Şimdi Ara

2025 Asgari ücret 22.104TL oldu. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
4
Favori
15.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telekomun sahibi sokağa çıkmaz inş.

• deatless22 kullanıcısına yanıt
    hocam asgari ücretliler sadece genel seçime katılsa büyük ihtimalle iktidar 20 sene daha değişmez. Kurunun yanında yaş da yanıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Devlet resmi olarak Milletin Hakkını yiyiyor haram olsun

• Son yapılan kamuoyu araştırması sonucunda AKP MHP'yi destekleyen seçmen sayısı %40 civarında çıktı. Ekonomi bu haldeyken. Seçim öncesi yapılacak küçük dokunuşlarla bu oran %50' ye kolayca çıkar. İnsanlar aç sefil çocuklar okula aç gidiyor diye ağlaştığınız bu ülkede her 2 kişiden biri mevcut hükümeti destekliyor. Bu ülkede hükümetin perişan ettiğini iddia ettiğiniz 16 milyon emekli, asgari ücretle açlığa mahkum ettiğini iddia ettiğiniz 10 milyon çalışan, hiç bir söz hakkı olmayan 18 yaş altı 13 milyon çocuk var. Aileleri ile birlikte toplam nüfusun %90' ı Perişan edilen aç bırakılan adam size göre kendisine bu zulmü yapanı destekler mi? Halk yaşadığı hayattan da yönetim tarzından memnun. Kurtarıcı olarak gördüğünüz kişiler teker diz çöküp biat ettiler mi? Ettiler. Hala çıkmış Milleti, milletin azim ve kararı kurtaracaktır edebiyatı yapıyorsunuz. Hala anlamadınız mı? Ne yazık ki sizlerden başka kurtarılmaya ihtiyacı olan yok.

• serkanugur S kullanıcısına yanıt

Yarın seçim olsa yine seçilir ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkeyi her gün daha fazla yaşanmaz hale getirip cehenneme çeviriyorlar..
    Emeklilere 12 bin lira vererek deneyi yaptılar baktılar çoğu ölmedi asgarililer de yaşar deyip yasladılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x (formerly twitter)
    sinek2Li💛💙 (@Suskun51314520) on X
    https://x.com/Suskun51314520/status/1871618272074080256?t=DJQnT0kv9poAX4hUb_V01A&s=19

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İSTİLA etme İSTİFA et Tayyip

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

Uber ve Doordash'te New York'ta saatte $30 dolar kazaniliyor diye gecen sene actigim konuda linc yemistim. Bizim H.A.L.K kadar iki yuzlusunu gormedim azizim :)

Inanmamislardi Dersimli Kemal'in kazanacak aday olduguna inanan tayfa :D Puhaaaaaaaaaaaaaaa :D

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Gecen sene New York'ta Uber ve Doordash'te saatlik $30 dolar kazaniliyor diye konu actigimda linc yemistim hocam. Bizim Halk kadar iki yuzlusunu gormedim. Diger arkadasa yazdim sana da yazayim. Bu olaya inanmayan Halk Dersimli Kemal'in kazanacak aday olduguna inandi bir de iyi mi? :))))))

• sensaura kullanıcısına yanıt

Kemal'e yenileceğini içine sindiremediği için EYT ile seçimi kazandı Erdoğan :)

• Arkadaş ne hasetsiniz anlamak zor. Asgari ücretli de hakkını alsın, memuru emeklisi de hakkını alsın. Ne bu düşmanlık hayret.

Yok öğretmen az alsın. Yok polis az alsın. Ondan alıp ona versin vs.

Hakkınızı vermeyenden isteyin. Birbirinize düşmeyin gereksiz. Herkesin işi ayrı zor.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Sen tayinli meslek olan polislik için insanlara 35 bin lira maaş verirsen, o zaman kimse polis olmaz.

• Adam olana çok bile bu bağnaz halka %20 den fazla zama gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baturalp46 -- 25 Aralık 2024; 17:42:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asgari ücretlinin hakkı %30 mu? Boş boş konuşma. Emekçi olmadan memur avucunu yalar

• eteksen kullanıcısına yanıt

Kamu öğretmeni yılda 100 gün çalışıyor. Polise işin düşse atıyorum dolandırıcılık olsa karakola gitsen onun üstüne bir bardak su iç derler. Bunu söyleyen de polis. Rahatını bozmaz işini halletmez.

• Küfürü bile haketmiyorlar onu bunu bırak ben ilk defa aktroller'in sosyal medyada bu kadar aktif olduklarını görüyorum hem twitter'da hem instagramda aşırı derece aktifler iyi para akıtıyorlar demekki aktrollere.

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Neyse hocam artik 2028'de kazanacak olan asil adaya, Fazil Say'a oy veriyor muyuz?

Eveeeeeeeeeeeeeeeeet :)

Iki defa da seccade falan cignettik mi yuzde 65 bin 347 oyla geliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuz :D

Puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Aman bu arada Dersimli Kemal efendimizin felsefesini yasatalim, Erdogan'i sandikta yenmeliyiz, bu yuzden 2028'de de aday olmasinin onunu acmaliyizx, aman ha sakin, bak Fazil Say geliyor, sakin baska adaylara oy verip oylari bolmeyin.

• Beni düşünmeyeni bede düşünmem bu ülke bu millet bu adamı seçti ya bu adam bu kararı verdi bu millet için kılımı kıpırdatmam bir söz var meşhur " yansın her yer su veren itfaiyenin hortumunu s.. " yardım isteyenin yüzüne tükürmek lazım !!

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Ne memura ne emekliye nede isciye bence fazla bile. Bu halk bunu istiyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.