Şimdi Ara

2024 sıfır peugeot 2008 Allure mi, 2024 Golf 1.5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır fiyatları Birbirine çok yakın araçlar. 2008 b segmenti, golf c. Sizce hangisi tercih edilebilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Golf derim bu kıyasta.

• Talihsiz bir soru olmuş, tartışmasız golf. 2008 sadece dışarıdan güzel duran bir araba onun dışında bir esprisi yok.

• Golf,

• Ya talihsiz derken ben birçok insan Farklı seçimler sebebiyle farklı markaları alabiliyor ,isteyebiliyor. bu çok normal bir soru aslında :) adam diyebilir Bu araba yüksek araba istanbul'da yerden yüksek araba iyidir bagajı daha fazla Ne bileyim üstü biraz daha yüksek daha Havadar benim işime gelir diyebilir. Ya da der ki ulan dsg lanet olsun :) Yoksa golf zaten c segment. Daha konforludur.

Peki 1.0 motor olan makyajsız kasa bile olsa yine Golf der misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 16 Eylül 2024; 18:34:45 >
  • Golf modelinin hangi donanımı bilmiyorum ama Style Donanım ise direk Golf.

Diğer donanımlarda ise farklı bir otomobil tercih etmelisiniz.

• bamorex kullanıcısına yanıt

Su golfun bagaji az buyutseler şahane olurdu :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tanra T kullanıcısına yanıt

Yılardır tipini bile değiştirmediler :)

Bagajı yada boyunu büyüteceklerini hiç sanmam .

• Ne istediğinize bağlı biri hatchback biri crossover bambaşka araçlar herkes golf düşünseydi 2008in hiç satmaması gerekirdi ama sınıfının en çok tercih edilen araçlarından biri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece bu 2 seçenek varsa C sınıfı ve manuel vitesi olmasından dolayı Golf derim. Normalde bana hitap eden bir araç değil ama.

• Pejo'dan uzak dur!

• Pejo motoru ödül almış. Opel citroen gibi markalar da kullaniyor. Golfte Yeni modellerde eski dsg sorunları yoktur umarim. Sanzuman sikintisi biraz da kullanicidan kaynakli.

Adam hafif yokusta araba park edecek. Önce bosa almasi gerektigi halde parka aliyor. 2. Elde de bizde patliyor arac :)

• 2-3 yaşında 3008 düşünürdüm 180 bg olanlarından ama ...

• Onyargisiz kullanıcısına yanıt

3008 de guzel araba ama ben ihtiyaca gore alinmasi kafasindayim. Buyuk araba cunku :) son kasayi kimse begenmemis

• Golf kalitesiyle içinden geçer.

İç mekan olarak peugeot biraz daha pavyonumsu görüntüye sahip. Ama aldanmamak gerek.

• 2008 yüksek tavan ferahtır vs gibi düşüncelere kapılmayın zira 3008 de dahi golfteki ferahlık yok. Tavan basık.

Golf ile olan sınıf farkı davlumbazlara çarpan taş sesinden, tavana çarpan yağmur sesine kadar hissedilir.

Dsg yada yarı otomatik debriyaj sistemli herhangi bir şanzıman belli aralıklarla debriyaj değişimine ihtiyaç duyar. Eğer dur kalk trafikte çok düşük hızlarda 10-15km/sa gibi çok fazla kalıyorsanız araç sarsılmasın diye sürekli yarım debriyaj yapar. Buda debriyaj ömrünü kısaltır.

Bunların dışında dsg nin bazı yapısal zayıflıkları da mevcuttur. Basınç tüpü gibi. Benim anladığım kadarıyla zaman içinde bu konularda da iyileştirmeler yapılmış.

Pejeda da benzer sıkıntılar motor kısmında mevcut zaten.

İki araç arasından pejo seçmek için tek sebep pejo tasarımlarından etkilenmek olabilir.

Her açıdan optimum bir araç arıyorsanız yıllardır olduğu gibi golf.

• Golf.

• Teşekkürler arkadaşlar. Bir çocuk sahibi olunca suv mu golf mu diye düşünüyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.