Şimdi Ara

2023 BMW 5 Serisi (G60) ANA KONU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
26
Favori
20.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar
    Aracınız hayırlı olsun
    Ben de yaklaşık 1,5 aydır kullanıyorum augmented reality var bizim araçlarda
    Navigasyondan adresi girip gösterge ekranında ön kamera ya da yön sekmesini açarsanız çalışacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • altugc A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Aracınız 2024 model mi ConnectedDrive ve E-Sim var mı?

• Luisenbarn kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Connected drive var. E sim için sadece YouTube videoları seyretmeye yarıyor dedikleri için almadım.

• altugc A kullanıcısına yanıt

Bende Augmented Reality için seçenek çıkmıyor. Anlaşılan sadece Connected Drive olan araçlarda var.

• Arkadaşlar yeni 520i ile 520d xdrive karşılaştırması yapabilecek tecrübesi olan var mı? Teknik veriler yakın gibi. Burada da yukarı doğru biraz okudum ama bu konu işlenmemiş son aylarda.

Performans peşinde değilim ama at arabası hissi de kötü hissetirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan21 -- 7 Aralık 2024; 18:25:57 >
  • selamlar herkese 520i m paket alıyorum bende 2 hafta içinde teslimat olucak gibi duruyor.

Aksesuar vb önerileriniz nelerdir.

Burhan bey sizin mesajınıza istinaden, ben geçen hafta ikisinide denedim. tabikide 20d daha performanslı ama bana kalırsa 20i gitmeyen üzücek bir araç değil. At arabası hissiyatı vermiyor. Bana at arabası hissiyatı veren e180 oldu karşılaştırdığımda. Ama en doğrusu denemeniz olur bir randevu alın bence.

• eferes E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

öncelikle hayırlı olsun, orjinal paspaslarını bayi veriyordur sanırım.

başka bir aksesuara ihtiyacınız olacağını sanmıyorum.

düşünürseniz iyi bir yerde ppf yaptırmanızı öneririm.

• Burada i5 m60 sahibi arkadaşlarımız varmı acaba var ise bizlerle tecrübelerini paylaşmak ister misiniz

• Selamlar;

2. wallbox a ihtiyacım olacak. Daha önce 2. yi alan oldu mu acaba? Bir de bizim arabalar 11 kw ile oluyormuş galiba 22 kw olmuyormuş.

• merhabalar herkese 5.20i aldım g60 kasa.

bu anahtara anahtarlık bağlıyamıyorum küçücük o kısım. Siz nasıl kullanıyorsunuz ?

şöyle bir anahtar kılıfı buldum kaliteli duruyor. kullanan varmı ? önerileriniz nedir

borusan oto onlıne store
    BMWi DERİ ANAHTARLIK
    https://onlinestore.borusanoto.com/bmwi-deri-anahtarlik

aynısının orjinal olmayanını aracı alırken bana hediye etmişlerdi hocam. arkasında bağlama yeri var. bayinizden bir isteyin bence verirler.

• Selamlar

1,5 aydır kullanıyorum. ufak tefek artı eksi yazayım faydası dokunur belki.

Bir defa araç epey uzun arkadaşlar, direksiyona geçince bir sakinlik çöküyor, agresif hareketler yapmak istemiyor insan.

Motor , hybrid desteği ile makyajlı g30 ve g20 ye göre daha iyi hissettiriyor. daha çabuk tepki var, arada boşluk azalmış ve hızlanması da görece fena değil. Çoğu normal kullanıcıyı mutlu eder diye düşünüyorum. Ama asıl hadise tüketimde diye düşünüyorum zira izmir içinde son depoda 7,1 gibi bir tüketimle geziyorum. Tüketim tarafında bir başarı var yani.

Son hız 233 limitör. Bu hızı koruyarak sürülebiliyor genel olarak.

Yüksek hızda normal modda direksiyon fazla yumuşak kalıyor bu sebepten yüksek hızda sport modda kullanmak veya direksiyon sertliğini ayarlamak daha iyi bir seçim olur.

Yol tutuş , klasik bmw işte , dönüyor yani çok aşırı taleplerde bulunmazsanız.

Otonom iyi çalışıyor. Direksiyonun alt sol kısmından dokunarak epeyce km ler gidebilirsiniz. sinyal verip direksiyona dokunmaya devam ederseniz şeridi kendi değiştiriyor. Ama almanya daki gibi direksiyonu tutmadan uzunca sürüş mümkün değil , belki ileride açarlar TR de .

Direksiyonu tutsanız dahi gözlerinizi bir süre kapatırsanız araç uyarı sesi ve ışıklarla müdahale ediyor. İçerideki kamera iyi çalışıyor, ses açma kapama , şarkı değiştirme ve 2 adet ayrı El hareketini istediğiniz fonsiyona atayabilirsiniz. Mesela ben bir tanesini tabela okuma ve sesli uyarı iptali için kullandım. Arabaya bindiğimde basit el hareketi ile kapatıyorum. Sürekli uyarı vermemesi için

Otonom sürüşte sert kavşakları virajları bildiği için önde araba olmasa dahi araç yavaşlıyor ve virajı alıyor. Bu kısım gayet güzel.

Süspansiyonlar konforlu sayılır , bende 20 jant m pro paketi var , eğer 19 jant olsaydı daha da iyi olurdu. Frenler çok iyi.

Gelelim negatiflere . Vakum kapı yok . Akustik cam yok. Rüzgar yol sesi benim pek hoşuma gitmedi. Böyle bir arabada şu an TR de satılan G20 lere göre daha iyi olmasını veya en azından aynı olmasını beklerdim. Bana biraz fazla geldi.(belki bana öyle geliyor , araca binenler sessiz diyor ama bence biraz fazla) Gerçi bugün xc90 ile epey tempolu yol yaptım , onda da durum benzer. Ses durumu yakın.

harman kardon kesinlikle g30 dakinden kötü . i5 lerdeki bowers epey iyi buna göre .

160 sabit hız , istanbuldan İzmire , yağmur rüzgar soğuk dahil 10 litrenin altında kaldı. Bu arada 160 sabit dediğim yüzlerce km 160 gitmek. Öyle bir kaç saniye çıkıp yolu 160 gittim şeklinde değil. baharda , rüzgarsız yağmursuz 9 altı bile olur.

Head Up display gayet güzel çalışıyor. netliği , fonksyonları düzgün. multimediya ekranları çok iyi. E sim aktif etmedim. araçta var ama gerek duymadım şimdilik.

uzaktan erişimde herşey var ama bence uzaktan erişimin en kullanılacağı nokta aracı ısıtmak veya soğutmak olur. Bu benzinli arabada zaten mümkün olmamakla beraber kapalı otoparkımda internet çekmediği için ne alırsam alayım kullanacağım bir özellik değildi . Zaten kapalı otoparkta bu tür detaylar çok gerekmiyor İzmir bölgesinde.

aklıma gelenler bunlar şimdilik.

• ridleyscott kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Konu dışı ama yanıtlarsanız sevinirim , bende i5 var yaklaşık 1 yıla geliyor memnunum araçtan ama xc90 a geçsem mi diye düşünüyorum. Sizin iki araç hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Özellikle 4 çeker ve yerden yüksek olduğu için premium olarak daha uygun bir alternatif bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suggestions S kullanıcısına yanıt
    BMW’den sonra Volvo’ya geçilmez

• ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Araç ile alakalı tecrübelerinizi burada paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Bende BMW i5 edrive40 m Sport pro arka aks dahil tüm opsiyonları olan bir araca sahibim. Öncelikle aracımdan çok memnunum. Kendime ait otoparkım olmayışı vede acil durumlarda uzun yolculuklara çıkmamdan dolayı benzinliye geçme düşüncem vardı sizin bu paylaşımınız tam isabet oldu. Bu arada sizde İzmir’de ikamet ediyorsunuz sanırım bende İzmir’de yaşıyorum

• ÖzgürErişen UKCBW kullanıcısına yanıt

öneriniz nedir hocam? diğer seçenekler 20m civarında

• Suggestions S kullanıcısına yanıt
    Evet volvoya geçilmez…
    Audi zaten ölü…

Aynı şekil bende mercedes E serisi ile Bmw 5 serüsi arasında gidip gidip geliyorum

Arada seçenekler İ7 , masaratti gracale başkada 7-8 e seçenek yok bşr anda fiyat fırlıyor
    Çok sıkışık bir aralık

Üstelik 5 de E de parasının arabası değil

• İ5’lerde vakumlu kapı opsiyonu geldi mi? Bir ilanda diğer araçlarda olmayan vakumlu kapı yazılmış dışarda mı yaptırdı acaba

• mbkaynar M kullanıcısına yanıt
    Evet dışarıda yaptırıyorlar ve kullanılan malzeme made in china ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.