? |
2023'de sınava girdim 2025'te OBP kırık mı olur?
-
-
Hayır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olmaz.
-
Herhangi bir senede üniversiteye yerleştiyseniz ondan bir sonraki sene girdiğiniz kırılır diye biliyorum hocam. Siz 2023'te üniversiteye yerleşmişseniz bile kırılacağı sene 2024 olurdu. Eğer yerleşmezseniz (yanlış hatırlamıyorsam tercihte yerleşseniz de kayıt yapmak gerekiyordu sanırım ama net hatırlayamadım teyit edin bunu) zaten kırılmıyor hemen ertesi sene olsa da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan_45 -- 23 Ağustos 2024; 12:25:5 > -
eğer tercihte bir yer tutarsa kayıt olsan da olmasan da obp kırılıyor diye biliyorum. Ama keşke obp denen saçmalık hiç olmasa. obp olmasa 25k sıralamam olacaktı ne güzel. obp haksızlıktan başka bir şey değil.
-
Anladım hocam yanlış hatırlamışım demek ki sağ olun düzeltme için. Şu an durum tam olarak nasıl pek bilmiyorum ama merkezi sınavlar yapılıyor liselerde artık. Biraz daha adil olabilir belki bu sayede
-
yine de olmasın biz yandık başkaları yanmasın.
-
Hayır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X