Sıfır fiyatları Birbirine çok yakın araçlar. 2008 b segmenti, golf c. Sizce hangisi tercih edilebilir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Sıfır fiyatları Birbirine çok yakın araçlar. 2008 b segmenti, golf c. Sizce hangisi tercih edilebilir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golf derim bu kıyasta. |
Golf derim bu kıyasta. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golf, |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 16 Eylül 2024; 18:34:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golf modelinin hangi donanımı bilmiyorum ama Style Donanım ise direk Golf. Diğer donanımlarda ise farklı bir otomobil tercih etmelisiniz. |
Su golfun bagaji az buyutseler şahane olurdu :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yılardır tipini bile değiştirmediler :) Bagajı yada boyunu büyüteceklerini hiç sanmam . |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sadece bu 2 seçenek varsa C sınıfı ve manuel vitesi olmasından dolayı Golf derim. Normalde bana hitap eden bir araç değil ama. |
3008 de guzel araba ama ben ihtiyaca gore alinmasi kafasindayim. Buyuk araba cunku :) son kasayi kimse begenmemis < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golf kalitesiyle içinden geçer. İç mekan olarak peugeot biraz daha pavyonumsu görüntüye sahip. Ama aldanmamak gerek. |
Golf. |