Şimdi Ara

2023 model Philips OLED908 MLA OLED panel ile 2100 nit parlaklık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
12
Favori
9.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Apple Tv 4K 3 Nesil bir cihaz alın işinizi görür

• Arkadaşlar merhaba, oled 908 modellerine kafam yatmışken 909 serisinin çıktığını görünce biraz bekleyeyim dedim. Yaklaşık 1 aydır, 809 serisi Türkiye' de satışta fakat 909 serisi hala gelmedi. Bu konuda yeterli bilgi de bulamadım. Sizce 909 serisi ne zaman gelir? Beklemeye değer mi? 908 i çok beğendim aslında gayet yeterli ama 909 da bazı yenilikler yapılmış. Almışken de güncelini alayım diyorum. 909 serisi ne zaman gelir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt

Mağazaların elinde stok miktarı yüksek olduğu için satışa sunulmadı diye düşünüyorum. Stok miktarı azalmadan mağazaya gelirse 908 satışları azalır, satış stratejisidir yani düşüncem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.inspector kullanıcısına yanıt
    Peki sence ne zaman gelir? Ben şu sıralar alma arifesindeyim. Yine bir 3 ay kadar bekleyebilirim. 908 i alıp geçmek mi mantıklı yoksa 909 u beklemek mi? Bir de fiyatlar ne olur bu konu da da bilgim yok. Çok yüksek fiyattan girerse o da benim için sorun olur.

Remux filmleri torret ya da benzeri platformlardan bilgisayara indirip evdeki yerel ağ üzerinden izlemekten bahsediyor arkadaş. Kodi isimli uygulamada yerel ağ üzerinden indirip izlemeye yarıyor. Ondan bahsetmiş genel olarak.

• Ocak Ayında MediaMarkt'tan satın aldığım 65OLED908 satılıktır. Nakit ihtiyacından ötürü satıyorum. İlan aşağıda, düşünen olursa fiyatta anlaşırız.

https://forum.donanimhaber.com/philips-65oled908-satilik--158847434

• ocean-x O kullanıcısına yanıt
    Beni yanlış anlamayın lütfen ama piyasa da sizin istediğiniz fiyattan daha düşük ve sıfır satılıyorken sizin biçtiğiniz fiyattan kimse almaz. Vatan da şu an 79999 dan satışta. Bu arada merak ettiğim konu neden sattığınız? Ben de almayı düşünüyorum. Herhangi bir problem mi yaşadınız? Geçmiş mesajlarınıza baktığımda elektrik gitmesinden kaynaklı sorunlar yaşadığınızı yazmışsınız konuda. Bu sebepten mi satıyorsunuz yoksa başka nedenler de var mı?

Evet ana mesajdan fiyatı revize edemiyorum dh'de problem var kod gelmiyor. Güncel fiyat ana mesajın altında.

Öncelikle nakit ihtiyacından satıyorum. Ama bir diğer sebep ise ilk tv'yi yukarıda yazdıgım sebeplerden garantiden değiştirdim. Tekrar aynı sorunu yaşamadım ama bu sorunlar philipse olan güvenimi kırdı. Televizyon fiyat performans olarak çok iyi bu konuda hem fikiriz, fakat benim şansım olacak ki elektrik gidince yazılım silme sorunu, uygulamaların yavaş açılması ya da açılırken ekranın öylece takılı kalması gibi sorunlar var.

değişim süreci de çok problemli. philips asla karışmıyor. git diyor mediamarktla çöz sorununu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean-x -- 8 Temmuz 2024; 13:44:56 >
  • amaat A kullanıcısına yanıt

Anladım hocam sağolasın araştıracağım, peki sizce indirmeden izlemek için en kolay çözüm apple tv almak mı olur iyi bir görüntü için?( 100mps internet var evde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.inspector -- 8 Temmuz 2024; 22:32:36 >

Tahminim 120-130 bandında bir fiyat ile satışa sunulur, 909 ile kıyaslamadım hiç ama örnek vermek gerekirse 907-908 arasında panel yapısı değiştiği için ben 907yi almayı düşünmemiştim, fakat panel yapısı aynı ve çok büyük yenilikler getirilmediyse 908i kampanyada yakalayıp uygun fiyata almak daha mantıklı gibi

Ben Apple tv 4k ürününü kullanmadım. Kullanan arkadaşlar büyük fark var diyorlar. Araştırmak lazım, eğer öyleyse ve dijital platform üyelikleri iz varsa(Netflix, amazon prime, Disney plus...) Apple tv 4k almak mantıklı. Yok remux filmleri indirerek izleyeceğim derseniz kodi, vlc player apklar ile yerel ağ üzerinden izleyebilirsiniz. Ancak apk ların hdr kaliteleri çok iyi olmayabiliyor ve altyazı için extra ayar yapmanız gerekebilir. Bu özellikleri değerlendirin, tercih sizin.

2 ay sonra alıcam tv. İnşallah 2 aya 908 in stoğu bitmez fiyatta artmaz. 909 u bende o aralıkta bekliyorum. 908 alıp geçmek daha mantıklı aslında ama 2 ay beklemem gerekiyor.

Şimdi vatanın sitesinden stoktaki mağazalara baktım genelinde “tükenmek üzere” ibaresi var, mediamarkt sitesinde ürün hiç görünmüyor, vatandaki fiyat gördüğüm en iyi fiyat olabilir 79.000, bu sebepten 2 ay sonra 909ları görebiliriz, inşallah bu stoktan size de kalır çünkü cidden uyguna almış olursunuz

• amaat A kullanıcısına yanıt

Çok sağol hocam bilgiler için biraz daha araştıracağım

Evet farkındayım. 79 bin gayet iyi bir fiyat aslında fakat şu anda ödemelerim var kredi vs ancak 2 ay sonra alabilirim. Durum sadece maddiyat anlayacağınız. 908 piyasaya çıktığında 907 bir anda ortalıktan kaybolmadı. 908 de öyle olurda, fiyat sabit kalır mı ondan çekiyorum sadece. Tesellim bu yönde. Bir anlamda da 909 un fiyatını merak ediyorum 908 in üstüne konulmuş bu model. Ama 100k lara da çıkamam. Keşke şu an alsam ama elden gelen bir şey yok.

sizde haklısınız hocam, Türkiye’de kaliteli elektronik ürünleri edinmek zaten imkansız olmaya başlıyor, bu arada can sıkmayım ama nedense şuan 75.999a revize ettiler fiyatı ya da ben yanlış baktım ilk baktığımda

😆😆😆 İlginç al al diye dürtüyorlar beni. Zaten şansım hiç olmamıştır bu konularda. Alacağım zaman fiyatlar yükselir. Almayacağım zamanda indirimlere girer. 2 ay sonra umarım bu fiyatları bulabilirim. 909 alabileceğimi hiç zannetmiyorum. 55 inç te istemiyorum zaten. 65 inç yeterli bize.

Hocam bir de vatan iyi midir? Pek alışveriş yaptığım bir yer değil. Bir sorun yaşadığımda nasıl aksiyon alıyorlar? Televizyon hakkında değişim veya iade için herhangi bir zorluk çıkartıyorlar mı?

MM haftalardır 78bin TL’ den sattı ve stoklarını bitirdi.

• evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Vatan kaldı geriye o zaman sadece. Vatan iyi midir? Bir sorun yaşar mıyız? Ne dersiniz? Bir de tv yi aldıktan sonra izlemem gereken adımlar nelerdir? Ölü piksel testi vs. kuruluma geldiklerinde yapmalıyım herhalde? Nasıl yapıyoruz? Ve bunun gibi nice hangi testleri yapmalıyız? Bir de tv nin sıfır olduğunu nerden anlarız? Şikayetvar da bana 2 nci el ürün satmışlar diyenler var. Yardımcı olabilecek biri varsa çok iyi olur.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.