40 aldım. Oldukça memnunum mercedes e serisi ile ne performans ne de tasarım olarak karşılaştırma yapılması bile gereksiz. İ5 kesinlikle açık ara daha başarılı. Mükemmel arabaolmuş. Öncesinde g30 kasaya da sahip olduğum için bu G60 kasanın sürüş konforu ve performansının çok daha iyi olduğunu net olarak söyleyebilirim. Evimde ac sarj yapıyorum. Özellikle Evde sarj imkanı olanlar hiçdüşünmeden elektrikli otoya geçebilirler. Düşünenler için kendi sınıfında İ5 rakipsiz.
-
Merhaba arkadaşlar. Bende i5 Edrive 40 ile aranıza katıldım. G20 den geçmiş biri olarak arada ciddi bir konfor ve kalite farkı olduğunu söyleyebilirim.
Ama menzil anlamında ciddi hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. WLTP değerleriyle alakası olmayan tüketim değerleri alıyorum. Genelde şehir içi kullanım ile maksimum görebildiğim menzil 350 km bandında. Ankarada İncek bölgesinde yaşıyorum. Trafik ve bol iniş çıkışlı bir güzergahtayım. Sizler de menzil bilgisini paylaşabilirseniz sevinirim. Böyle devam ederse ciddi elden çıkarmayı düşünebilirim.
Acaba araçta bir sıkıntı mı var onu anlamaya çalışıyorum.
-
Normal gördüğünüz çünkü hava da soğuk artık. Bence baharda görün öyle karar verin. Togg’um var. Normalde şehiriçi 500 km görüyorum sakin kullanımda. Şimdiler de 380-400 arası soğuktan dolayı… ama bir miktar düşükmüş, alışma sürecinde de olabilirsiniz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: arathorn_trMerhaba arkadaşlar. Bende i5 Edrive 40 ile aranıza katıldım. G20 den geçmiş biri olarak arada ciddi bir konfor ve kalite farkı olduğunu söyleyebilirim.
Ama menzil anlamında ciddi hayal kırıklığı yaşadım diyebilirim. WLTP değerleriyle alakası olmayan tüketim değerleri alıyorum. Genelde şehir içi kullanım ile maksimum görebildiğim menzil 350 km bandında. Ankarada İncek bölgesinde yaşıyorum. Trafik ve bol iniş çıkışlı bir güzergahtayım. Sizler de menzil bilgisini paylaşabilirseniz sevinirim. Böyle devam ederse ciddi elden çıkarmayı düşünebilirim.
Acaba araçta bir sıkıntı mı var onu anlamaya çalışıyorum.
şehir içi kullanımında eğer performanslı kullanıyorsanız ve klima sonuna kadar acık ise normal.Benzinli araçta nasıl tasarruf yapıyorsanız aynı mantık ile kullanmalısınız. şehir içi deneyimim olmadı ama gözlemlerim bu şekilde. Yani kırmızı ışığı görüp gazı erken kesmeniz gerek. Araba regenerasyon yapıyor diye güvenmeyin. Bu kazanç elde etmeyecektir fazla. Kazanç düşük devirde motorun az yakmasından gelecektir.
-
ağostos 1 de 5 milyon. 5.5 fiyat cektiler %10 iskonto.
-
Merhaba arkadaşlar,
i5 eDrive40 ile aranıza katıldım.
Augmented Reality (gösterge ekranında ön kameranın görünmesi) özelliğini nasıl açılıyor bilen var mı?
BMWBLOGyoutubeIn the new BMW i5 and in the 2024 BMW 5 Series, the central area of the cockpit display is reserved for an augmented reality representation of the vehicle and its surroundings. For this purpose, camera images are combined with additional graphics and information. Here is how it works in action in the new BMW i5. Please Subscribe and help us reach 150K 👉http://bit.ly/bmwblog_subscribe Join this channel to get access to perks: https://www.youtube.com/channel/UCTy_K-DwKVBUc4Anbub4arw/join ............................................................ Instagram – http://www.instagram.com/bmwblog Tiktok - https://www.tiktok.com/@bmwblog.com ............................................................. Camera: GoPro 11 - https://amzn.to/40NH9eO Microphone: Rode Wireless GO II - https://amzn.to/3nANaKj #bmwi5 #bmw5serieshttps://www.youtube.com/shorts/GwH9JfbFSIg -
merhaba, öncelikle aracınız hayırlı olsun. aramıza hoşgeldiniz.
bende aynı aracı kullanıyorum, bildiğim kadarıyla ülkemizde bu özellik aktif değil malesef kapatılmış olarak geliyor araçlar.
-
Teşekkür ederim.
Bir de servisten aldığım bilgiye göre Fren Servosu garanti kapsamında değiştirilecekmiş, sipariş oluşturdular parçası geldiğinde ücretsiz değiştireceklermiş.
Bu konuda bilginiz var mı siz değiştirdiniz mi? (Aracım 2023 model)
-
Evet benimki de aynı durumda parçanın gelmesini bekliyoruz. Yaklaşık 3 hafta önce talep ettik henüz bir dönüş olmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X