Merhaba Hoover marka çamaşır makinası önerir misiniz ? Forumda herkes bir şeyler yazmış ama Hoover hakkında pek bilgi bulamadım. Wifi özelliğinden dolayı 18bin'e kadar olan modellerinden birini düşünüyorum. Evimde de akıllı ev sistemi var onunla uyumlu olması da hoşuma gitti açıkçası. Birde 10 yıllık motor garantisi sunuyorlar. Tabi servis kalitesini ve parça fiyatlarını hiç bilmiyorum. Parçaları da kolay bulunur mu, hiç bir bilgim yok. Ancak özellik açısından çok hoşuma gitti. Hoover olmassa Samsung düşünüyorum. 9KG minumum bir cihaz işimi görür. |
2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ?? (18. sayfa)

-
-
Merhaba, çamaşır makinesinin değişme zamanı geldi ve Siemens WG44B2A0TR ile Bosch WGB244A0TR modelleri arasında kaldım. Siemens 1000₺ daha pahalı. Malzeme kalitesi amortisör kalitesi daha farklı mıdır acaba? Aynı fabrikada üretildiklerini biliyorum ama Siemens daha çok kalite kontrol testinden geçiyormuş, 1. kalite diye tanıtılıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mediamarkt
SIEMENS WG52A2F0TR A Enerji Sınıfı 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_siemens-wg52a2f0tr-a-enerji-sinifi-10-kg-1200-devir-camasir-makinesi-1229516.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.40.6
Bunu aldım nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba teşekkür ederim.
Cihaz sıkma hariç oldukça sessiz ve şimdilik çok iyi ileride nasıl olur bilemiyoruz şans işi artık.
BSH'de garanti konusunda ise bitimine 6 ay kala uzatma yapılıyor ve 1 yıl uzatma yapılıyor hemen yapamıyorsunuz .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Profilo CGA252ZXTR vs siemens wg52a2f0tr sizce hangisi alınmalı siemensi iptal edebilirim fiyatları aynı
Arkadaşlar merhaba 16 yıldır Arçelik 7103sj 7 kg 1000 devir olan çamaşır makinesi su tahliye etmiyor heryeri kontrol ettim sök tak yine aynı. Yaptırsam 2.el parası çıkacak belki de ne önerirsiniz. Değişim mi sıfır mı fp var mı. Eve en son Siemens buzdolabı aldık memnunuz bsg grubu mu olsa iyi olur. Neye dikkat etmeliyim tşkler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siemensle aralarında bir fark var mı bilemiyorum ama ben WGB254A0TR modelini kullanıyorum. Çok memnunum.
16 yıllık Arçelik çamaşır makinemiz demin duman duman ben yolun sonuna geldim diyerek bize veda etti. Sıkma kısmında 16 dakika dolmadan kendini kapattı sonra tekrar çalıştırdık duman çıktı. Güzel öneriler varsa alabilirim.
Beko CMXD 9100 almış ailem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caga17 -- 24 Aralık 2024; 13:59:42 > -
Electrolux almayin , firma bastan sona sorun cikariyor.
Servis zaten berbat. Servis formuna soyadimi yanlis yazmislar, 1 aydir duzeltiremiyorumz
Musteri hizmetleri yetksiz birsey yapamiyor ,maillerime cevap yok birsey yapamiyor, tek yaptiklari ,merkeze iletiyoruz demek , sonrasi yok 1 ay gecti 3 harfivdegistireceker ,onu bile yapmaktan acizler.
Hakem heyetine gittim , soy adim yanlis olarak malesef ,herseyi kullanici hatasi deyip geciyorlar, bastan sona garanti kagitta .
Ayni sekil de ocak ta almistim electrolux paslandi boyasi sicaktrtan atti,çok kalitesizm cikti , 5 ay icinde yine aynisi kullanici hatasi, garanti kagit ùzerinde , baska bir marka almadigima çok pismanim açikcasi,uzak durulmasi gerek diyenler hakliymis gercekten.
merhaba hocam makineden memnun musun?
-
Merhaba hocam. Genel olarak oldukça memnunum hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Özellikle sormak istediğiniz bir konu varsa da cevaplayabilirim.
teşekkür ederim tambur kalitesi wga'lara göre nasıl aynımı? 20 bin bandında ki ürünlerine göre malzeme kalitesi nasıl
-
Teknik bir kıyaslama yapamam ama burada bu konuda bilgili arkadaşlar var. Onlar açıklayabilir. Ancak malzeme kalitesi genel olarak üst düzeyde. Yıkama ve durulama aşamalarında oldukça fazla seçenek sunuyor. Çamaşırın kuru/deterjanlı kalması, tamburun çarpması vb. burada sık dile getirilen hiç bir sorun yok. Bir çamaşır makinesine göre sessiz. İ-dos programı sorunsuz çalışıyor.
Selamlar herkese, yakın zamanda annemlerin çamaşır makinesi ömrünü tamamladı. Onlara güncel uzun süre kullanabileceği bir makine bakıyorum. bütçe 40 civarlarında. Belki biraz daha zorlayabilirim. Trendyoldan almam şart. Orada kuponum var.
Şu 2 model almanya üretimi sanırım. Hangisini almak mantıklı olur ? Bunlar haricinde önerileriniz var mıdır ?
Şimdiden teşekkür ederim
-
bilgilendirme için teşekkür ederim bende hepsiburadadan 38 bine wg244a0tr aldım
-
Hocam sanırım üstteki arkadaşın Trendyol linkinş paylaştığı Siemens "wg44b2a0tr" modelini aldınız. Trendyol'da 48 bin TL görünüyor, Hepsiburada'da 40 bin dolayında, ancak gördüğüm kadarıyla bu paraya rağmen alette kurutma özelliği de yok. Bu kadar pahalı yapan nedir bu makineyi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Ocak 2025; 23:19:40 >
25 yıla yakın orjinal İsveç malı Electrolux buzdolabı ve çamaşır makinesi kullanıcısı olarak bu yazdığınıza üzüldüm ve markadan biraz soğudum an itibariyle hocam. Çamaşır makinesi düşünüyorduk yine Electrolux marka ama onlar da Bosch gibi bozduysa alternatif bakmak gerek sanırım. Yazık ya gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Ocak 2025; 20:52:48 >
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Umarım memnun kalırsınız. Sorularınız olursa cevap vermeye çalışırım yine.
ürün bosch un üst segment ürünü ve almanya üretimli olduğundan kaynaklı
-
yeni arçelik grubu ürünlerinden alıp, kısa sürede paslanma sorunu yaşayan oldu mu? Ürün araştırırken çok fazla denk geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X