...galiba benim. Vizelerin hepsinden 100 bekliyorum. Patlamazsam iyi. Patlarsam da anca 1-2 dersten patlarım. Onlar için de 2. vizeler banko 100, finallere de biraz çalışırsam rahat AA alırım gibi. Kısaca bu dönem 4 ortalama yapacağım gibi duruyor. İstikrarı sürdürmem gerek ama. Yoksa fena patlarım. Düşen ortalama da kolay kolay yükseltilemez. Kaderin cilvesi budur işte. Hayat bana birinci olmam için tekrar şans tanıdı. Bu şansı sonuna kadar kullanacağım. Bunun gibi ukalaca bir okul birinciliği konuşması yapmak istiyorum, çok mu şey istiyorum? Bursaport Bursaportyoutube İTÜ'nün 10 Eylül'de yapılan mezuniyet töreninde konuşan üniversite birincisi Umutcan Ay'ın konuşması sosyal medyada binlerce defa paylaşıldı: Bizler ve bizim yetiştireceğimiz çocuklar hegemonların elinde yozlaşmış sistemi değiştireceğiz... https://www.youtube.com/watch?v=h-M1QAi_Dl4Bu arada videodaki arkadaş İşletme okumuş. Suratı da aynı benim gibi baby face. Yani aynı ben. Ayrıca arkadaşın şu an MITde okuyor olduğunu da belirteyim. Ama ben çok şey istemiyorum. Boğaziçi Master bana yeter. |
2028 YTÜ BİRİNCİSİ...
-
-
boun mu :D
-
Jamser sen hangi bölümdesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23 TAYFAYA SESLENIYORUM DUA EDİN Kİ BEN GÜZEL SIRALAMA YAPAYIM YOKSA SIZI MANYAK BIR RAKIP BEKLIYOR YANI BEN... AZ ONCE 2 HAFTADIR UZERINDE CALISTIGIM YILLIK PROGRAMIMI BITIRDIM 12 SAAT İLE ÇALIŞMAYA BASLAYACAGIM VE AZ ONCE TELEFONUMA 140 BIN TL KREDI BASVURUMUN ONAYLANDIGI HABERI GELDI HER DERSTEN OZEL HOCA TUTACAGIM HERGUN EVIME OZEL OGRETMENLER GELECEK AYRICA SINAV STRESINI YONETMEK ICIN HAFTADA 2 SEANS PSİKOLOGLA GORUSME AYARLADIM VE TABIKIDE GUNDE 16 SAATE ÇIKACAK KILÇIKSIZ ÇALISMANIN YANINDA SIZLERE UNIVERSITEDE KIZ BIRAKMAMAK ADINA OZEL BIR SPOR HOCASI VE EVDE VAKIT KAYBETMEMEK İÇİN AŞÇI AYARLADIM.VE BANA HER DURUMDA YARDIM EDECEK 2 ASISTAN HANIM BENI HAZIR OLARAK BEKLIYOR OLACAK.SIZIN ADINIZA UZULUYORUM BOYLE BIR RAKIPLE ACABA NASIL BASA CIKACAKSINIZ O YUZDEN DUA EDIN BENIM BU SENE SIRALAMAM IYI GELSIN YOKSA BENIM CALISMA HAYATIM SIZLERI IMRENDIRIP PISKOLOJIK DURUMLARA SOKABILIR BENDEN SOYLEMESI
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İktisat. Bölüme ilk sıralardan yerleştim. Bölüm zaten 2 sene öncesine kadar 150K ile kapatırken bu sene 40K ile kapatmış. Seneye de 30K ile kapatır gibi. En hızlı yükselen bölüm yani.
Ayrıca YTÜ dereceleri genelde EF ve İİBFden çıkıyor. Nedeni de bariz, sınavlar aşırı kolay.
-
iibf neyse de pdr'yi 3.99 ile bitirip bilgisayar makine elektrik gibi bölümleri 3.9+ ile bitirenleri geçip birinci oluyorlar ya aşırı tilt edici olay
-
İktisat, işletme falan hafif bölümler. En ağır fizik veya mühendislik derslerine bakarsanız aradaki fark inanılmaz boyutlarda. Birinde düz hikaye okur gibi geçeceğiniz dersler varken diğerleri farklı, şifreli bir dille anlatılıyor sanki.
Bu yüzden okul birincisi olayı çok saçma bence, aynı curve'e bile dahil olmuyorlar. Düşünsene herkesin derece yaptığı bölümdeki curve ile kimsenin ilk 50k'ya giremediği bölümün curve'u aynı olabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X