< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ?? (17. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hayırlısı olsun arçelik,beko,grundig,altus,keysmart aynı alt yapıya sahip arada fonksiyon ve makyaj farkı var belki en üst modelleri daha kalitelidir.
Bütçe önemliyse serinin en alt markasını alıp ek garanti yaptırmak daha mantıklı nasıl olsa benzer ömüre sahip bir çoğu.
-
Merhaba, öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim. Eski çamaşır makinem bozuldu, tamir maliyeti de çok yüksek söylendi yeni bir makine bakıyorum.
Kurutma makinem Electrolux, çamaşırda da Electrolux düşünüyorum. İki model arasında kaldım fiyatları da bir birine yakın hangisini önerirsiniz?
EW7F249PST
EW8F229ST
8 serisini yıkama öncesi deterjan karıştırma özelliği nedeniyle önceliğe aldım. Eşim sadece toz deterjan kullanıyor, eski makinede bazen deterjan izleri olabiliyordu. Evde çocuk olduğundan bazen tekrar durulama yapıyorduk.
7 serisinde ise enerji verimliği ve sıkma devri biraz ön plana çıkıyor.
teknik olarak hakim olmadığım için daha farklı özellikleri de olabilir dikkat etmem gereken, bu konuda görüşlerinizi iletebilir misiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurblt -- 17 Aralık 2024; 11:44:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar iyi aksamlar herkese çamaşır makinesi alma surecindeyiz aslında dün mediamarkta gidene kadar marka modelimiz bile belliydi.
Bosch WGB244A0tr alma niyetindeydik dün canli görünce tambur hacmi küçük ve kapak alanı çamaşır yükleme için oldukça küçük geldi ve kafamız karıştı göz gezdirirken Electroluxlerde gözümüze takıldı.
Bugün foruma bi bakiyim dedim şimdi kafam iyice çorba oldu 😅
Electrolux
EW8F229ST
EW9F161BT
EW8F161PSTC
Bu modelleri buldum Bosch ile + ve - olarak karşılaştırabilecek yardımcı olabilecek var mıdır?
Merhaba aşağıdaki ürünler hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum.Hangisi tercih edilmeli veya alternatif şu model alsanız daha iyi olur diyeceğiniz modeller var mıdır ? Teşekkürler.
https://www.profilo.com/urun-listesi/beyaz-esya/camasir-ve-kurutma-makineleri/camasir-makineleri/CGA242ZXTR#/Togglebox=accessories/Togglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers/
https://www.beko.com.tr/camasir-makinesi/cm-9102-bmg-camasir-makinesi
https://www.siemens-home.bsh-group.com/tr/urun-listesi/yikama-ve-utuleme-grubu/camasir-makineleri/solo-camasir-makineleri/WG42A1ZXTR#/Tabs=section-technical-overview/Togglebox=manuals/Togglebox=accessoriesOthers/
@Arda92_
@Razor Crest
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat6363 -- 19 Aralık 2024; 4:13:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba bütçe nedir ?
-
Merhaba max 30.000 ₺
Uzun ömürlü bir cihaz ne alınır teşekkürler.
Eskisi gibi kaliteli ürünler beklemeyin ancak emsallerine göre bir tık daha iyidir.
-
Teşekkür ederim.
Önerdiğiniz cihazın Profilo'da birebir karşılığı var mıdır ?
Electrolux EW6FN421BT bu ürünle alakalı bilgisi olan varmıdır nasıl bir üründür acaba fiyatı bildiğimiz markalara göre uygun görünüyor polonya üretim olması da ithal ürünler daha kalitelidir mantığı oluştuğu için iyi geliyor. kullanan varmıdır neleri tavsiye edersiniz bu ürünle alakalı
-
Rica ederim CGA252Z0TR
-
quote:
Orijinalden alıntı: kyazmaci468Electrolux EW6FN421BT bu ürünle alakalı bilgisi olan varmıdır nasıl bir üründür acaba fiyatı bildiğimiz markalara göre uygun görünüyor polonya üretim olması da ithal ürünler daha kalitelidir mantığı oluştuğu için iyi geliyor. kullanan varmıdır neleri tavsiye edersiniz bu ürünle alakalı
Model iyi ama her yerde yaygın servisi yok büyükşehirde yaşıyorsanız sorun olmaz pek.
-
Merhaba.
11kg luk SAMSUNG WW11BGA046AEAH model çamaşır makinesi ALMAK İSTİYORUM, fakat internette ses problemi ile ilgili yorum gördüm.
Samsung merkezden geri dönüş henüz alamadım, yerel teknik servis te bir bilgi vermedi. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa yorum alabilir miyim?
Teşekkür ederim.
Ürün linki :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsai79 -- 19 Aralık 2024; 13:15:51 > -
Merhaba siemens - Profilo aynı markalardır. Beko ise 9kg adı altında küçük kazanlı makineler satıyor. Gönderdiğiniz üç markayıda önermem şahsen.
Merhaba
İlgili cihazı bugün aldım.
Profilo CGA252ZXTR
İlginiz için teşekkür ederim sizlere.
10 kğ olanlarda tambur sağa sola vurma ile ilgili bir kaç yorum gördüm inşallah o durumu yaşamayız. :))
Hayırlısı olsun 9kg olanda da o problem olabiliyor dengesiz yükte cmg100dtr modelini kullandım bir dönem eski kaliteyi beklemeyin ancak alman üretimi olanı alırsanız bir tık daha kaliteli olur.
-
Samsung'tan 10kg ve üstü kapasitelerde cihaz alırsanız sorun yaşamanız olası youtube üzerinde bir çok sorun içeriği mevcut.
-
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Her türlü ihtimale karşı ek garanti yaptırmayı unutmayın.
Merhaba. Şikayetlerin bir kısmı kazanın sağa sola çarpması kimiside makinenin 5 ayda rulman dağıtması. Şans oyunu gibi model.
Bosch'tan daha ergonomik ve biraz daha kaliteli. Güzel bir tercih. Fakat arkadaşın dediği gibi büyük şehirde yaşamıyorsanız servisi sıkıntı yaratabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X