< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2023 BMW 5 Serisi (G60) ANA KONU (6. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Aracınız 2024 model mi ConnectedDrive ve E-Sim var mı?
-
Sağolun. Connected drive var. E sim için sadece YouTube videoları seyretmeye yarıyor dedikleri için almadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende Augmented Reality için seçenek çıkmıyor. Anlaşılan sadece Connected Drive olan araçlarda var.
-
Arkadaşlar yeni 520i ile 520d xdrive karşılaştırması yapabilecek tecrübesi olan var mı? Teknik veriler yakın gibi. Burada da yukarı doğru biraz okudum ama bu konu işlenmemiş son aylarda.
Performans peşinde değilim ama at arabası hissi de kötü hissetirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan21 -- 7 Aralık 2024; 18:25:57 >
selamlar herkese 520i m paket alıyorum bende 2 hafta içinde teslimat olucak gibi duruyor.
Aksesuar vb önerileriniz nelerdir.
Burhan bey sizin mesajınıza istinaden, ben geçen hafta ikisinide denedim. tabikide 20d daha performanslı ama bana kalırsa 20i gitmeyen üzücek bir araç değil. At arabası hissiyatı vermiyor. Bana at arabası hissiyatı veren e180 oldu karşılaştırdığımda. Ama en doğrusu denemeniz olur bir randevu alın bence.
-
Teşekkürler
öncelikle hayırlı olsun, orjinal paspaslarını bayi veriyordur sanırım.
başka bir aksesuara ihtiyacınız olacağını sanmıyorum.
düşünürseniz iyi bir yerde ppf yaptırmanızı öneririm.
-
Burada i5 m60 sahibi arkadaşlarımız varmı acaba var ise bizlerle tecrübelerini paylaşmak ister misiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X