Şimdi Ara

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.960
Cevap
71
Favori
108.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yatak olma, uzun yükleri taşıma anlamında ne ölçüde esnekliğe sahip olduğunu anlamaya çalışıyoruz.

zahmet olacak ama son olarak sağ taraftaki koltuğu öne doğru yatırırak arka koltuklarla ne ölçüde paralel hale geldiğini de fotoğraflarsanız memnun oluruz :)

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaşılan diğer görsele göre yorum yaptım. 1.8-2mt zor bence. Kullanıcıları daha iyi aydınlatır tabi.

508 sw vardı sanırım sizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 27 Şubat 2025; 16:35:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL

Simdi on koltuklarda ben otururken uzunluk 153cm, on koltuk komple one cekilmisken uzunluk 166cm

Fotograflarda asagida
    HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Şubat 2025; 17:30:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL

• Honda嘉田汽車youtube
    【FIT e:HEV 三大爽感你必須知道❗❗】#嘉田汽車
    https://www.youtube.com/shorts/ArhJBcV_S1Y?si=GjHPg7X_afpDAdRZ

Bu videoda degisik yukleme örnekleri verilmis

• Teşekkürler arkadaşlar

@tasshelhoff 🖐️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    E nasilmis?

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt

Bagaj görselleri aratirken denk geldi paylaştığım görsel bende acaba mi dedim.

Evet eskiden vardı 508 sw👍

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Bu segment için çok kullanışlı, bu segmentte sıfır araç alacak olsam sanırım başka model bakmam👍

Ama benim için küçük bir araç👍

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    Gereksiz bir mesaj olmus, sanırım hizli okudunuz yada amaciniz baska bilemedim.

Standart 10 airbag le satilan tek b-c-d segmenti arac demisim, nasil okudunuz bilmiyorum ama tek iddiam bu cunku oyle.

Yoksa c segment d segment ozelliklerinde dir filan demedim siz kendiniz uydurmussunuz orasini

E segmentte de standart 10 airbagli araclar mevcut.

arastirin varsa baska b-c-d segment arac getirin yazin. Ama standart pakette olacak guvenlik paketi vb paketi gibi ek para verilip alinan bir sey olmayacak.

Bende yanlis arastirmisim diyeyim duzelteyim.

Arastirmaniza faydali olmasi icin,

2 on,2 on yan,2 arka yan,2perde, 1diz ve bir on yolcu surucu arasi merkezi havayastigi mevcut aracta.

Diger turlu yazilan sey dogrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 27 Şubat 2025; 23:47:23 >
  • bilecikhavası B kullanıcısına yanıt

merhaba mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın.

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın, grup üyeliği için özelden telefon ve isminizi yazabilirsiniz.

b modna gelince, b modu rejeneratif frenin etkisini arttıran bir mod. normalde jazz da ayağınızı gazdan çekip frene bastığınızda araç fren balatası disk ikilisi ile değil öncelikle elektrik motorunun ters çalışması ile yavaşlamaya başlar bu aşamada da elektrik üretir pillerini doldurur.

b moduna aldığınızda kullanma kılavuzuna göre bu işlem daha hızlı şekilde oluyor ki b ye alıp yokuş aşağı fren yaptığınızda pilin hızlı dolmasından yazılanın doğru olduğu anlaşılıyor.

ben b modunu hem bu iş için, hemde fren pedalı yerine yavaşlamak için kullanıyorum.

misal uzakta bir kırmızı ışık gördünüz , b moduna alıyorsunuz ışığa varıncaya kadar hem araç yavaşlamış oluyor hemde enerji kazanmış oluyorsunuz. ışığa iyice yaklaşınca da fren pedalına basıp duruyorsunuz.

bu sayede balatalarımız da eskimemiş oluyor.

hayırlı günler.

• jazz crosstar ın hem elektrikli hem benzinli hem hibrit araçlarla performans kıyaslaması.

kaynak 1001 cars youtube kanalı

HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL1001carsyoutube
    This is the GPS acceleration (beschleunigung) of Honda Jazz Crosstar e:HEV 1.0l Hybrid 2023/2024/2025. It has hybrid drive-train with inline-4 petrol engine 1.5l + electric. System power: 90 kW (122 HP), 253 Nm, FWD, no gearbox (behaves like automatic). See the results from 0-60 mph, 0-100 kph, 0-140 km/h, 0-100 mph and up to top/max speed. I checked drag time measuring GPS speed (Racebox 25 Hz, better than Dragy). 00:00 Specification Honda Jazz Crosstar e:HEV 1.5 l Hybrid (power and torque) 00:07 Acceleration results for Honda Jazz Crosstar eHEV FWD 00:11 0-60 mph: 8.5 s 00:22 0-100 km/h in 9.0 s 00:32 0-140 km/h in 18.1 s 00:44 0-100 mph: 30.0 s top max measured GPS speed: 175 km/h (109 mph) (quater) 1/4 mile drag race time: 16.6 s @ 134.81 kph (83.77 mph) 01:32 Overtake acceleration (in ECON mode) 01:29 Acceleration in normal/comfort mode Honda Jazz Crosstar Hybrid 80-120 km/h in 6.2 s 70-140 km/h in 12.5 s 60-100 mph in 20.1 s 02:38 Comparison with other cars, also petrol, hybrids cars 03:05 Final drag time results Honda Jazz Crosstar e:HEV 1.5l Hybrid front wheel drive -------------------------------------------- [PL] Przyspieszenie Hondy Jazz Crosstar eHEV 1.5 l Hybrid, pełna hybryda, czas przyspieszenia 0-100 km/h, prędkość maksymalna. Hybrydowy Jazz
    https://www.youtube.com/watch?v=uq9tl-4pGRg

hatta bu test crosstar yerine elegance ile yapılsaydı söz konusu süreler 0,4 saniye daha kısa olacaktı. elegace crosstardan 0,4 saniye daha iyi hızlanmaya sahip 0-100 de

1,5 atmosferik motorlu bu diyen çıkar gene :)

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 28 Şubat 2025; 0:21:53 >

• bayiide herhangi bir indirim vs var mı şu an dostlar crosstar için

ya da hediye ettikleri herhangi bir şey

sitedeki liste fiyatı mı geçerli tamamen?

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Liste fiyatindan cok az dusuyorlar duserlerse, genelde onuda dusmuyorlar.

Hediye filan da daha alan olmadi.

Arac 3 aydir zam görmüyor bu ay bence zam da gelecek

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 28 Şubat 2025; 14:34:10 >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt

çok iyi zaten aracın ışıklarda kalkıştan anlaşılıyor performansı

• HONDA JAZZ 1.5 E:HEV MENZİL ARTTIRICILI ELEKTRİKLİ ARAÇ-STD 10 AİRBAGLİ TEK B SEGMENTİ OTOMOBİL

bir çocuk bisikleti ve bir 20 jant bisiklet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 1 Mart 2025; 15:13:19 >
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt

ben şubatın üçüncü haftasında satın aldım. 1480 fiyat, bagaj havuzu + kauçuk paspas hediyesi oldu. pazarlık pek beceremem direkt zaten kendileri bu fiyattan söylediler.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.