Kaç km bakımı hocam |
2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (15. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EmekkkBu nedir ya yok artık sanki bmw bakımı
Durum bu, filtreler değişmeseydi 10 bin tutacaktı.
Şimdiden büyük konuşmayayım ama değiştirmeye karar verirsem ve imkanım olursa bir sonraki arabam çinli elektrik olacak.
Şimdiye kadar biri fransız biri avustralya menşeli olanlar hariç hep alman arabasına bindim ama bundan sonra alman arabası daha doğrusu avrupa markaları ile çok çok zor.
Yanlış anlama olmasın arabadan şimdilik çok memnunum, bundan sonra benim için olayın gitttiği yön bu.
-
İlk bakım, 15 bin km.
Araba 12.900 km'deydi.
-
baya yüksek tutmuş ben filtreleri değişmem:)
-
El beceriniz varsa 2 yıl beklememek ve servise fazladan vermemek için kendinizde değiştirebilirsiniz, orjinal parça veya muadili ile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teşekkürler bilgilendirme için
-
Ben de rline aldım. Öneriniz olur mu teslim alırken ya da ilk başlar için? Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: idleeee
Ben de rline aldım. Öneriniz olur mu teslim alırken ya da ilk başlar için? Teşekkürler.sıfırmı aldınız acaba , kaça aldınız
-
Evet sıfır 2810 a beyaz rline. Travel assist ve çevre görüş de var
Hayırlı uğurlu olsun, hep iyiliklere götürsün sizi..
teslim alırken teslim tutanağına “HER HAKKIM SAKLI KALMAK ŞARTIYLA TESLİM ALIYORUM” yazıp imzanızı öyle atın..
kapı ve koltuklardaki mavi şeritlere (bende beyaz) dikkatlice bakın herhangi bir yerinde kesik çizik olmasın, ben aldıktan bir gün sonra sağ arka kapıda bir ufak yırtık fark ettim ama tabii 24 saat içinde bizden mi kaynaklandı alırken mi vardı bilemediğim için bir şey diyemedim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim iyi dilekler ve tavsiyeleriniz için 🙏
Herkese hayırlı uğurlu olsun özellikle b9 aldığınız için.
Ben de haziran sonu aldım. Tüm ön yargılılara teşekkür ediyorum ki ülkemizde talep az sw lara ve böyle mükemmele yakın bir araca uygun fiyata sahip olabiliyoruz.
Keşke bu grubu daha önce göreymişim.
Variant wp gubu var ama orda çok az b9 var ve hiç muhabbeti dönmüyor.
2460 versiyonu yazılım ile ses kayması, tahrik hatası, asistanların devre dışı kalması gibi tüm hatalar sebebi ile geçen ay Ankara Arca ya aracımı götürdüm. Güncelleme olacak dendi ve araç bir gün kaldı. Sonuçta güncelleme yapmamışlardı, sadece aracı 1 gün şarjda tutmuşlar. 48v aküyü tam doldurmakk için. Tabi ki hatalar devam ediyor ara ara.
İyi ki demediğim gün yok. Uzun yolda Tesla ları sollayarak 150 ortalama hızla gidip 6 litre yakıyor olmak harika bir şey.
Tek eksi yanı uzun olması. Otopark bulması zor oluyor. Bir kere valeye verme gafletinde bulundum. Kapalı yer altı otoparkına girdiler. Sol ön ve sağ arka tamponu hafif sürtmüşler. Maalesef eve gidince farkettim.
13000 km de şu anda. Bakımı olabildiğince erteliyorum..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X